تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 973 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

راستشو بخواین بوهان به غیر از مراحلش چیز دیگه ای نداره !

ولی خب من بیشترین حالو با اولین روزی کردم که پا به الگوئن گذاشتم ! همراه با یه موتور و پلی بوی !

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

راستشو بخواین بوهان به غیر از مراحلش چیز دیگه ای نداره !

ولی خب من بیشترین حالو با اولین روزی کردم که پا به الگوئن گذاشتم ! همراه با یه موتور و پلی بوی !
    دستت درد نکنه حجت جان خیلی باهال بود !!!!!!
    مخصوصا 70$ .
    خوش به حال نیکو

منظورت اینجاست؟؟؟ اینجاکه چیزی نیست ادمکی چیزیم نیست که ماموریت برم؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئنی تا آخر بازی رو رفتی اونجا یک گاراژ میاد ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیدی دقیقا جای موسم.

ماموریتش که اونجا نیست توی آلگوئنه.
    همون ماموریتی که باید از دختره عکس بگیری.
    Last edited by 779; 11-02-2009 at 23:08.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای GTA SA اومده بودند بازی نصب شده رو به صورت نصب شده داخل وینرار کمپرس کرده بودند اتفاقا بدون اشکال هم بود 2 بار بدون ایراد تمومش کرده بودم برای GTA IV این امکان نمیتونه وجود داشته باشه؟ یعنی نمیشه چیزایی مثه social club اینا رو حذف کرد و با یه کلیک روی آیکن بازی به راحتی لانچ بشه بازی مطمئنا بایستی تا الان یه شرکتی گروهی بیاد یه مورد بدون اشکال ارائه بده که دیگه کاربر مجبور نباشه برای اجرای گیم این همه دنگ و فنگ بکشه.

یه سوالی هم داشتممگه پچ 2 مشکل گیم پد رو نباید حل کنه پس چرا با وجود نصب پچ هم مشکل گیم پد من حل نشد و مجبور شدم از همون روش اولی استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

برای gta sa اومده بودند بازی نصب شده رو به صورت نصب شده داخل وینرار کمپرس کرده بودند اتفاقا بدون اشکال هم بود 2 بار بدون ایراد تمومش کرده بودم برای gta iv این امکان نمیتونه وجود داشته باشه؟ یعنی نمیشه چیزایی مثه social club اینا رو حذف کرد و با یه کلیک روی آیکن بازی به راحتی لانچ بشه بازی مطمئنا بایستی تا الان یه شرکتی گروهی بیاد یه مورد بدون اشکال ارائه بده که دیگه کاربر مجبور نباشه برای اجرای گیم این همه دنگ و فنگ بکشه.

یه سوالی هم داشتممگه پچ 2 مشکل گیم پد رو نباید حل کنه پس چرا با وجود نصب پچ هم مشکل گیم پد من حل نشد و مجبور شدم از همون روش اولی استفاده کنم؟

ببین اگه rgsc رو حذف کنن قابلیت اینترنتی بازی کردن این بازی حذف میشه برای همین چون این بازی اولین gta هست که میشه اینترنتی بازی کرد باید یک همچین برنامه ای داشته باشه.
    دنگ و فنگ خاصی هم نداره شما می تونید ویندوز که بالا اومد rgsc رو باز کنید و بزارید همون گوشه بمونه.
    بعدش هر موقع خواستید بزنید و بازی کنید و لذت ببرید!
    من که تا بحال ندیدم بگن مشکل گیم پد حل شده!!
    بعدشم همه از خداشونه که بازی رو با موس بازی کنن!!!
    اون گیم پد هم راه حل آسونی داره که چندین و چند بار گفته شده است.
    موفق باشید.

5. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین اگه rgsc رو حذف کنن قابلیت اینترنتی بازی کردن این بازی حذف میشه برای همین چون این بازی اولین gta هست که میشه اینترنتی بازی کرد باید یک همچین برنامه ای داشته باشه.
    دنگ و فنگ خاصی هم نداره شما می تونید ویندوز که بالا اومد rgsc رو باز کنید و بزارید همون گوشه بمونه.
    بعدش هر موقع خواستید بزنید و بازی کنید و لذت ببرید!
    من که تا بحال ندیدم بگن مشکل گیم پد حل شده!!
    بعدشم همه از خداشونه که بازی رو با موس بازی کنن!!!
    اون گیم پد هم راه حل آسونی داره که چندین و چند بار گفته شده است.
    موفق باشید.
    بله درسته حق با شماست ولی کسی نخوادآنلاین بازی کنه می ارزه به اینکه بیخیال آنلاین بشه ولی یه بازی رو به ساده ترین نحو اجرا کنه کاش یه شرکتی بیاد بازی رو بصورت شسته رفته ارائه بده مشکلاتش رو هم حل کنه مطمئنا راه حلی هست در مورد گیم پد هم وقتی با پچ حل نشد همون به راه حل جایگزین کردن فایل های dll متوسل شدم. در کل فعلا نمیخوام این بازی رو انجام بدم چون تا حالا 3 بار بازی کردم 2 بار اول که اعصابم رو به هم ریخته بود افت فریم (CPU م پایین بود اون موقع ) و بار سوم هم که چند روز پیش بود اوضاع خوب داشت پیش می رفت ولی یه دفعه بازی کرش کرد(البته کرش هم که چه عرض کنم کلا تصویر پاز شد و ایستاد و همونطور موند) منم کلی اعصبم به هم ریخت و کفرم در اومد برداشتم اصلا پاکش کردم چه خیالیه منتظر میمونم تا بالاخره یکی بیاد یه نسخه بدون ایراد از بازی ارائه بده آنلاینش رو هم نخواستیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا این مرحله ای که باید pegorino رو بکشی چقدر سخته.
    همه رو میکشم اونجایی که باید با هلیکوپتر بزنمش تا میام به خودم بجنبم یه آرپیچی حوالم میکنه و هممون به فنا میریم.
    آدم نمی دونه هلیکوپترو هدایت کنه یا تیر بزنه.

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

آقا این مرحله ای که باید pegorino رو بکشی چقدر سخته.
    همه رو میکشم اونجایی که باید با هلیکوپتر بزنمش تا میام به خودم بجنبم یه آرپیچی حوالم میکنه و هممون به فنا میریم.
    آدم نمی دونه هلیکوپترو هدایت کنه یا تیر بزنه.

تیر نزن فایده نداره فقط دنبالش کن

9. این کاربر از iman hichkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بله درسته حق با شماست ولی کسی نخوادآنلاین بازی کنه می ارزه به اینکه بیخیال آنلاین بشه ولی یه بازی رو به ساده ترین نحو اجرا کنه کاش یه شرکتی بیاد بازی رو بصورت شسته رفته ارائه بده مشکلاتش رو هم حل کنه مطمئنا راه حلی هست در مورد گیم پد هم وقتی با پچ حل نشد همون به راه حل جایگزین کردن فایل های dll متوسل شدم. در کل فعلا نمیخوام این بازی رو انجام بدم چون تا حالا 3 بار بازی کردم 2 بار اول که اعصابم رو به هم ریخته بود افت فریم (cpu م پایین بود اون موقع ) و بار سوم هم که چند روز پیش بود اوضاع خوب داشت پیش می رفت ولی یه دفعه بازی کرش کرد(البته کرش هم که چه عرض کنم کلا تصویر پاز شد و ایستاد و همونطور موند) منم کلی اعصبم به هم ریخت و کفرم در اومد برداشتم اصلا پاکش کردم چه خیالیه منتظر میمونم تا بالاخره یکی بیاد یه نسخه بدون ایراد از بازی ارائه بده آنلاینش رو هم نخواستیم
    بله عزیزم شما اگه نمی خواین آنلاین بازی کنین دلیل نمیشه که قسمت آنلاین رو کلا حذف کنن!!!
    انگار که بیای بازیه cod رو مولتی پلیرشو برداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عزیز من یک بار کرش دلیل نمیشه که شما بازی رو پاک کنید!!!
    تازه توی پچ جدید خود راک استار گفته که کرش ها درست شده ممکنه از خودتون بوده خرت و پرت زیاد داشتین cpu نکشیده!!!!
    مهم نیست.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تیر نزن فایده نداره فقط دنبالش کن

کی گفته فایده نداره من اصلا ندیدم که آرپیجی می زنه. چون تا بخودش جنبید کشتمش.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کی گفته فایده نداره من اصلا ندیدم که آرپیجی می زنه. چون تا بخودش جنبید کشتمش.
    چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
    با تیر میکشیش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این دیگه خیلی جکه اصلا با تیر هیچ کاریش نمیشه چرا دروغ میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •