تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 754 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    این نویز خط من روی 8 مگابیت بسته شده
    مناسب گیمینگ هست ؟ یا باید سرعت کمتر شه؟
    سلام
    اول از همه یه سوال :
    شما که برای گیم میخواهید چرا سرویس گیمینگ فعال نکردید ؟

همونطور که دوستمون فرمودند شما پینگ رو چک کنید اگر تایم اوت نداشت مشکلی نداره ولی با توجه به اینکه snr شما مناسب گیم نیست و سرویستون هم 8 مگه بهتره که دیتاریت رو روی 8 مگ ببندید چون الان روی 9 مگه و اگر بیاد روی 8 snr کمی بالا میره یا اینکه اصلا میتونید بگید سرعت اپلود رو روی 512 ببندند اینطوری دیگه نیاز نیست پهنای باند دانلود رو کم کنید .

داره خودمونی میشه aga hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اول از همه یه سوال :
    شما که برای گیم میخواهید چرا سرویس گیمینگ فعال نکردید ؟

همونطور که دوستمون فرمودند شما پینگ رو چک کنید اگر تایم اوت نداشت مشکلی نداره ولی با توجه به اینکه snr شما مناسب گیم نیست و سرویستون هم 8 مگه بهتره که دیتاریت رو روی 8 مگ ببندید چون الان روی 9 مگه و اگر بیاد روی 8 snr کمی بالا میره یا اینکه اصلا میتونید بگید سرعت اپلود رو روی 512 ببندند اینطوری دیگه نیاز نیست پهنای باند دانلود رو کم کنید .
    بله تماس گرفتم سرویس گیم فعال کردم.پینگ تایم اومد روی 85 که خیلی عالیه. فقط یک سوال من چطوری میتونم دیتا ریت کم کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بله تماس گرفتم سرویس گیم فعال کردم.پینگ تایم اومد روی 85 که خیلی عالیه. فقط یک سوال من چطوری میتونم دیتا ریت کم کنم؟
    بايد با پشتيباني تماس بگيريد بگيد ديتا ريت رو با حفظ سرويس گيمينگ كم كنند ، ولي شما الان مشكل پينگ نداريد ديگه ، اگر پرش لينك و كندي سرعت نداريد لزومي نداره ديتاريت رو كم كنيد .

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه بازی اینترنتی انجام میدم ولی متاسفانه بازی قطع میشه و میگه سرعت شما پایینه. این تصویر بالا وضع اینترنت رو چجوری نشون میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خطم نویز داره پست تلفن تو کوچه است و میخوام مودم رو به پست وصل کنم تا ببینم دان استریم چنده و اگه بالا بود سیم جدید تا خونه بکشم حالا این کار رو فقط مخابرات باید کنه؟ یا برق کار و نماینده شرکت اینترنتی adsl هم میتونه این کار رو کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خطم نویز داره پست تلفن تو کوچه است و میخوام مودم رو به پست وصل کنم تا ببینم دان استریم چنده و اگه بالا بود سیم جدید تا خونه بکشم حالا این کار رو فقط مخابرات باید کنه؟ یا برق کار و نماینده شرکت اینترنتی adsl هم میتونه این کار رو کنه؟
    شما بايد از سر خط چك كنيد كه همون ورودي خط تلفن به منزل هست ، يعني كابلي كه از پست اومده داخل منزل بايد به اون وصل كنيد ، مگر اينكه كابل ورودي منزل هم پوسيده و خراب باشه ، پست رو هم فقط مامور مخابرات ميتونه باز كنه كه معمولا اينكار رو براي كسي انجام نميدن ، نماينده شركت هم از سر خط تست ميكنه البته شايد از توي پست هم چك كنه ولي من تا حالا نديدم كسي غير از مامور مخابرات پست رو باز كنه.به پست هم دست نزنيد چون وضعيت اشفته اي دارند و خرابكاري ميشه .

8. 3 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام
    یه تغییراتی تو خط ساختمان دادم ببینید به نظرتون بهتر شده یا نه
    عکس زیر برای قبل تغییرات هست:

این عکس هم بعد از تغییرات هست

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    یه تغییراتی تو خط ساختمان دادم ببینید به نظرتون بهتر شده یا نه
    عکس زیر برای قبل تغییرات هست:

این عکس هم بعد از تغییرات هست
    بله الان خوبه ولی روی اپلود نویز هست که خیلی هم مهم نیست .مهم سرعت دانلود هست که اوکیه ، فقط توی شب ببینید SNR روی چند هست چون شب ها snr میاد پایین و نویز کمی بیشتر میشه ولی نه در حدی که مشکل ایجاد کنه.

11. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان عزیز من نت ۱۶ مگ مخابرات گرفتم ، اولش سرعت دانلود روی ۶۰۰kb/s بود الان اومده رو ۴۰۰kb/s زنگ هم میزنم مخابرات یه موقع هایی ریست میکنن باز میره رو ۶۰۰ ولی دوباره میاد پایین. میگن خطتمون نویز داره باید برید از سر خط تست کنید که اینک خوب کار من نیست واقعا . خودشونم که انجام نمیدن ، موندم واقعا چیکار کنم

13. این کاربر از Silent TR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

15. این کاربر از Silent TR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •