تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 634 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شبکه کشور یکجوری ترکیده که حداقل 20-30 درصد packetlost رخ می ده و حجم ترافیک مصرفی رو تصاعدی برده بالا.
    در کنارش همه چی از جمله ویندوز نرم افزار ها و .... مثل فیلم های zombie افتادن به جون اینترنت. من الان از بسته ام بیشتر از 80 گیگ رفته. ای با ابجو بشورنشون با کاری که کردن.

- - - Updated - - -

هنوز tehran ix رو نمی شه با مخابرات دید. + کلی دانشگاه خارجی قابل دسترس نیست. ( در کنار خیلی موارد دیگر.)

این باسه ixp
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و
    Last edited by zed2; 29-05-2026 at 21:03.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا یکی به من توضیح میده باید چی کار کنم؟ این پنل فیبرنوری مخابرات من هست. باید چی کار کنم؟
    باید با خود مودم فیبر وصل بشم یا با adsl هم وصل بشم فرقی نداره (الان با adsl وصل هستم)؟
    باید پروفایل کامل پر بشه و گواهی امضای دیجیتال میخواد؟ کجا باید گواهی بگیرم و ارسال کنم؟
    چه طوری میتونم بسته بخرم برای قرار داد؟
    مرسی

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوستان من چند روزه یک مشکلی پیدا کردم روی فیبر مخابرات که اکثر سایتها رو خطای ERR_CONNECTION_TIMED_OUT یا خطای dns . روی سیتم هم هیچ dns ای ست نشده و توی پنل مودم که میرم به صورت پیش فرض 5.200.200.200 مخابرات ست هست که قابل تغییر هم نیست. حالا جالبه روی این اشتراک فیبر با هیچ کامپیوتر و مرورگری این سایتها باز نمیشه ولی روی یک اشتراک همسایه (اون هم فیبر مخابرات) با همون تنظیمات مودم و dns ، اون سایتها به راحتی باز میشه

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من چند روزه یک مشکلی پیدا کردم روی فیبر مخابرات که اکثر سایتها رو خطای ERR_CONNECTION_TIMED_OUT یا خطای dns . روی سیتم هم هیچ dns ای ست نشده و توی پنل مودم که میرم به صورت پیش فرض 5.200.200.200 مخابرات ست هست که قابل تغییر هم نیست. حالا جالبه روی این اشتراک فیبر با هیچ کامپیوتر و مرورگری این سایتها باز نمیشه ولی روی یک اشتراک همسایه (اون هم فیبر مخابرات) با همون تنظیمات مودم و dns ، اون سایتها به راحتی باز میشه
    داخل مودم از قسمت تنظیمات DHCP امکان تغییر DNS نیست؟ اگر هست که بگذارید رو 8.8.8.8

5. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا یکی به من توضیح میده باید چی کار کنم؟ این پنل فیبرنوری مخابرات من هست. باید چی کار کنم؟
    باید با خود مودم فیبر وصل بشم یا با adsl هم وصل بشم فرقی نداره (الان با adsl وصل هستم)؟
    باید پروفایل کامل پر بشه و گواهی امضای دیجیتال میخواد؟ کجا باید گواهی بگیرم و ارسال کنم؟
    چه طوری میتونم بسته بخرم برای قرار داد؟
    مرسی

راستش پنل من با این پنل فرق داره ( adsl.tci.ir ) و بار اوله که این پنل رو میبینم. شما وارد adsl.tci.ir میتونید بشید؟

7. 2 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش پنل من با این پنل فرق داره ( adsl.tci.ir ) و بار اوله که این پنل رو میبینم. شما وارد adsl.tci.ir میتونید بشید؟
    این پنل مخابرات فیبرنوری هست دیگه به ادرس زیر:
    من هم این یکی خطم که adsl هست با همون ادرس شما وارد میشه.

- - - Updated - - -

این پنل مخابرات فیبرنوری هست دیگه به ادرس زیر:
    من هم این یکی خطم که adsl هست با همون ادرس شما وارد میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام. دوستان کسی شده برای یک واحد هم بتونه فیبر بگیره؟
    باکس FAT تا خونه ما حداکثر 30 متر فاصله داره و مخابرات هم طرح رو داده ولی پیمانکار میگ حداقل باید 4 واحد باشن تا بشه فیبر گرفت وگرنه مخابرات طرح نمیده.
    همسایه ها بخاطر قیمت کابل کشی کلا دو نفر راضی شدن.
    حالا سوالم اینه با اینکه باکس FAT فاصلش 30 متره ، مخابرات هم میگ اوکیه بگو پیمانکار بیاد کابل بکشه پیمانکار میتونه کابل نکشه؟ و اینک پیمانکار میگ مخابرات قبول نمیکنه درسته؟
    کسی مشابه مورد من داشته؟ به نتیجه ای رسیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برو پیش رئیس مرکز محابرات تون و بگو جریان چیه معولا چند تا پیمانکار دارن و بهشون بگه انجام می دن اگه دیدی باز بازی در میاره به رئیس بگو خودم پیمانکار پیدا می کنم، شرکت که این کار رو انجام بده زیاده، خلاصه که اگه مسئله فقط بازی در آوردن پیمانکاره که اونم دردش پوله باید حل شدنی باشه با کمی استراتژی ایرانیزه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. دوستان کسی شده برای یک واحد هم بتونه فیبر بگیره؟
    باکس FAT تا خونه ما حداکثر 30 متر فاصله داره و مخابرات هم طرح رو داده ولی پیمانکار میگ حداقل باید 4 واحد باشن تا بشه فیبر گرفت وگرنه مخابرات طرح نمیده.
    همسایه ها بخاطر قیمت کابل کشی کلا دو نفر راضی شدن.
    حالا سوالم اینه با اینکه باکس FAT فاصلش 30 متره ، مخابرات هم میگ اوکیه بگو پیمانکار بیاد کابل بکشه پیمانکار میتونه کابل نکشه؟ و اینک پیمانکار میگ مخابرات قبول نمیکنه درسته؟
    کسی مشابه مورد من داشته؟ به نتیجه ای رسیده؟
    نمیدونم بتونی مدیر مرکز و متقاعد کنی یا نه ولی همینکه میگن 4 تا واحد باید درخواست کنن و جدیدا دارن میگن، قبلا خیلی بیشتر از این حرفا باید درخواست میدادن!

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان ترافیک شبانه رو باید از کدوم قسمت panel این my ftth خرید؟
    سرویسم ftto بس برداخت هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •