بنده ثبت شکایت کردم ولی متاسفانه عکس العملی ازشون ندیدم.
حتی بهشون کلاهبردار و دروغگو هم گفتم ولی اصلا بهشون برنخورد و واکنشی نشون ندادند.
شکایتم بخاطر قطع و وصل بیش از حد بود که همچنان به قوت خودش باقیه.![]()
بنده ثبت شکایت کردم ولی متاسفانه عکس العملی ازشون ندیدم.
حتی بهشون کلاهبردار و دروغگو هم گفتم ولی اصلا بهشون برنخورد و واکنشی نشون ندادند.
شکایتم بخاطر قطع و وصل بیش از حد بود که همچنان به قوت خودش باقیه.![]()
چراغ dsl مودم از دیروز خاموش شده :/
زنگ زدم نمایندگی پارس میگه بله ی سری جا ب جایی داشتیم :/
تلفن وصل شده ولی نت قطه همچنان
دوستان چ کنم ؟
شما از طریق سامانه شکایتتون رو چک کنید اگر جواب دادن و قانع نشدی تجدید نظر بزن و دوباره درخواست ادامه بده...
اگر جواب ندادن 15 روز باید بگذره فکر کنم بعد شما پیگیری کن که پس جواب چی شد؟؟ اگر براشون مقدور نیست کل هزینه رو با احتساب ضرری که برای من بوجود آمده بهم برگردونن..
در غیر اینصورت با توجه به این موضوع شکایت رو از طریق دادگاه پیگیری میکنم چراه سازمان هیچگونه ترتیب اثری نداده است...
کسی این دو تا طرح رو گرفته؟
فقط به کاربرای فعلی میدن یا به جدیدا هم میدن؟
نصفش بین الملله؟
![]()
اگه تلفن وصله و نت قطعه، فقط مربوط به پارس آنلاین میشه. اگه تلفن قطع بود که مربوط به مخابرات میشد. خودشون باید وصل کنن کاری از دست شما ساخته نیست
زنگ زدم پارسال گف ی سری پورتمون مشکل داشت قراره عوضشون کنن تا فردا اوکی میشه
ببینم چ میشه !!!
پیشنهاد جانانه پارس انلاین جهت تعویض سرویس- فقط بخاطر اینکه گیم فعال بود رو سرویس قدیم اینو پیشنهاد کرده
گرچه از لحاظ سرعت چندان دلی به چنگ نمی زنه
انتخاب های دیگر هم ایناست
حالا ماندم بین اینها کدوم رو باسه خط بک اپم بزارم - البته باسه اپدیت ویندوز هم زمانی که ترافیک رو بخوام از خط اصلی کم کنم هم ازش استفاده خواهم کرد.
محاسبات سنگینی در پیش دارم![]()
من دقیقا نمیفهمم دلیل بزرگ نوشتن شما چیه ؟ میخواین جلب توجه کنین ؟ با این کار فقط کاربرا اذیت میشن .
وقتی هم میگیم مراعات کنین ، میگین ما داریم جلوی اطلاع رسانی رو میگیریم. شما تقریبا در همه تایپیک ها دارین به این صورت تایپ میکنین . به نظر من زیاد از حد احساساتی میشید . یک نفس عمیق بکشید یک لیوان آب بخورید بعد پست ارسال کنین .
![]()
الان که دقت کردم می بینم سرعت رو نوشته 3072 مگابیت بر ثانیه!
3 گیگ بر ثانیه میدن!؟
یا منظورش 3072 کیلوبیت بوده و اشتباه تایپیه؟
اصلن مگه adsl سرعت تا ۳ گیگابیت پشتیبانی میکنه ؟ [emoji16]
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)