تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 622 از 870 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

با عرض شرمندگی باید بگم که من به دایی رای دادم..
    ولی واقعا وجهه ای نداره بین مردم!
    خراب کرد خودشو...
    اگه کاندید بهترین بازکن دنیا هم بشه هیشکی بهش رای نمیده..
    من هم فقط به خاطر ایران بهش رای دادم...
    ولی این شخص با گندی که به فوتبال ایران در دوره مربی گریش زد کل سابقه ی خوبشو به باد داد!

ممنون/

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کامنت هایی از صفحه خبر:

Habib Iran
    7:49 2009/10/12
    اولاً در مورد نظرسنجي وزنه برداري (رضازاده) صدا و سيما با تمام قوا براي جمع آوري آرا بسيج شده بود و به روشهاي مختلف در اين خصوص اطلاع رساني ميكرد ولي در مورد آقاي دايي چنين اتفاقي نيفتاد. دوماً براي راي دادن در نظرسنجي AFC بايد كاربران در سايت عضو شده و رجيستر ميكردند كه اين مسئله راي دادن فله اي (مانند اتفاقي كه براي رضازاده افتاد) را محدود ميكرد.

عماد ايران
    0:56 2009/10/12
    بعد اون گندي كه علي دايي تو تيم ملي زد باهاس وسط تهران دارش زد؛ حالا شما مي پرسين چرا بهش راي نداديم؟؟؟

سینا تهران
    23:37 2009/10/11
    ادب مرد به ز دولت اوست . آقای دایی محبوبیتی بین اکثریت جامعه ندارد. من از مدتها قبل از این نظرسنجی مطلع بودم و هر روز با اینترنت ADSL کار میکنم اما فکر اینکه به آقای دایی رای بدم حتی لحظه ای به فکرم هم نرسید. قهرمان شدن چه آسان محبوب شدن چه مشکل.

امید تهران
    23:34 2009/10/11
    رفتارهای دایی در چند سال گذشته باعث شده است مردم علاقه چندانی به موفقیت‌های شخصی وی نداشته باشند ... علی دایی معروف هست ... اما محبوب نیست ...

محسن منصوری رضی گنبد
    23:28 2009/10/11
    من خودم گزینه 1 رو میگم. خیلی ها مثل من نمی دونستن و اطلاع نداشتن . درسته زیاد از دایی خوشم نمیاد ولی باز هم نمی شه از گل های حساسش صرف نظر کرد و یک طرفه قضاوت کرد . در ضمن من خودم اینجور انتخاب ها رو که عده خبر ندارن رو قبول ندارم . چطور میشه علی دایی که در فهرست 100 نفر برتر جهان حدود 25 شده بود حالا اینجا شده چهارم . ایا توی اون لیست 100 نفره فیفا اثری از سامی الجابر بود ؟

بهنام تهران
    22:54 2009/10/11
    به نظر من خود خواه بودن دایی و اخلاقش خیلی موثر بود دایی تو اتق خالی هم دعواش میگره

سعید ایران
    21:57 2009/10/11
    صد در صد کم شدن محبوبیت علی دایی با لج بازی باعث نرفتن تیم ملی به جام جهانی شد گناهی که اصلا بخشودنی نیست . این اقا حتی اخلاق هم نداره.

iranie sharmande Keshvare aghabmande
    21:12 2009/10/11
    Ma iraniha Liaghate ensanhaie mesle ALI DAIE ro nadarim

moteza تهران
    20:44 2009/10/11
    بایکوت خبری علی دایی توسط صدا وسیما به دلیل حمایت از -----.اگر یکصدم اطلاع رسانیه زمان رضازاده را در مورد علی دایی انجام میدادند دایی با اقتدار اول میشد.هر چند که نتیجه نظر سنجی بد جوری مشکوکه

کیا آلمان-بوخوم
    12:06 2009/10/11
    الکی جو سازی نکنید.اولا اطلاع رسانی فوقالعاده ضعیف بود وقتی رای گیری تموم شد تازه از وجود همچین چیزی خبردار کردین ملت رو !! ثانیا اینجور رای گیریها هیچ ارزشی نداره مهم فیفاست که توو آسیا تنها توجهش به علی دایی هست

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنده هم خبر نداشتم............يه كليك كه چيزي نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

بعضی ها ارزش یه کلیک هم ندارن
    پست 7 رو که خوندم باز حالم بهم خورد

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بهتر که نشد خیلی بی ادبه و بی فرهنگ

دلم خنک شد

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعضی ها ارزش یه کلیک هم ندارن
    پست 7 رو که خوندم باز حالم بهم خورد
    شدیدا تائید میشه
    به قول معروف هر چیزی میخوان به .... ربط بدن باید احسن گفت تمام ایران فقط خدا بخیر بگزرون

درباره نظر سنجی هم من هم اطلاع نداشتم هر چی باشه علی دایی در گذشته بازیکن خوبی بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

من خبر داشتم
    اما ایشون اون موقع که باید به فکر مردم میبود که همچین زمانهایی به کمکش بیان اصلا مردم رو آدم حساب نمیکرد
    دیگه حالم ازش بهم میخوره

در مورد رضازاده هم اگه الان نظرسنجی کنن مطمئن باشید از دایی هم کمتر رای میاره
    یا سوریان با اون حرکت مفتضحانش

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در اینکه محبوبیت علی دایی در بین مردم تا حد بسیار زیادی از بین رفته شکی نیست...ما ایرانیا قهرمان کش نیستیم...این قهرمان ها هستند که نام خودشون رو در دل دوست دارانشون دفن میکنن
    اما انصافا نه تبلیغاتی صورت گرفت و نه اطلاع رسانی ای شد...
    ضمنا مطمئن باشید اگر الآن در مورد رضا زاده رای گیری شه ، اگر 100000 بار هم تو تلوزیون نشونش بدن و دوهزار تا نوحه حضرت عباس بندازن رو فیلم المپیکش دیگه خبری از حمایت نیست
    کلا من تو ایران به یک تجربه ای رسیدم...اینکه از کسی هرگز قهرمان سازی نکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض خطرناک ترين نتيجه ليگ برتر؛ 2 – صفر!

2009/10/13

سايت گل- بسياري از مربيان مطرح فوتبال در دنيا اعتقاد دارند که پيش از افتادن از حريف در جريان بازي با نتيجه 2- صفر خطرناک ترين نتيجه است که حفظ اين نتيجه نيز کار سختي خواهد بود و صحت باور اين مربيان نيز بارها ثابت شده است. ميروسلاو بلاژويج و مصطفي دنيزلي شديدا از وقوع نتيجه 2- صفر در جريان بازي بيمناک بودند و بارها اتفاق افتاد که پرسپوليس نتيجه 2- صفر را با تساوي 2-2 از دست داد. اما در هفته يازدهم ليگ برتر اتفاق جالبي روي داد و 3 تيمي که با نتيجه 2- صفر از حريف خود پيش افتاده بودند،در پايان بازي به تساو ي يا باخت رضايت دادند. سايپا بازي 2- صفر برده مقابل استيل اذين را 2-2 کرد، پاس در قزوين به سرنوشت سايپا دچار شد و استقلال تهران هم که نيمه اول را 2- صفر برده بودف در نهايت 3-2 باخت. استيل اذين هفته پيس نيز نتيجه باخت 2- صفر مقابل ملوان را 2-2 کرده بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آماتور، مثل وحید طالب لو

2009/10/13

سایت گل - توجیه وحید طالب لو برای ترک نیمکت استقلال در دقیقه 90 بازی با استقلال اهواز بسیار عجیب و غیرواقعی به نظر می رسید. طالب لو که پس از گل دوم استقلال اهواز در حالی که هواداران استقلال علیه محمد محمدی شعار می دادند نیمکت را ترک کرد و به رختکن رفت در این باره می گوید: «من فقط می خواستم جو ورزشگاه کمی آرام شود.»
    او البته خوب می داند که با این حرکت هواداران استقلال را بیشتر تحریک کرد و به نوعی به آنها پیغام داد که از نیمکت نشینی اش ناراحت است. پس از این حرکت طالب لو بود که انتقادها از محمد محمدی به اوج رسید و در همین لحظات استقلال گل سوم را هم دریافت کرد. طی یک سال و نیم اخیر وحید طالب لو در تمام بازی هایی که در لیست 18 نفره حضور داشته دروازه بان ثابت استقلال بوده اما با این وجود در اولین مسابقه ای که نیمکت نشین شد واکنشی غیرحرفه ای و کاملا آماتور را بروز داد.
    جالب اینکه مربیان و مدیران استقلال سعی در لاپوشانی کار او دارند و مدام از عباراتی مثل ما متوجه نشدیم، او اجازه گرفت و رفت و ... استفاده می کنند. وحید طالب لو در فصل جاری به غیر از بازی با سپاهان عملکرد جالبی درون دروازه استقلال نداشته و هرچند به لطف مدافعان کم اشتباه این تیم گل های کمی دریافت کرده اما اشتباهات مهلکش از تعداد انگشتان یک دست بالاتر بوده است. وحید طالب لو با حرکتی که در دقایق پایانی بازی انجام داد یکی از مقصران اصلی شکست استقلال لقب گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •