تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 800 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633673723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. دیروز کیس یکی از آشنایان رو آوردم که مثلاً راحت بتونم ویندوز روش بریزم.(XP2005 sp2)
    وقتی ویندوز داشت نصبش رو کامل می کرد پیغامی اومد. دقیق یادم نیست چی بود و فکر نمی کردم اینقدر اهمیت دار باشه ولی هر چی بود راجع به نمایش مانیتور بود.
    وقتی نصب تموم شد، رفتم به قسمت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی هیچ گزینه ای ثبت نشده بود. من در این کمبوباکس، اعداد 60، 72،75 و 85 رو می بینم ولی روی کیسی که ویندوز XP2005 رو نصب کردم دیگه خبری از این اعداد نیست. به همین خاطر نمی تونم فرکانس تصویر رو جوری تنظیم کنم که به چشم آسیب نرسونه و آیکون های سمت چپ تصویر مانیتور مثل My Computer و... به صورت کامل دیده بشن.
    به نظرم مشکل باید از اون پیغام باشه. حالا نمی شه بدون نصب مجدد، این اعداد یه جوری به این کمبوباکس وارد بشن؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان...
    ويندوز هايي كه ما داريم قابليت آپديت دارند يا نه؟
    و اينكه آيا ويندوز اورجينال تو ايران پيدا ميشه؟
    روي نرم افزار هاي اورجينال مي نوسه ا كاربره يا مثلا 3 كاربره و ... اين يعني چي؟ يعني اينكه اگر يه بار نصب بشه ديگه روي هيچ سيستمي نصب نميشه؟ روي همون كامپيوتري كه نصب شده بود چي؟ دوباره ميشه نصب كرد يا نه؟

پيشاپيش ممنون از راهنماييتون...
    سلام

اگر اونارو با استفاده از یکی از نرم افزار های زیر قانونی کنید ، بله :

نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400&page=45

بله پیدا میشه.

یعنی فقط 3 دستگاه میتونن ازش استفاده کنن . بله میشه رو همون دستگاه چند بار نصب کرد.

سلام. دیروز کیس یکی از آشنایان رو آوردم که مثلاً راحت بتونم ویندوز روش بریزم.(XP2005 sp2)
    وقتی ویندوز داشت نصبش رو کامل می کرد پیغامی اومد. دقیق یادم نیست چی بود و فکر نمی کردم اینقدر اهمیت دار باشه ولی هر چی بود راجع به نمایش مانیتور بود.
    وقتی نصب تموم شد، رفتم به قسمت
    کد:
    ولی هیچ گزینه ای ثبت نشده بود. من در این کمبوباکس، اعداد 60، 72،75 و 85 رو می بینم ولی روی کیسی که ویندوز XP2005 رو نصب کردم دیگه خبری از این اعداد نیست. به همین خاطر نمی تونم فرکانس تصویر رو جوری تنظیم کنم که به چشم آسیب نرسونه و آیکون های سمت چپ تصویر مانیتور مثل My Computer و... به صورت کامل دیده بشن.
    به نظرم مشکل باید از اون پیغام باشه. حالا نمی شه بدون نصب مجدد، این اعداد یه جوری به این کمبوباکس وارد بشن؟
    باید درایور کارت گرافیک رو کامل نصب کنید.

موفق باشید

3. 5 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همه
    می خواستم ببینم که اگه فایل های داخل مسیر زیر رو اگه پاک کنیم برای ویندوز یا نرم افزار های اون مشکلی پیش میاد یا نه ؟
    اینو میدونم که که این مسیر مربوط میشه به فایل های استفاده شده و شاید قابل استفاده بعدی برای بعضی نرم افزار ها
    کد:

5. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام به همه
    می خواستم ببینم که اگه فایل های داخل مسیر زیر رو اگه پاک کنیم برای ویندوز یا نرم افزار های اون مشکلی پیش میاد یا نه ؟
    اینو میدونم که که این مسیر مربوط میشه به فایل های استفاده شده و شاید قابل استفاده بعدی برای بعضی نرم افزار ها
    کد:
    سلام
    چشم بسته پاک نکن نه تنها اونا رو
    بلکه اینا رو هم :
    C:\Windows\Temp
    ====
    ویرایش : منظورم چشم بسته پاک کن بود سو تفاهم نشه
    Last edited by piishii; 29-08-2010 at 18:26.

7. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باید درایور کارت گرافیک رو کامل نصب کنید.
    سلام
    وقتی کیس و مانیتور سیستمم خودم هست و ویندوز می ریزم، هیچ مشکلی پیش نمی یاد و اصلاً بحث درایور کارت گرافیک و.... نیست و بدون هیچ پیامی و اخطاری ویندوز نصب می شه ولی برا وضوح تصویر باید برم و فرکانس رو تنظیم کنم.
    حالا این سوال پیش می یاد که کارت گرافیکی که در کیس وجود داره چه ربطی به مانیتور داره؟ مگه مانیتور فقط نشان دهنده تصاویر نیست؟
    یادمه یه بار که مانیتورم رو برای تعمیر داده بودم شرکت سازنده اش، اونها هم یه مانیتور قدیمی به من دادن که کارم لنگ نمونه. اصلاً مشکلی نداشتم و مانیتور با وضوح و شفافیت تمام، تصاویر رو نشون می داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    مدتيه نمي تونم وارد يكي از درايو هاي سيستمم بشم و با اخطار روبرو ميشم مي گه كه دسترسي امكان نداره و مي خواد كه اونو فرمت كنه؟
    مي خواستم بدونم دليل اين اخطار چيه و چطوري مي تونم وارد درايم بشم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام به دوستان
    مدتيه نمي تونم وارد يكي از درايو هاي سيستمم بشم و با اخطار روبرو ميشم مي گه كه دسترسي امكان نداره و مي خواد كه اونو فرمت كنه؟
    ممنون
    سلام
    پیغامی مثل : you have not permission اینجور چیزا میده ؟
    کلیک راست و بخش سکوریتی پرمیشن هارو چک کنید
    پرانتز باز, این دلیل قطعی نیست یکی از دلایل احتمالی هست که من برای بررسی سیستم های شبکه ی یک شرکت رفته بودم بهش برخوردم و براشون دست کردم ,پرانتز بسته .

11. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

سلام
    وقتی کیس و مانیتور سیستمم خودم هست و ویندوز می ریزم، هیچ مشکلی پیش نمی یاد و اصلاً بحث درایور کارت گرافیک و.... نیست و بدون هیچ پیامی و اخطاری ویندوز نصب می شه ولی برا وضوح تصویر باید برم و فرکانس رو تنظیم کنم.
    حالا این سوال پیش می یاد که کارت گرافیکی که در کیس وجود داره چه ربطی به مانیتور داره؟ مگه مانیتور فقط نشان دهنده تصاویر نیست؟
    یادمه یه بار که مانیتورم رو برای تعمیر داده بودم شرکت سازنده اش، اونها هم یه مانیتور قدیمی به من دادن که کارم لنگ نمونه. اصلاً مشکلی نداشتم و مانیتور با وضوح و شفافیت تمام، تصاویر رو نشون می داد.
    بسیار ربط داره عزیز من
    چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار
    و اصلاً این حرفم رو به مصابح آف تاپیک در نظر نگیرید، در تجربه م - به عنوان یک کاربر کامپیوتر - این رو عرض کردم...
    به لحاظ فنی دقیقاً نمیدونم چرا! میتونید درباره ش تحقیق کنید. اما تجربه ی من هم نشون داده که بعد از نصب شدن درایور شایسته ی خود کارت گرافیک (اورجینال خود سازنده ی کارت گرافیک و نه مال ویندوز) مقادیر بالاتری از فرکانس رفرش قاتبل پشتیبانی میشند

به نظر من ارتباط نمایشگر و کارت گرافیک بدیهیه، همینقدر در نظر بگیرید که سیم مانیتور وصل میشه به کارت گرافیک (از این ساده تر)

---------- Post added at 04:06 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------

سلام به دوستان
    ممنون
    سلام
    پیغامی مثل : you have not permission اینجور چیزا میده ؟
    کلیک راست و بخش سکوریتی پرمیشن هارو چک کنید
    پرانتز باز, این دلیل قطعی نیست یکی از دلایل احتمالی هست که من برای بررسی سیستم های شبکه ی یک شرکت رفته بودم بهش برخوردم و براشون دست کردم ,پرانتز بسته .
    علاوه بر راهکار ذکر شده، شما یه حرکت دیگه هم شاید بتونی بزنی و فعلاً استفاده کنی (شاید، فردا نیاین نگین این چی میگه...)
    روی اون درایو راست کلیک کنید و گزینه ی explore رو انتخاب کنید. اگر جواب داد، قطعاً گرفتار ویروسی بودید...(و شاید حتی هستید)

13. 2 کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

فن سی پی یو رو تازه عوض کردم یعنی سه چهار ماهی هست.
    اورکلاک هم نکردم کامپیوترمو یعنی مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد نه
    با نرم افزار cpuz از بعضی منوهاش عکس گرفتم ببینید اشکالی توش نیست؟
    مخصوصا توی دمای سی پی یو و چیزای دیگه

[...

ضمنا یه نکته ای هست من ویندوزم ایکس پی هست و حداکثر هر دو سه ماه یکبار ویندوزمو عوض می کنم ولی ایندفعه طولانی شده یعنی هفت هشت ماهی میشه که ویندوزمو عوض نکردم.ممکنه برای این باشه و عمر ویندوزم تموم شده باشه؟!

ممکنه به خاطر خاک گرفتن داخل کیس و روی قطعات و دور فن سی پی یو باشه؟
    اون مورد رم رو که دوست عزیزمون گفتند رو هم خیلی جدی بگیرید، اگر بحث دمای سی پی یو منتفی باشه.
    من کوتاه میگم، ولی دراصل باید برید از دوستان در بخش سخت افزار بپرسید:
    یه رم رو در بیارید، ببینید چطور میشه، بعد جای رم رو عوض کنید، بعد میتونید اون یکی رم رو که درآورده بودین رو توی هر کدوم از سوکتها دوباره امتحان کنید (به تنهایی - مشابه کاری که با رم قبلی کردین) و حتی اگه امکانشو داشتین از رم دوستتون استفاده کنین و رم خودتون رو روی مادربرد دیگه ای تست کنید

برای اطمینان هم حتماً موقع این کارها برق رو کاملاً قطع کنید، و قطعات (همون رم) رو کاملاً درست وچفت بست کنید)
    البته نشکونیش یه موقع

راستی دمای سی پی یو رو هم بهتره همون ابتدای آغاز به کار سیستم و قبل از بارگذاری ویندوزف وارد تنظیمات بایوس بشید و از روی اون قسمتی که معمولاً اسمش هست health دمای سی پی یو و دور فن رو بررسی کنید.
    میزان نرمالشون رو من نمیدونم و دقیقش رو میتونید با یه جستجوی کوچولو در اینترنت بدست بیارید...ولی اگه بالای 80 درجه سلسیوس رفته بدونید که داره زجر میکشه...
    موفق باشید

15. این کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    چشم بسته پاک نکن نه تنها اونا رو
    بلکه اینا رو هم :
    C:\Windows\Temp
    ====
    ویرایش : منظورم چشم بسته پاک کن بود سو تفاهم نشه
    آخرش چیکار کنم. منو گیج کردید!
    اگه می خواستید ویرایش کنید ، خوب دکمه ویریش رو می زدید!!!
    آخر می تونم بدون هیچ ترسی پاکشون کنم یا نه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •