سلام
آقا عطا، لینکی یا ویدئویی از باز کردن HD710 دارید؟
پورت USB3 اون اعصاب نذاشته برای من
کابل جدید هم گرفتم همون مشکل رو داره
میخوام بازش کنم و مستقیم به سیستم وصلش کنم
سلام
آقا عطا، لینکی یا ویدئویی از باز کردن HD710 دارید؟
پورت USB3 اون اعصاب نذاشته برای من
کابل جدید هم گرفتم همون مشکل رو داره
میخوام بازش کنم و مستقیم به سیستم وصلش کنم
میخوام یک هارد WD my passport Ultra مدل 1 ترابایتی بگیرم
میخوام بیشتر برای ذخیره سازی فایلهای صوتی و تصویری و اتصال به تلویزیون جهت نمایش فیلم ازش استفاده کنم
کسی قیمتشو میدونه و یا در مورد کیفیت و مشخصاتش نظری خاصی نداره؟
و یا گزینه بهتری از نظر سرعت و کیفیت وجود داره؟
اگه نکته خاصی وجود داره لطفا راهنمایی کنید
Last edited by Barsoneri; 24-12-2013 at 13:44.
آقا عطا برای سیگیت بکاپ پلاس باکس پیدا میشه ؟؟که هارد و بزاری توش و دیگه در نیاری زیر هم یو اس بی بخوره ؟
سلام .
فكر نميكنم در بازار ايران هارد اكسترنالي پيدا كنيد كه تمام ويژگيهاي ليست شده را بطور همزمان داشته باشه . ولي Buffalo MiniStation Extreme ميتونه گزينه مناسبي باشه كه نه تنها قابليت رمزگذاري سخت افزاري (256bit AES Hardware Encryption) دارد بلكه به خاطر داشتن ضربه گير تا حدي در برابر ضربه هاي ناشي از سقوط و ... مقاوم هست (فقط در حالت non-operating) . اين مدل 7200rpm و ضد آب نيست . اين مدل برنامه هايي براي مديريت هارد و بكاپ گيري دارد و اگر هم از عملكرد برنامه بكاپ گيري رضايت نداشته باشيد ميتونيد از برنامه هاي مشابه كه در اينترنت موجوده استفاده كنيد .
فقط کیف مناسب کفایت میکند . سایز کیف به اندازه ای باشه که خارج کردن هارد بسادگی انجام بشه و روی بدنه خط و خش نیافته .برای داشتن یه هارد اکسترنال چه ابزارهای جانبی توصیه می شود(مثلا کیف ،چه نوع کیفی مناسب است،یو اس بی و...)
هارد ديسك بايد در شرايط مناسبي نگهداري شود ، نه نزديك به دماي انجماد و نه دماهاي خيلي بالا . بديهي هست كه هر چه دماي هارد ديسك پايين تر باشه بهتر هست . مثلاً دماي 25 درجه بهتر هست نسبت به 35 درجه .در آخر دمای مناسب برای نگهداری هارد دیسک رو بفرمایید
معمولاً كمپانيهاي سازنده هارد در datasheet حداقل و حداكثر دماي محيطي كه هارد ديسك در آنجا نصب ميشوند را اعلام ميكنند (Environmental Temperature یا Ambient Temperature) مثلاً براي هاردهاي 2.5 اينچي و 3.5 اينچي اينترنال Seagate و Western و در حالت operating بين 0 الي 60 درجه هست . اگر فرض كنيم كه دماي محيطي كه هارد ديسك در آنجا نصب شده با دماي داخلي هارد ديسك كاملاً برابر باشه (كه در عمل اينطور نيست) ارقام ارائه شده بدين معني هست كه اجزا تشكيل دهنده هارد ديسك ميتونند حتي به 60 هم درجه برسند . رسیدن به این دما بصورت پیک و زمان کوتاه اشكالي ندارد ولی در دراز مدت و یا تکرار آن به طور حتم هارد را خراب میکند .
در مورد هاردهاي اكسترنال حداكثر دماي مجاز به خاطر مواردي چون محصور بودن در داخل باكس و عدم امكان تهويه مناسب و وجود اجزائي غير از هارد ديسك و ... نسبت به هاردهاي اينترنال خيلي كمتر هست .
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم ؛ شاید گارانتی ها داشته باشند (حتماً هم دارند) . یعنی هارد اکسترنال خراب بخری و باکس را باز کنی (آموزش نحوه باز کردن باکس در یوتیوب موجوده) و هارد سالم را با هارد معیوب عوض کنی !
قیمت این هارد که فرمودید چنده؟
پیشنهاد خودتون چیه ؟
نظرتون در مورد wd my passporty یا ultra چیه؟
سلام
توی هاردهای پرتابل 2 ترابایت کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟
my passport / my passport slim / my passport ultra / .....
و اینکه دلیلش چیه و برتری هاش چیه
قیمت حدودی هر کدوم که تو بازار هست رو هم بفرمایید و اسم گارانتی اصلی(تر) .
با تشکر
اين مدل كمياب هست ، بايد بگرديد و حتي ممكنه نتونيد پيدا كنيد .
در مورد مدل هاي وسترن به جزء چند مورد ، بقيه موارديكه ليست كرديد را ندارد . مثلاً ضد ضربه و آب نيست يا 7200rpm نيست . ولي از مدلهاي خوب و باكيفيتي هست .
بخاطر اينكه تعداد پستهاي شما كم هست .
سلام عطا جان
دیروز یک هارد WD My Passport Ultra 2TB گرفتم ولی زیاد با نحوه کار با WD Smartware اشنا نیستم .
فایل های PDF هم که شما گذاشته بودین الان کار نمیکنن.
میشه توضیح کلی در رابطه با فرق بک اپ گرفتن با روش Passport و Drop Box بدین ?
اصلا در کل Drop Box چیه؟
بعد در رابطه با رجیستر کردن این هارد کمکم میکنید؟
یه رمزی بعد از رجیستر کردن به ایمیلم ارسال شد که نمیدونم باهاش چکار باید کنم؟
و همچنین اگه بخوام پک اپ رو پیدا کنم یا حذفشون کنم باید چه روشی رو دنبال کنم؟
و همچنین برای باز کردن Drop Box با پیام Login Required مواجه میشم !میشه در این مورد هم راهنماییم کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)