اقا نادر این قیمتا واقعا عجیب خوبه کاش اینجاها هم این قیمتا پیدا میشد البته تک وتوک از خرید قبل هست که ارزونه
اقا نادر این قیمتا واقعا عجیب خوبه کاش اینجاها هم این قیمتا پیدا میشد البته تک وتوک از خرید قبل هست که ارزونه
1-چهارراه طهماسب آباد به طرف پارک نشاط
2- استقلال روبروی بیمارستان سید الشهدا
جاهای بدی نیستن ولی شناخت زیادی ازشون ندارم دومی نمایندگی پخش بیشتر شرکتا رو داره
1 - کدوم دست خیابون ؟ بعد از امام زاده عباس علی ؟ اسم مغازش چیه ؟
2 - اسم مغازش چیه ؟
از چهارراه 20 متر به طرف عباس علی سمت چپ
بچه ها کسایی که اکوا بولگاری رو میشناسن میشه در مورد بوش و قیمتش و اصل و تقلبی بودنش و انواع مختلفش یه خورده توضیح بدین؟ دیروز یه جا 60 هزار تومن پیدا کردم یادم نیس چند میل بود![]()
من اصل اکوا را 100 تومان هم قیمت دارم امیدوارم شما جنس فیک نخریده باشید
این عطر محبوب و دارای رایحه جلبک دریایی هستش
اصل و تقلبی هم از جعبه اصلی و برجستگی مربع کوچک که کلمه AQVA روش نوشته شده میشه فهمید
با سلام خدمت دوستان علاوه بر توضیح خوب دوستمون باید بگم مهم ترین و اصلی ترین روش شناخت اصل از فیک اینه که عطر اصلی رو بو کرده باشی و یا کسی اونو داشته باشه تا با اولین تست بتونه نوع اصلی رو تشخیص بده ولی درکل بازار پر شده از نوع تقلبی همه عطرها بنظر من زیاد فکرت رو مشغولش نکن فقط برای اینکه با خودت درگیر نشی از یجای معتبر خرید کن
موفق باشی
چندتا عکس از عطرهای کاربر nogg در بیس نوتس
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گفته ایشون حدود 1600 عطرش رو در عربستان نگه میداره و بقیشو در آمریکا که تو عکس نیستند و با جعبه هم نگه میداره.
از سالهای دهه 80 شروع به عطر جمع کردن کرده. از 11 سال پیش از آمریکا اومده به عربستان و از دلایلی که اینقدر عطر رو جمع کرده به زندگی نسبتا کسالت اور در عربستان و محدودیتها و ممنوع بودن خیلی چیزها در ان کشور اشاره کرده
البته الان دیدم که یک اماراتی هم مزه پرانده و از واژه جعلی خلیج ع رب ی استفاده کرده. برم بهش فحش بدم؟![]()
Last edited by hike; 16-05-2012 at 13:41.
از لوازم اریشی سر کوچه ما بیشتر ادکلن داره![]()
یه سوالی برام پیش اومده. کسی که کلکسیون برای استفاده داره معمولا عطر ها رو از جعبه در میاره تا جلوه کنه. این به کنار ولی اینکه از ادکلنی 5-6 تا داشته باشه خیلی جای سوال داره.
ولی هرکس کست دمش گرم که پولو کرست رو که خیلی تو امریکا هم کمیابه تو کلکسیونش گذاشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)