من تا حالا نتونستم ماهی هارو کامل بگیرم
چندتا فرضیه دادم شاید اونطور بشه بگیریشون
خلاصه من که نتونستم بیشتر از 4 تا بگیرم
هرکاری کردم نشد ... با دست هم انداختم تو صندوق ولی باز![]()
من تا حالا نتونستم ماهی هارو کامل بگیرم
چندتا فرضیه دادم شاید اونطور بشه بگیریشون
خلاصه من که نتونستم بیشتر از 4 تا بگیرم
هرکاری کردم نشد ... با دست هم انداختم تو صندوق ولی باز![]()
جدیدترین کشفیات در باره Harvest Moon
با عرض سلام خدمت همه من اولین بار است که در این تاپیک شرکت می کنم من خیلی وقت هست که این بازی میکنم وخیلی از رمزهای این بازی کشف کردم که به چندتا اشاره می کنم اول این pockt staton اگر توجه کرده باشید یک میز مانندی در جلوی
تخت خواب وجود دارد که جای همین pockt staton هست که باید مثل گلدان یا خرید یا از جایی گرفت که منیشه اونو توی دست کرفت و مثل اون دفترجه سیو روش کلیک مکنید و احیانا کارهایی صورت می دهید .
دوم اینکه در پایان سال سوم وقتی پدر بزرگش میاد شما باید گزینه ماندن در روستا را انتخاب کنید چون گزینه رفتن به شهر یعنی تمام شدن بازی چون که خودش از شهر امده و رفتن به شهر بمعنی خسته شدن از روستاست واگر گزینه ماندن در روستا را انتخاب کنید در خلال بازی به شهری یا روستایی می روید و کمباین یا امسال اینها را به دست می اورید در ضمن من حوضم را بزرگ کرده بودم لباس را از الهه تغیر گرفته بودم البه این مال چند سال پیش بود والان تازه دوباره این بازی را شروع کردم وحتما سیوم را برای شما قرار خواهم داد اگر کسی مایل باشد فعلا همینا را در نظر داشته باشید تا بعد ....اگر کسی باشد دوباره در باره کشفیات دیگر به اجمال سخن خواهم گفت ..نوکر تمام هاروست مونیا.![]()
سلام دوستان
میخواستم ببینم چطور میتونم قلاب ماهیگیری رو به دست بیارم
ممنون میشم
اگه منظورت قلاب اول هست باید رو ز شنبه یا یکشنبه ساعت 7 بری به ساحل و با اون مرد سیا پوست صحبت کنی تا بهت بده البته تو کوله پشتیت باید یه جای خالی داشته باشی
اگه منظورت دومی قلاب هست باید نودونه تا ماهی بگیری بندازی تو حوضچه بعد یه روز همون مرد سیاه پوست میاد بهت قلابو میده![]()
سلام دمت گرم اگه میشه سیوتو بده لباسارو چجور گرفتی(اصلا این شهر سر کاری نیست؟)
سلام خدمت دوستان
من این بازی رو دارم رو
PS 3
بازی میکنم
اگر کسی سیو داره بیاد تا با هم چنج کنیم
در ضمن پچه غذایی برای فستیوال درست کنم
سلام دوست عزیز این تاپیک هنوز فعاله البته نه به اندازه قبلش ولی دوستان سر میزنن
شما مطمئنین که نسخه back to nature رو بازی میکردین؟
ببخشید دوستان کسی میتونه لینک این بازی رو برا PSP بذاره؟؟؟(نه این جدیدش.همون واسه PS1 فقط پورت شده برا PSP.انگلیسی)
چون قرار دادن لینک بازی در اینجا خلافه لطفا یا پروفایل یا پ.خ
ممنون
دوست من
میتونی از سایت اصلی
psn network down
کنید من هم برای
ps3
از اینجا گرفتم
البته 6 دلار هزینه داره
این هم عکس
poket station
که اگر بخواید کار کنه اید .... بشید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)