هیچ مشکلی نیستتوی ریز مصرف دو ستون وجود داره یکی دریافت و دیگری مجموع مصرف از ساعت 12 شب به بعد ستون دریافت پر میشه اما مجموع مصرف 0 باقی میمونه برید حالش رو ببرید
![]()
هیچ مشکلی نیستتوی ریز مصرف دو ستون وجود داره یکی دریافت و دیگری مجموع مصرف از ساعت 12 شب به بعد ستون دریافت پر میشه اما مجموع مصرف 0 باقی میمونه برید حالش رو ببرید
![]()
آره هیچ مشکلی نیست شهر در امن و امانه به قول داروغه ناتینگهام.
دوباره اینا سرعت ها رو آوردن پایین اینبار با ترفند یکی کردن یوزر پس و یک ساعت اضافه کردن به شبانه.با این تفاصیل که قبلا در واقع شبانه 4.45 دقیقه بود ودر بهترین شرایط میشد 1.5 گیگ زد. الان یک ربع اضافه شده ولی در بهترین شرایط میشه 500 تا 600 مگ زد . البته این فواید دیگه ای هم برای صبانت داره یه موقع اشتباه کردی یابرنامه ات کار نکرد خوابت موند یا هر چی یه دفعه میای میبینی اکانتت صفر شده. در حالت عادی که 10 مگ میزنم دیسکانکت می کنم میام میبینم 50 مگ کم کرده.وای به حال اینکه دو ساعت یادت بره 200 مگ میزنه یه دفعه میای میبنی یک گیگ ازت کم کرده.
کدام سرویس استفاده میکنی؟
کدوم شهر؟
![]()
خدییش من دیگه چقدر دکترم یه خط دیگه 512 بابام تو دفترش داره که Mac بازه و دیشب می تونستم با یوزر و پی اون کانکت بشم و سرعت فیکس بمونه ولی انگار آلزایمرم یاز عود کرده یادم نبود ...![]()
نیشابور 128 برنز
برای من که فوق العاده است اما فکر نمی کنم این شرایط پایدار باشه همیشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه این صبانتی ها هست![]()
چرا سرعتا اینقدر فراز و نشیب داره؟ سه ماهه که صبا نت خریدم ولی الان پشیمونم. چند هفته اول واسه تبلیغات خودشون سرعت شبانه خوب میدادن ولی الان افتضاح شده!!!!!!!!!!!!!!! واقعا به این صبا نت باید گفت شرکت هرمی!!!!!!!!!!! دلیلشم همه میدونن. هر روز یه ترفند یه حقه جدید!!!!!!!!!! خاک بر سرشون
برای اینکه ثابت کنم این ریز مصرف صبانت مشکل داره
ساعت شروع و پایان رو دقت کنید......... بعد جلوش مدت اتصال رو چقدر زده؟
آقای ساپورت صبانت اینو به developer های شرکت نشون بده
Last edited by mahdy2021; 14-07-2012 at 13:36.
دوستان الان تو ریز مصرفم زده از ساعت 1.50 تا 14.18 دقیقه 750 استفاده شده !
در صورتی که ساعت 5.56 دقیقه اتوماتیک کامپیوتر خاموش میشه و این 750 هم برای فیلمیه که دیشب دانلود کردم
میخواستم ببینم این قضیه ا چیه ؟ الان یعنی از حجمم کم شده ؟
چرا زده تا 14.18 !؟!؟!
خواستم از تغییرات به وجود اومده تشکر کنم برا من که خوبه
مخصوصا یکی شدن اکانتا به نظرم قدم مثبتی بود (به شرطی که سرعت کم نشه)
ایشالاه شاهد هرچه بهتر شدنه صبا باشیم
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
دیشب مثل قدیما سرعت بالا نبود ولی بدم نبود2.5گیگ ورداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)