راهی هست بدون روشن کردم Psp فهمید خاموشه یا تو حالت اسلیپه ...؟
راهی هست بدون روشن کردم Psp فهمید خاموشه یا تو حالت اسلیپه ...؟
ممنون از توضیحتون
---------------
umd چی psp می شه؟؟؟؟
راستی قضیه این بریک شدن چی آیا خیلی جدی؟؟؟؟
برای psp تا چند سال بازی تولید می شه؟؟؟
و این که ممکنه در اینده بازی هایی ساخته بشه که به psp 30000 بخوره ولی psp قدیمی نتونه اجرا کنه؟؟
------
وقتی که می خوام psp رو کپی خور کنن آیا داخل پی اس پی (سخت افزار رو دست کاری می کنن یا نرم افزاری و این که اگه نرم افزاری وقتی که psp رو آپدیت کنی از بین نمی ره؟؟؟)
Last edited by starn; 10-11-2008 at 21:45.
خوب اين که ميخواهيد بازي اورجينال بخريد از نظر من قابل تحسين هست بر خلاف نظر دوستان ديگه. چرا که به هر حال اين بازي ها هم حقوق معنوي براي سازندگانشون دارند.
در هر حال به دليل مشکلاتي که صفحه نمايش psp3000 داره و بعضا خيلي اذيت کننده هست (مشکل deinterlacing) بهتره که شما همين psp2000 تازه کپي شده هم بگيري، بازي اورجينال هم بخري، شايد يک موقع لازم باشه بازي يا برنامه رو که نياز به کپي خور شدن داشته باشه بريزي.
به غير از اين 3000 فقط يک ميکروفون اضافه داره.
نظر من روي 2000 هست.
دوستان سلام
حتمن خودتان تا حالا شنیدی که psp 3000 در رندرکردن بازی، خطوط اسکن شدهاش معلوم میشه
خوب شد من اسلیم را نفروختم میخواستم 3000 بخرم
منتظرم را تا 4000 بیاید.
سونی اینقدر که به فکر ارتقا هست به فکر بازی نیست
فکر کنم قسمتدوست عزیز 622 صفحه رو خیلی خیلی طول می کشه تا جستوجو کنم!!!!!!!!!!!!!!!
مخصوص همین کار باشه
umd دیسکی هست که بازی های ارجینال روی آن عرضه میشه.رایتر و umd خام هم توی بازار وجود ندارد.به صورت انحصاری برای سونی هست.
یک نمونه umd:
بریک شدن هیچ مشکل خاصی نیست.بر اثر تغیرات بی جا یا نصب پلاگین های ناسازگار با فریمور یا آپدیت های اشتباه به وجود میاد و دیگه دستگاه روشن نمیشه.که البته از روش باطری پاندورا قابل برگشت هست.کلا نگران این مورد نباش.نکنه فکر کردی مثل 3 چراغ xbox360 هست؟
معلوم نیست تا کی تولید بشه.
خیر چون سخت افزار psp3000 با اسلیم مشابه هست
برای کپی خور کردن از طریق نرم افزاری هست با کمک باطری پاندورا و مجیک مموری.
تاپیک مربوط به نحوه کپی خور کردن:
آپدیت ها هم به صورت هک شده هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوربین هم به صورت اکسترنال هست که جدا باید خریداری کنی.حدود 60 تومن.1.3 مگاپیکسل
اگه منظور شما از دوستان دیگه من هستم باید بگم که وقتی که ایران را اصلا به حساب نمی آورند چه دلیلی داره که بازی ارجینال تهیه کنیم؟
خود شما توانایی تهیه بازی ارجینال دارید.
یعنی کسی میتونه 10 تا بازی ارجینال بخره که هم قیمت خود کنسول در می آید!!!!!
Last edited by choory; 11-11-2008 at 01:18.
اگه از ریکاوری اون لوگوی سونی فعال باشه وقتی روشن کنید و این لوگو بیاد یعنی قبلا در حالت خاموش بودهراهی هست بدون روشن کردم Psp فهمید خاموشه یا تو حالت اسلیپه ...؟
کلا اگه خاموش باشه موقع بالا اومدن XMB بیشتره
این بنده خدا گفت بدون روشن کردن...فکر نمیکنم راهی داشته باشه.
این که قیمت 10 تا اریجینال هم قیمت خود کنسول در میآد بحثی داره به درازای (!) بحث اینکه سازنده ها حقوق معنوی دارن یا نه،ولی حتی اگه کسی توانایی مالیشم داشته باشه خریدن بازی ای مثل Gow که رسما از بالا تا پایین به هیکل ایران گند زده رعایت حقوق معنوی که هیچی،جنایت محسوب میشه از نظر من...اگه منظور شما از دوستان دیگه من هستم باید بگم که وقتی که ایران را اصلا به حساب نمی آورند چه دلیلی داره که بازی ارجینال تهیه کنیم؟
خود شما توانایی تهیه بازی ارجینال دارید.
یعنی کسی میتونه 10 تا بازی ارجینال بخره که هم قیمت خود کنسول در می آید!!!!!
نه , منظورم این نبود ...اگه از ریکاوری اون لوگوی سونی فعال باشه وقتی روشن کنید و این لوگو بیاد یعنی قبلا در حالت خاموش بوده
کلا اگه خاموش باشه موقع بالا اومدن XMB بیشتره
بعضی وقت ها مطمعا نیستم که دستگاه رو خاموش کرده بودم یا تو اسلیپه ...
مجبورم برای مطمعا شدن روشن خاموشش کنم ... ( معمولا هم همون بار اول خاموش بوده )
میخواستم بدونم میشه کاری رو کرد که اگه اسلیپ باشه روشن بشه ولی اگه خاموش باشه روشن نشه ...
مثلا اگه کامپیوتر stand by باشه با کلید موس روشن میشه ولی اگه خاموش باشه نه ...
من بدون روشن کردن رو ندیدم !این بنده خدا گفت بدون روشن کردن...فکر نمیکنم راهی داشته باشه.![]()
سوالت خیلی پیچیده هستش !میخواستم بدونم میشه کاری رو کرد که اگه اسلیپ باشه روشن بشه ولی اگه خاموش باشه روشن نشه ...
اگه خاموش کنی دیگه روشن نشه که باید بندازیش دور !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)