تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 4105 اولاول ... 12252257261261861962062162262362462562663267272211221622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

بچه ها میشه از اوایل ورود به دوره ی اموزشی بگید. چه کارهایی انجام میدید و چه اتفاقتی میفته؟
    کی میخوای بری خدمت؟؟
    اول اینکه فکرش رو نکن و اصلا نگران نباش..... خدمت بیگاریه ولی هرچی کمتر بهش فکرکنی بهتره

دوره آموزشی
    روز های اول به شما برنامه مشخصی رو اعلام میکنن که شامل کلاس های جور وا جوره .... از جنگ نوین و اسلحه شناسی تا تاکتیک و امادگی جسمانی و عقیدتی .........
    معمولا ساعت بیدارباش 45 دقیقه قبل نمازصبح هست بستگی به فصل سال داره
    ورزش صبحگاهی و صبحانه و کلاسهای تئوری و عملی ..... و روزهای پایانی میبرن اردوگاه فقط کار عملی تاکتیک و امادگی جسمانی ( به قول یکی ازدوستان زندگی در شرایط سخت) تو اردوگاه بستگی به منطقه و نیروی که اموزش میبینی داره تو جنگل یا کوهستان یا بیابون اموزش میبینی بعد هم تموم میری واسه آشخوری
    Last edited by mali.sh; 14-12-2011 at 12:42.

2. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کی میخوای بری خدمت؟؟
    اول اینکه فکرش رو نکن و اصلا نگران نباش..... خدمت بیگاریه ولی هرچی کمتر بهش فکرکنی بهتره

دوره آموزشی
    روز های اول به شما برنامه مشخصی رو اعلام میکنن که شامل کلاس های جور وا جوره .... از جنگ نوین و اسلحه شناسی تا تاکتیک و امادگی جسمانی و عقیدتی .........
    معمولا ساعت بیدارباش 45 دقیقه قبل نمازصبح هست بستگی به فصل سال داره
    ورزش صبحگاهی و صبحانه و کلاسهای تئوری و عملی ..... و روزهای پایانی میبرن اردوگاه فقط کار عملی تاکتیک و امادگی جسمانی ( به قول یکی ازدوستان زندگی در شرایط سخت) تو اردوگاه بستگی به منطقه و نیروی که اموزش میبینی داره تو جنگل یا کوهستان یا بیابون اموزش میبینی بعد هم تموم میری واسه آشخوری
    داداش گلم خیلی اقایی میکنی وقت میزاری راهنمایی میکنی.
    ممنونم ازت.
    همه چیزم ردیفه. صبح پاشدم برم واکسن بزم و پست کنم که باز هم تردید داشتم و گفتم بزارم واسه فردا. چون فکر میکنم باید عابر بانک سپه هم باز کنم برای اعزام. یه هفته هست همه چیزم ردیفه ولی میترسم اقدام کنم از یه طرف هم دوست دارم برم تموم بشه بره.
    یه پارتی خیلی عالی و بسیار قوی هم دارم که فامیله و اصلا نمیخواستم بهش رو بندازم ولی الان خانواده گفتن بزار شب بهش زنگ میزنیم میگیم میخوای بری اگر خودش پیشنهاد کمک داد که بهتر اگر نه ما هم دیگه چیزی نمیگیم.
    حتی میتونه معاف کنه من رو ولی چون شاید یه کم سخت باشه انجامش دیگه به فکرش نیستم که بهش بگم.
    همین که یه تلفن بزنه سفارش کنه بیفتم تهران و بهم زیاد سخت نگذره بسه برام.
    میتونه برای اموزشیم هم کاری کنه که بیفتم تهران؟ دقیقا تو چه مرحله ای از کار من باید اقدام کنه؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

روزهای پایانی میبرن اردوگاه فقط کار عملی تاکتیک و امادگی جسمانی ( به قول یکی ازدوستان زندگی در شرایط سخت) تو اردوگاه بستگی به منطقه و نیروی که اموزش میبینی داره تو جنگل یا کوهستان یا بیابون اموزش میبینی بعد هم تموم میری واسه آشخوری
    خوب شد یادم انداختی

قضیه این اردوگاه چیه؟ چقدر سخت میگیرن؟

یکی از همکلاسی هام که بعد از خدمت اومده دانشگاه می گفت ما تیپ تکاوری ارتش بودیم، برنامه اردوگاهمون این بود که توی کوهستان آموزش دیدیم و جالبترین قسمت اینجا بود که میگفت هر روز یه قرص نان بهمون میدادن با یه دونه تن ماهی و تا بعدازظهر فردای اونروز با همون باید سر میکردیم (1/5 روز). سر همین قضیه در دانشگاه همه بهش میگفتن: آقای کوهستان !!!

میخوام بدونم خالی بسته یا نه؟ که اگه خالی بسته باشه همین الان بهش زنگ بزنم و ...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم ازت.
    همه چیزم ردیفه. صبح پاشدم برم واکسن بزم و پست کنم که باز هم تردید داشتم و گفتم بزارم واسه فردا. چون فکر میکنم باید عابر بانک سپه هم باز کنم برای اعزام. یه هفته هست همه چیزم ردیفه ولی میترسم اقدام کنم از یه طرف هم دوست دارم برم تموم بشه بره.
    یه پارتی خیلی عالی و بسیار قوی هم دارم که فامیله و اصلا نمیخواستم بهش رو بندازم ولی الان خانواده گفتن بزار شب بهش زنگ میزنیم میگیم میخوای بری اگر خودش پیشنهاد کمک داد که بهتر اگر نه ما هم دیگه چیزی نمیگیم.
    حتی میتونه معاف کنه من رو ولی چون شاید یه کم سخت باشه انجامش دیگه به فکرش نیستم که بهش بگم.
    میتونه برای اموزشیم هم کاری کنه که بیفتم تهران؟ دقیقا تو چه مرحله ای از کار من باید اقدام کنه؟
    دوست عزیز اینجور که شما میگی پارتی تون در حد سرتیپ و بالاتر هست اگه میخواد اقدام کنه بهترین وقت زمانی هست که دفترچه رو تازه ارسال کرده باشید در مورد عابر بانک سپه هم لازم نیست خودشون روز اول اموزشی براتون حساب باز میکنند حداقل برای ما که اینجوری بود

6. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم ازت.
    خواهش میکنم دادش منتی برای جواب دادن وراهنمایی کردن نداریم همه بچه های p30world آقاین از جمله شما.. البته خانوما هم خیلی خانومن........
    دفترچه رو از +10 گرفتی دیگه پرش کن و عابر بانک سپه هم بگیر واکسن هم بزن و برگ واکسن وبقیه مدارک رو بده تحویل +10 ........
    اگه فکرمیکنی میتونی معافی بگیری حتما اقدام کن اخه یه رو زدن مسئله ای نداره بعضی ازدوستان و فامیل ادمای شریفی هستن و هر کار بتونن انجام میدن با وجود اینکه دوره زمونه بدی شده........
    خدای نکرده اگه مشکلی داری یه وقتمیری خدمت اذیت میشی....
    ولی اگه مشکلی نداری و خواستی بری و بعد اقدام کنی برای پارتی
    بعد ارسال دفترچه و 10 روزبعد تارخ اعزامت میاد و تماس میگریآشنات میگی افتادم این تاریخ اون وقت اوشان ( همون آقای پارتیت) واسه شما یه مکان خوب اعمال میکنه اگه بخوای هم میتونی آموزشی رو بپیچونی
    البته اگه آشنا تو سپاه داشته باشی و خدمت هم میوفتی تهران

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

دوست عزیز اینجور که شما میگی پارتی تون در حد سرتیپ و بالاتر هست اگه میخواد اقدام کنه بهترین وقت زمانی هست که دفترچه رو تازه ارسال کرده باشید در مورد عابر بانک سپه هم لازم نیست خودشون روز اول اموزشی براتون حساب باز میکنند حداقل برای ما که اینجوری بود
    الان تغییر کرده جز مدارک ثبت دفترچه تو +10 شماره حساب عابر بانک سپه هست

8. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب شد یادم انداختی

یکی از همکلاسی هام که بعد از خدمت اومده دانشگاه می گفت ما تیپ تکاوری ارتش بودیم، برنامه اردوگاهمون این بود که توی کوهستان آموزش دیدیم و جالبترین قسمت اینجا بود که میگفت هر روز یه قرص نان بهمون میدادن با یه دونه تن ماهی و تا بعدازظهر فردای اونروز با همون باید سر میکردیم (1/5 روز). سر همین قضیه در دانشگاه همه بهش میگفتن: آقای کوهستان !!!

میخوام بدونم خالی بسته یا نه؟ که اگه خالی بسته باشه همین الان بهش زنگ بزنم و ...
    نه متاسفانه خالی نبسته....... هنوز ازاین مراسم تو بعضیا زاردوگاه ها هست........
    حالا فقط غذا کم دادن بود خوب بود........... حسابی سختی میدن ولی هیچکدوم به قدری نیست که خدایی نکرده بلایی سرت بیاد..... گند بزنه به این خدمت هدف خورد کردن جونا هست وگرنه این کارا برای هیچکی خدمت نیست

10. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باسلام من چشمام ضعیفه و جمع شمارهاش میشه 8.5 که با مدرک دیپلم معاف هستم اما مشکل اینه که من درحال تحصیل هستم و چهار الی پنج ترم دیگه لیسانس میگیرم حالا میخوام بدونم راهی هست که قبل از لیسانس گرفتن معاف شم یا باید زور بزنم 1.5 شماره دیگه چشام ضعیف شه؟
    دوستان کسی چیزی نمیدونه؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی چیزی نمیدونه؟
    تا درست تموم نشه کاری نمی تونی بکنی.
    واسه شما که لیسانس میگیری باید 10 بشه که احتمالا خودتون در جریانید.
    به نظر من ارزش نداره چشاتو ضعیف کنی.یه عمر میخوای با این چشما زندگی کنی.

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

خوب شد یادم انداختی

آقا من زمان دیپلمم که تو سیرجان بودم بد اردوگاهی بود.
    از سرما رفته بودیم زیر پتو ولی چاره نمیشد.قندیل بسته بودیم.تازه باید تفنگ و خشاب هم زیر خودمون قایم میکردیم تا کسی ندزده.
    یهو میدیدیم ساعت 12 شب فرمانده سوت میزد و میریختیم بیرون.اونم وضعیت کامل.6 روز با پوتین خوابیدم.وقتی برگشتم کثافت از هیکل بچه ها میبارید.خدا رو شکر بعد ا 7 ماه ترخیص و الانم ادامه سربازیمم.
    ولی به جاش بعضی جاها انقدر راحته که فکرشم نمیکنی.

13. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ما رفتیم اردوگاه برف اومد اردو لغو شد! شانس اوردیم. بعدش که برگشتیم پادگان هوا صاف شد!

راستی بچه ها من یگان رو جای خیلی خوبی افتادم. واقعا یگان قابل قیاس با آموزشی نیست.

15. 2 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arash.parseh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    teh . shomal

پيش فرض

بدو بدو حرکته...

آقا جدا سمنان کسی نیفتاد؟؟؟ عجباااااااا.... حتما شوخی میکنین؟؟

بچه ها هر لوازمی لازمتون میشه ببرین... بچه ها آجیلم تا میتونین ببرین ..چون امکان داره غذا اونجا به شما سازگار نباشه خیلی بهتون کمک میکنه..

تحقیق نشون داده یه نعلبکی آجیل به اندازه 2 وعده غذایی انرژی و ویتامین داره...

پس آجیل یادتون نره.... به قول دوستان بعدا به حرفم میرسین اگه آجیل نبرین

17. این کاربر از arash.parseh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •