تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 942 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من با كمك بچه ها تونسته بودم اون email خود گوشي رو راهش بندازم الان تو اون مسنجر خود گوشي (همون my friends) گير كردم. فقط مشكل از domain و server هست. اينو هم كسي ميتونه كمك كنه؟
    خوب این راه درست کردم ای میل خود گوشی رو به ما هم یاد بدید دیگه (:

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

علام نرخ تعرفه جدید سرویس پیام رسان ایرانسل با واکنش های متعدد و بعضا متفاوتی در بازار تلفن همراه کشور مواجه شده است. بر این اساس برخی اقدام این شرکت را خلاف قانون دانسته و برخی نیز آن را حق قانونی اپراتور دوم می دانند. اگرچه طی روزهای آتی نتیجه قطعی درستی یا نادرستی این اقدام ایرانسل روشن خواهد شد لیکن در ادامه برخی اظهار نظر کارشناسان در این خصوص منعکس شده است.

این تعرفه خلاف قانون است

موبنا - عضوکمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که تعرفه 100 ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم خلاف مصوبه مجلس است، گفت: شرکت مخابرات می تواند از این اپراتور شکایت کند.
    "سید احمد بزر گیان "درگفت وگو با خبرنگار "موبنا" با هشدار به ایرانسل در زمینه احتمال بروز دامپینگ اظهار داشت: این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد.
    وی خاطر نشان کرد : از لحاظ قانونی تعیین تعرفه سیم کارت های پیامک باید با موافقت مخابرات صورت گیرد و تعیین تعرفه پیام رسان ایرانسل نیز مشمول ابن قانون بوده و باید با توافق این اپراتور و شرکت مخابرات صورت گیرد.
    بزرگیان گفت: باید بررسی شود که سازمان تنظیم مقررات بر چه اساسی به ایرانسل مجوز داده است.
    این نماینده مجلس افزود:بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی باید قدرت دامپینگ از شرکت ها گرفته شود و اپراتور ها در یک فضای متعادل بتوانند با یکدیگر رقابت کنند.

تعرفه ایرانسل موجب دامپینگ می شود

موبنا - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت: تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم سبب بروز دامپینگ (شکستن قیمت) و افزایش آسیب پذیری اپراتور های کوچک تر خواهد شد.
    "داوود زارعیان" درگفت وگوبا خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعرفه اعلام شده سرویس پیام رسان ایرانسل ،به دلیل مزایا ی بالای اپراتور اول، نمی تواند هیچ گونه تاثیری در کاهش متقاضیان این اپراتور داشته باشد
    وی از سازمان تنظیم مقررات خواست تا برای تعیین تعرفه ،حد فاصل مشخصی را برای سقف و کف قیمت ها در نظر بگیرد که به گفته او ، این امر در تمام دنیا مرسوم است .
    وی اظهار داشت: ایرانسل حتی اگر تعرفه سیم کارت پیامک های خود را رایگان کند، نمی تواند با اپراتوراول رقابت داشته باشد.
    زارعیان گفت: شرکت ارتباطات سیار اولین و بزرگترین اپراتور کشور محسوب می شود به گونه ای که از بالاترین تعداد مشترک و بیشترین سطح پوشش در سراسر کشور برخوردار است به همین منظور اپراتور دوم نمی تواند رقیب اپراتور اول باشد.

ایرانسل محدودیتی ندارد

موبنا - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات گفت: در پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه ، کف یا حداقل تعرفه خدمات در نظر گرفته نشده و این شرکت می تواند بدون هیچ محدودیت به هرمیزانی قیمت خدمات خود را کاهش دهد.
    "علی نادی پور" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت: چنانچه پایین آوردن قیمت خدمات از سوی ایرانسل سبب بروز دامپینگ ( شکست قیمت) شود به طور قطع سازمان تنظیم مقررات ساز و کاری را برای مقابله با این شرایط به کار خواهد بست.
    وی با بیان این که بر اساس پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه ارائه سیم کارت های مخصوص پیامک توسط ایرانسل با تعرفه 100 ریال مشکلی ندارد، تصریح کرد: سازمان تنظیم مقررات باید راهکاری ارائه دهد تا نبود کف قیمت در پروانه ایرانسل سبب به وجود آمدن دامپینگ نشود.
    نادی پور خاطر نشان کرد :سازمان تنظیم مقررات ناگزیر به ارائه راهکار در نحوه برخورد صحیح اپراتورها و نوع رقابت عادلانه آنها با یکدیگر است.
    وی گفت: ایرانسل نباید برای ارائه هر نوع خدمات از سازمان تنظیم مقررات مجوز دریافت کند.
    روابط عمومي ايرانسل ، تعرفه پیام رسان این اپراتور، برای ارسال هر پيام كوتاه به هر يك از اپراتورهاي تلفن همراه كشور را 100 ريال اعلام کرد.

رگولاتوری بررسی کند

موبنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سازمان تنظیم مقررات موظف است در کوتاه ترین زمان مجوز مربوط به تعیین تعرفه سرویس پیام رسان ایرانسل را مورد بررسی قرار دهد.
    "صمد مومن بالله" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعیین تعرفه 100 ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم نیازمند بررسی فنی و اقتصادی است که این مساله از وظایف سازمان تنظیم مقررات است.
    وی افزود:باید مجوز اپراتور دوم در این خصوص بررسی شده و مشخص شود که آیا این اقدام ایرانسل منطبق با قانون بوده یا برخلاف مجوز خود چنین تعرفه ای را تعیین کرده است.
    مومن بالله اظهار داشت: در صورتی که اپراتور دوم از سوی سازمان تنظیم مقررات دارای چنین مجوزی باشد با توجه به فضای رقابتی تعیین تعرفه 100 ریالی منعی ندارد در غیراین صورت اپراتور دوم باید درچارچوب مقررات عمل کند.
    معاون امور مجلس وزارت ارتباطات تصریح کرد: در نهایت باید به فضای رقابتی بین اپراتورها توجه شود.
    مومن بالله ادامه داد: تعیین تعرفه سیم کارت های مخصوص پیامک ایرانسل به گونه ای محاسبه شده است که برای این اپراتور سودآور است، مگر در شرایطی که این اپراتور درصدد باشد بازار را از بعد رقابتی بشکند.

همراه اول باید ارزان کند
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : اپراتور اول باید در رقابت با ایرانسل در زمینه تعیین قیمت سرویس پیام رسان، تعرفه های خود را کاهش دهد.
    وفا غفاریان در گفت وگو با خبرنگارموبنا، تعیین تعرفه 100ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را بر خلاف آنچه که گفته می شود، دامپینگ قیمتی ندانست و اظهار داشت: تنها در شرایط مشابه و در صورتی که یکی از اپراتورها قیمت های خود را به حدی پایین بیاورد که سبب از بین بردن سهم بازار اپراتور دیگر شود ،دامپینگ محسوب می شود.
    وی با تاکید بر این که شرایط اپراتور اول از لحاظ تعداد مشترک و سطح خدمات بسیار متفاوت از ایرانسل و سایر اپراتور ها است ،افزود:کاهش قیمت سرویس پیامک ایرانسل به ایجاد فضای رقابتی بین اپراتورها دامن می زند.
    غفاریان کاهش تعرفه خدمات ایرانسل را بلامانع دانست و گفت: اپراتور اول نیز می تواند در این جریان رقابتی، قیمت سرویس های خود را کاهش دهد.
    وی در خصوص فعالیت اپراتور های sms کشور که تعرفه هر پیام کوتاه برای آنها 110 ریال محاسبه می شود، خاطر نشان کرد: در این شرایط تعداد مشترک نیز مطرح است، زیرا گستره فعالیت اپراتورهای ارزش افزوده اپراتور اول برابر با 18 میلیون مشترک است اما ایرانسل تنها 3 میلیون مشترک دارد
    غفاریان با تاکید بر این که مقایسه اپراتورها و خدمات و تعرفه آنها نیازمند شرایط یکسان است گفت: مردم باید انتخاب کنند که از کدام اپراتور سرویس دریافت کنند.
    معاون وزیر ارتباطات با بیان این که فضای رقابتی یعنی خدمات بهتر با قیمت پایین تر افزود: این روند فعالیت ایرانسل طبیعی و مطلوب است و اپراتور اول نیز باید تلاش کند پاسخ مشابه بدهد .
    عجب حكايتي داريما از دست اين ماله مردم خورا
    ام ام اسو كه ازمون گرفتن به اميد اينكه آخر سال اپراتور اول هم MMS بزنه
    مگه تو خواب
    بالاي همين سيماي 10 هزاز تومنيم ميخوان 1000 تومن ماليات بگيرن
    ديگه چه مرگشونه
    ولي به اميد خدا اجرايي ميشه
    چون سازمان تنظيم مقررات و وزارت ارتباطات OK دادن
    ايرانسل اين كارت واقعا عالي بود

ايرانسل متشكريم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

اگه با 1400 000 0935 مشکل دارید از 1420 000 0935 استفاده کنید.

البته اگه به خارج sms میزنید که اولش 98+ یا 0098 رو هم بگذارید.

خیلی ممنون از صحبت های قشنگت.

اگه باز هم آیه ی یأس داشتی برامون بگو/.

آدرس چون طولانی هستش مجبور بودم بخشی از اون رو در قسمت منطقه بنویسم.
    میلی هم که زدی با فونت خوبی ننوشته بودی و قابل خواندن نبود. (آخرین میل)
    آقا شاهين از شما ديگه بعيده
    خوب اگه فونتش بد بود خوب كپيش ميكردي تو مثلا نوت پد تا با فونت معمولي ديده بشه
    دسته خط كه نيس
    حالا اشكال نداره
    ماله خستگيه
    از بس ما به شما زحمت ميديم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
    من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.

این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.

چون تا حالا من 10 -20 نفر رو دیدم که بعد از شارژ کردن از طرح رفتن بیرون.

پس بعد از خواندن این متن از هرگونه سؤال و درخواست توضیحات بیشتر خودداری کنید.
    مرسی که گوش می کنید.
    خوب شاهين جون بالاخره فعال كنيم يا نكنيم؟
    من كه طبق فرمايشاتت واسه اينكه طرحم تا 19 مهر تمديد بشه دوباره طرح قرمزو زدم
    البته هنوز sms تاييدش واسم نيومده

من كه فقط يه بار اونم تو 19 خرداد زدم تا امروز
    طرحم از ماله روزه اول تا الان برام فعاله
    ديگه نميدونم
    اگه ميشه برامون دوباره فعالش كن كه تا 19 مهر داشته باشيم
    ممنون

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض e-mail & myfirends

خوب این راه درست کردم ای میل خود گوشی رو به ما هم یاد بدید دیگه (:
    کار تقریبا ساده ایه....تا حالا با outlook express کار کردی؟اینم عین اونه...فقط اگه گوشیت سونی اریکسونه یه چند تا گواهی هم باید بریزی توی گوشیت...یه سرچ توی همین تاپیک بزن من قبلا اینو گفتم و یه لینک دادم که همه چی توی اون هست.

و اما برای دوست عزیزمون moderntalking123
    my friend برای هر سروری نمیشه استفاده بشه...یه سرور های خاص داره...شما توی گوگل سرچ کن esato که اسم یه فروم مخصوص سونی اریکسونه و وقتی رفتی توش یه سرچ کن یا اگه پیدا نکردی یه تاپیک جدید بزن حتما بهت میگند که چه سایتهایی میتونند این کارا رو بکنند.من قبلا داشتم و یه سرور خیلی پرت بود...
    آهان راستی...این سرویس برای چته!

مشکل این سرویس اینه که هیچ ایرانیی توشون نیست و فقط باید با خارجیا سر و کله بزنی که اصلا جالب نیست پس فعلا ولش کن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

اين برنامه فقط تا يك ماه مجانيه و بايد بابتش پول بدي . پس فايده نداره !!
    از بچه ها كسي برنامه اي مشابه و مجاني سراغ داره كه بشه باهاش فايل ارسال كرد ؟؟
    آره برنامش يك ماهس
    بعدم يه جا وقتي ميخواي اكانتشو تنظيم كني ازت شماره سيم كارتتو ميخواد
    فك كنم اگه شماره بدي يه كارايي تو ايرانسل واست انجام بشه
    مثلا با شماره با هم چت كنيم
    يا اينكه تعرفشو در آينده كمتر حساب كنه
    دقيق نميدونم چون هنوز باهاش كار نكردم

كسانيم كه سوني اريكسون دارن و ميخوان از طريق خود گوشي ايميل بفرستن تو صفحات قبل يه سرچ بزنن
    آموزششو يه بار به كمك سروش جون نوشتم

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
    من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.

این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.

چون تا حالا من 10 -20 نفر رو دیدم که بعد از شارژ کردن از طرح رفتن بیرون.

تكذيب ميشه
    چون منم كسي رو ديدم كه شارژ كرده ولي بازم تو طرح مونده و
    تا الان با همون يك دفعه داره اس ام اس رايگان ميفرسته

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

edited.........

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

و اما برای دوست عزیزمون moderntalking123
    my friend برای هر سروری نمیشه استفاده بشه...یه سرور های خاص داره...شما توی گوگل سرچ کن esato که اسم یه فروم مخصوص سونی اریکسونه و وقتی رفتی توش یه سرچ کن یا اگه پیدا نکردی یه تاپیک جدید بزن حتما بهت میگند که چه سایتهایی میتونند این کارا رو بکنند.من قبلا داشتم و یه سرور خیلی پرت بود...
    آهان راستی...این سرویس برای چته!

مشکل این سرویس اینه که هیچ ایرانیی توشون نیست و فقط باید با خارجیا سر و کله بزنی که اصلا جالب نیست پس فعلا ولش کن.
    خيلي ممنون از راهنماييت! من خيال ميكردم با سرور ياهو هم ميشه از اين سرويس استفاده كرد، اينطور كه شما ميگيد يه مسنجر مخصوص گوشيه و با سرورهاي مسنجر ديگه نميشه كار كرد!
    خيلي بد شد!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

آره برنامش يك ماهس
    بعدم يه جا وقتي ميخواي اكانتشو تنظيم كني ازت شماره سيم كارتتو ميخواد
    فك كنم اگه شماره بدي يه كارايي تو ايرانسل واست انجام بشه
    مثلا با شماره با هم چت كنيم
    يا اينكه تعرفشو در آينده كمتر حساب كنه
    دقيق نميدونم چون هنوز باهاش كار نكردم
    اگه يك نگاه به همون بخش مسنجر ايرانسل بندازيد كه جديداً آپديت شده مي بينيد كه سوالاتي نوشته و جواب داده كه جواب اي سوال شما هم اينه:

پرسش: چرا بايد شماره موبايل خود را در اختيارتان قراردهم؟
    پاسخ: شماره تلفن موبايل شما براي بازيابي كلمه عبور گمشده و تاييد شناسه
    MovaMessenger شما مورد استفاده قرارمي‌گيرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •