من اگه پیدا کرده بودم که اینجا نمیگفتم . درضمن اون پرشیا رو هم بزارید . اگر این پلاگین viv رو پیدا کنید شاید ماکسیما و رونیز و پاترول و ماتیز و .... بیشتر ماشین های ایرانی رو براتون بزارم.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من اگه پیدا کرده بودم که اینجا نمیگفتم . درضمن اون پرشیا رو هم بزارید . اگر این پلاگین viv رو پیدا کنید شاید ماکسیما و رونیز و پاترول و ماتیز و .... بیشتر ماشین های ایرانی رو براتون بزارم.
حامد جان پسوند فایل ماشینهای بعضی از نیدفور اسپیدها viv هست اگه این پلاگین رو پیدا کنیم توی 3dsmax ماشینهای نیدفور اسپید هم باز میشن؟
فكر كنم توي اين سايت viv هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزيز . همونطور كه گفتم بازي روي يوزر اصلي ويندوز ( ADMIN ) اجرا ميشه ولي روي يوزرهاي ديگه اجرا نميشه اگه اين فايل ها مشكل داشته باشه نبايد روي يوزر ادمين هم اجرا بشه
از دوستان كسي ميتونه يه اتومبيل رونيز يا تويوتا با آرم نيروي انتظامي بسازه و جاي گشت توي صحرا بازي قرار بده . اگه خواستين بگين تا عكساشو بزارم
gta multiplaye چی شد من که نتونستم کانکت شم سرور جواب نمیداد... کار خاصی باید میکردیم؟؟
دقیقا اقای عماد درست گفتی من هم برای همین viv رو میخواستم .
من بازی کردم خیلی حال داد . فکر کنم باید adsl داشته باشی
سلام دوستان اگر می توانید به من کمک کنید که چگو نه به gta san andreas آهنگ بریزم طوری که سوار ماشین شدم گوش کنم. هرکیو دوست دارین جوابه مارو بدین خیلی واجبه. ممنون از شما
عماد جون ( king ) اون سایت رو دیدم ولی هیچی نفهمیدم . لطفا لینک دانلود و مطلبی که نوشته شده رو برام بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)