آره.انگار آخرین ارتشی که باهاش لویالتی زیر صفر میشه به همراه نوبل من از بین میرن.به همین خاطر باید برای آخرین حملت یه ارتش کوچیک بفرستی که در عین حال که مطمئن بشی فتح روستا کامل انجام میشه بدونی که زیاد ضرر نمیخوری.
آره.انگار آخرین ارتشی که باهاش لویالتی زیر صفر میشه به همراه نوبل من از بین میرن.به همین خاطر باید برای آخرین حملت یه ارتش کوچیک بفرستی که در عین حال که مطمئن بشی فتح روستا کامل انجام میشه بدونی که زیاد ضرر نمیخوری.
در ضمن کسی می تونه شهر من رو ساپورت کنی اصلی رو میگم
من فکر میکنم این برداشت اشتباهه و قضیه اینه که وقتی با آخرین نوبلمن حمله کردی اگر طرف مقابلت هم نیروهاش رو برای حمله به روستای تو بفرسته , به محض گرفته شدن روستای طرف , نیروهاش ناپدید میشن و حمله کنسل میشه.
باز هم مطمئن نیستم.شما برای حمله آخر کم نیرو بفرست.
بهت حمله شده ؟؟؟
Quantity: 1570 1658 940 0 699 332 41 104 0
Losses: 1570 1658 940 0 699 332 41 104
نه حواستم حمله کنم بدون اسب اسکوت کردم ببین چی شد
همه مردن +
Quantity: 1035 1030 130 132 92 37 0 38 1
Losses: 1035 1030 130 34 92 37 0 38 1
البته هر دوتاش مال هر دوتا شهر منه
ورلد10 چرا قاتی کرده ؟
الان پرت شدم بیرون.
از عصر هم تمام عملیاتم overdue میشد.گاهی تا 40 دقیقه.
ادمین یک سری توضیح تو فروم سایت داده!مثل اینکه جریان همونه.فقط من نفهمیدم تصویب شده یا نه!یا کی اجرا میشه![]()
بجه ها جون هر کی رو که دوست دارین کمکم کنین یکی از اعضای ترایب TBC داره بهم حمله می کنه طرف قبلن یه بار هم اسکاتم کرده بود طرف یه خورده قویه اسمش هم cybermetro30 هست . فقط ساپورت کنین اگه می تونین
در مورد نوبل کردن :
من همین الان یه روستا گرفتم. فقط نوبل من پرید و بقیه نیروها باقی موندن....
شاد باشین
در مورد ترایب هم باید بگم که دلیلی نداره که چند تا ایرانی نتونن یه ترایب رو اداره کنن.
من خودم آخر سیاست انگلیسی هستم. Hammer خوب می شناسه منو.
با تمام ترایب های قوی اطرافم Ally هستم و کلی نون به هم قرض می دیم. تازه یه دشمن داشت پیدا میشد که 3 تا ترایب بهش حمله کردیم و ترکید.
هر کس خواست بیاد تو ترایب ما در خدمتیم. البته الان فقط 4 نفریم.
Jigsa (289|707) K72
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)