امیدوارم که اینطور بشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
امیدوارم که اینطور بشه
فکر کنم این جور گفته تا استقلالی ها را منحرف بکنه
Last edited by vitamin2002; 23-09-2008 at 01:27.
این حرفا قبل از دربی زیاده
Last edited by بردیا; 23-09-2008 at 04:33.
از حسین بادامکی کسی خبری داره
آخ چقدر منتظر بازي استقلالم!
»نم همینطور اگه بشه میرم استادیوم
اقا برید ورزشگاه به خدا...من میخواستم از بوشهر بیام تهران نگاه بازی کنم اما نمیشه متاسفانه
انقدر آدم میره
من که تو عمرم یه بارم پامو تو ورزشگاه نزاشتم
خبرگزاری پرسپولیس : در تمرين روز يكشنبه پرسپوليس، 4 بازيكن به طور اختصاصي در تمرين اين تيم حضور داشتند.
سپهر حيدري، حسين بادامكي، ايپكچي و ابراهيم توره چهار بازيكني بودند كه به طور اختصاصي دويدند از اين جمع بادامكي درخصوص مصدوميتش و شروع تمرينات اعلام كرد كه سه هفته ديگر در تمرينات گروهي پرسپوليس حضور خواهد يافت.سپهر حيدري قطعاً براي بازي پگاه مهيا خواهد شد. توره نيز در تمرينات حضور داشت اما به دليل آسيبديدگياش بازي كردن او به تصميم قطبي بستگي خواهد داشت.
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا حقيقي سنگربان تيم فوتبال پرسپوليس، در گفتگویی افزود: در دو ديدار از بازيهاي پرسپوليس حضور داشتم، ولي بدليل مصدوميت در دو ديدار گذشته واعظي در دروازه قرار گرفت كه خوشبختانه عملكرد خوبي داشت، هميشه حرف آخر را كادر فني مي زند و آنها در خصوص تركيب اصلي تيم تصميم گيري مي كنند و مطمئنا بهترين نفرات انتخاب مي شوند.
وي افزود: تا آخر ليگ بازيهاي زيادي باقي مانده و اميدوارم كه در مسابقات آينده درون دروازه پرسپوليس بايستم و در موفقيت هاي تيم نقش داشته باشم.
وي تصریح کرد: پرسپوليس در وضعيت خوبي به سر مي برد، با پیروزی كه مقابل پيام خراسان داشتيم، روحيه خوبي بر تيم حاكم شد. تمرينات تيم نيز زير نظر كادر فني در حال پيگيريست، ما خود را آماده ديدار با پگاه مي كنيم، با پيروزي در اين بازي خواهيم توانست صعود خوبي به رده هاي بالايي جدول داشته باشيم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)