سرعتش خوبه
یعنی از چیزی که باید باشه بیشتره
الان من 512 دارم سرعت دانلود در حالت عادی100 تا 150 هستش
ولی خوب دوستمون هم خداییش راست گفت اینا همش میخوان یه کاری کنن که حجم مصرفی تموم بشه که بریم حجم 1 گیگ رو 5500 پول بدیم بخریم![]()
سرعتش خوبه
الان من 512 دارم سرعت دانلود در حالت عادی100 تا 150 هستش
ولی خوب دوستمون هم خداییش راست گفت اینا همش میخوان یه کاری کنن که حجم مصرفی تموم بشه که بریم حجم 1 گیگ رو 5500 پول بدیم بخریم![]()
تعرفه هاش همینه دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب خوبه که دانلود شبانش بیشتر میشهسرعتش خوبه
بپرس
من كه شخصا هنگ كردم اينقدر عدد و رقم ديدم
نه خيلي هم عاليه!
من دزفول هستم.
اون دوستاني كه سرعتشون 300 به بالا هست مگه دان استريم رو بيشتر از 2048 هم ميبندن؟![]()
دیشب سرعت دیگه خیلی پایین بود
من دیگه نمی دونم چیکار کنم
از ساعت 3 تا 6 100 مگ گرفت
سرعت 384
حداقل باید 400 مگ می گرفت
دوست عزیز کلا این پارس آنلاین بعد از اون 13 روزه رایگان دیگه قاطی کرده !!! روزا همیشه سرعت رو 230 قفل بود ولی الان دیگه خبری از اون سرعت خفن نیستفکر کنم محدود کردن در کل سرویسارو
در مورد اینکه میخان حجم زودتر تموم شه که طبیعیه. فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اصلش هم همینه. یعنی اونا وظیفه دارن یه سرعت درست و حسابی در اختیار شما بزارن و این با شماست که توی یه روز مصرفش کنی یا یه ماه. لا اقل اینطوری اعصابت راحته که پولتو حروم نکردی
نمیدونم باید چه کار کنن دیگه سرعت بالا که میدن اینو میگید سرعت رو کم هم که میکنن باز فحش میدید.
البته قبول دارم که با این پول توی بقیه کشورها از جمله همین ترکیه سرعت بالاتر و البته حجم نا محدود میدن که این مشکلش جای دیگس و به ISP های بدبخت ربطی نداره.
قبل از عید هم توی همشهری خوندم قراره تعرفه ISP های خصوصی رو 300 درصد اضافه کنن! درست خوندید سیصد درصد تا اینطوری ISP های خصوصی فلج بشن و همه چی بیفته دست مخابرات. که دروغ و راستش با همشهریه!
این که اولش اینطوریه و بعدا کم کم سرعتو میارن پایین هم من نمیدونم تا وقتی خدماتشون اینطوری باشه ما هم هستیم وگرنه هیچ اجباری به استفاده از این ISP نیست
در مورد سرعت ساعات رایگان هم چون من استفاده نمیکنم نمیدونم ولی امشب تست میکنم و نتیجش رو میزارم
ولی قبول کنید برای ساعات مجانی خودمون هم بی جنبه بازی در میاریم.
دیدم طرف کامپیوتر رو میزاره رو دانلود و خودش میگیره میخابه تا ساعت 7 که کامپیوتر خودش اتوماتیک خاموش شه!
چرا فکر میکنید احتیاج دارم دروغ بگم؟اون دوستاني كه سرعتشون 300 به بالا هست مگه دان استريم رو بيشتر از 2048 هم ميبندن؟
دانلود الان یعنی ساعت 12
![]()
Last edited by movaghat123; 21-04-2011 at 23:05.
با سلام
من فردا سرويسم تمومه خواستم ببينم بايد چي كار كنم كه ترافيكم باقي بمونه ؟؟
بزارم تموم شه و بعد شارژ كنم يا اينكه همين حالا شارژ كنم ؟
با بد كسي در افتادي
به نقل از دوستمون ship storm :
كانكشن هاتون نشون مي ده كه دانلودت متوقف بوده و كانكشن ها هر كدوم تنها 100-200 كيلوبايت در يافت كردند.
اولا چرا از speedtest نميذاريد؟
ثانيا تستي قابل قبوله مدت زماني از دانلود گذشته باشه و قبلش دانلود متوقف نباشه(اينجوري داشتي بذار)
سوما اين گوشه كه رنگش كردي du meter هست؟ چرا مخفيش كردي؟ها؟![]()
بچه ها نتيجه 13 روز دانلودو 13 روز روشن موندن سيستم چند روز پيش خودشو نشون دادو مادربورد من سوخت با پاورو رم كه عوض كردم 170 تومن پام افتاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)