اگه در سيستم بهتون نشون ميده كه شارژ داره پس بايد شارژ داشته باشه.
به احتمال زياد مشكل از تنظيمات مربوط به پرينترتون هست.
يه بار تنظميات پرينترتون رو به صورت پيش فرض در بياريد به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
شاد باشيد![]()
اگه در سيستم بهتون نشون ميده كه شارژ داره پس بايد شارژ داشته باشه.
به احتمال زياد مشكل از تنظيمات مربوط به پرينترتون هست.
يه بار تنظميات پرينترتون رو به صورت پيش فرض در بياريد به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
شاد باشيد![]()
جديداً اينطوري شده يا اينكه از ابتدا به همين صورت بوده؟
اگه از ابتدا به همين صورت بوده كه نبايد مشكلي باشه.
در غير اينصورت به يه تعميركار مجاز براي اينكار مراجعه كنيد.
شاد باشيد![]()
سلام دوستان
من پرینتر Samsung ML-1640 دارم. قبلا رو ویندوز ایکس پی راحت نصب می شد ولی الان تو ویندوز سون هرکاری میکنم این ارور رو حین نصب میده
setup program has encountered with an error at installing Samsung ML-1640 Series printer device
آنتی ویروس رو هم غیرفعال کردم ولی نشد
چیکار کنم؟
سلام دوستان:
من یک چاپگر canon ip 4000 دارم که باهاش به مشکل برخوردم:
1- در صفحه پرینتر ست آپ رنگ مشکی را با علامت تعجب نشان میده یعنی شارژ نیست در صورتی که تازه براش رنگ مشکی خریدم یه ماهم نمیشه
2- تصاویر را نصفه چاپ میکنه یکجا پر رنگ و یک جا کم رنگ
برای برطرف شدن ین مشکلات لطفا کمکم کنید
با سپاس:
شما بايد نسخه مربوط به ويندوز 7 رو نصب كنيد.
براي اين كار شما به آدرس زير مراجعه كنيد و آخرين درايور رو دانلود و نصب كنيد.
به احتمال زياد مشكلتون حل خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد![]()
آقا یه دونه ای![]()
نه تو باید کابل رو وصل نکنی ابتدا نصب کنی وقتی گفت کابل رو نصب کنی ولی اگر اینکار رو کاری و جواب نداد. کابل پرینتر رو عوض کن
سلام خسته نباش من یک 1200 دارم که کاغد رو قبل از فیوزینگ جمع میکنه البته 10 سانت سر کاغذ از فیوزینگ میاد بیرون بعد گیر میکنه میشه راهنمایی کنید ممنون
باسلام به اساتيد گرانقدر
يه دستگاه ديجتال رنگي مينولتا c450دارم جايي ديدم ه نوشته شده با اين دستگاه ميشود پرينت رنگي باطول 120 سانت وعرض 31 سانت جهت كاتاتوگ گرفت ولي هركاري كه كردم نشد توي قسمت تعريف كاغذ استاندارد فقط تا سايز 18*12 اينچ زده كه اگه ايج را به ميليمتر تبديل كني ميشود 475*304 ميليمتر ووقتي بصورت دستي كاغذ رو تعريف ميكني ارورميده واندازه رو ثبت نمكنه ؟ اگه كسي اين نمونه دستگاه رو داره ويا ميتونه منو راهنمايي بكنه ممنون ميشم
احتمالا فیوزینگ فیلم دستگاه پاره شده و یا چیزی تو قسمت هیتر دستگاه (فیوزینگ) دستگاه کرده. البته می تونه روغن که توی فیلم فیوزینگ هست خشک شده باشه. اگر قبل از این اتقاف ابتدا پرینت که می گرفته مقدار فونتها رو می کشیده و تونر رو مقدار پخش می کرده. می تونه بخاطر روغن فیلم فیوزینگ باشه.
درب پشت دستگاه رو باز کن اون قطعه ای مثل نوار می مونه (البته فشارش ندی شاید پاره شه) اگر پاره یا سوراخ باشه می تونی ببینی البته همه فیلم پیدا نیست حدود 30 % فیلم پیداست اگر چندبار این کار رو بکنی و خاموش روشن کنی تمام فیلم رو می تونی ببینی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)