دوستان با سینمای DAV-DZ840 سونی کار کردم و زیاد از صدا و کیفیت ساخت راضی نیستم... میخوام واسه خودم BCS-717 پایونیر بگیرم... دوستانی که تجربه کار با این دو مدل رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
یه مقایسه کلی بشه ممنون میشم.
دوستان با سینمای DAV-DZ840 سونی کار کردم و زیاد از صدا و کیفیت ساخت راضی نیستم... میخوام واسه خودم BCS-717 پایونیر بگیرم... دوستانی که تجربه کار با این دو مدل رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
یه مقایسه کلی بشه ممنون میشم.
خوی شما یه تبدیل 500 تومنی بگیر بزن به خروجی هدفن تبوزیون دیگه.
من خودم TV سامسونگ دارم واتفاقا TV های سامسونگ خروجی صدا دارند،پس پورت Digital Audio Out ( Optical یا SPDIF برای چیه؟!! درضمن از منیو قسمت sound و بخش speaker settings را انتخاب کن و خروجی صدا را بجای اسپیکر تلویزیون روی External Speaker بذار و دربخش خروجی SPDIF میتونی فرمت صدا را pcm یا دالبی دیجیتال انتخاب کنی و میزان delay را هم معین کنی.
همچنین از طریق پورت HDMI که ARC کنارش نوشته ( بمعنی کانال برگشت صدا ) میتونی صدای TV را به دستگاه متصل به تلویزیون مثلا امپ بدی
هیچ کدوم از این خروجی ها به اسپیکرهای معمولی کامپیوتر نمی خوره. راهش همونیه که امیر گفت.
سلام. من یه تلویزیون ال ای دی ال جی مدل ای ۷۵۰۰ دارم و می خوام کاری کنم که صدای اون رو انتقال بدم به سینما خانگی که مدل اونم ال جی ال اچ ۷۷۷ اچ تی سی هستش. اگه کمکم کنین ممنون میشم.
اگر همه چیز اوکی بود که جواب مشخصه بگیر و لذتش رو ببر
ضمن اینکه من با این حرکات بز خری (به قیمت خریدن) خیلی حال می کنم
فکر می کنم ست این مدل اسپیکر حدود 2500 تا 3000 دلار قیمت داره
متاسفانه هنوز فرصت تست پیدا نکردم
به نظر شما می ارزه آدم ریسک کنه یه آمپ باز شده رو بخره؟!
البته فروشنده گفت همون شرایطی که برای جنس نو گارانتی داره برای این هم داره. و به من گفت از آمپ برای دمو استفاده میکرده
راجع بع آمپ دنون 2312 که آقای رایان گفتند من مشکلم اختلاف قیمت با قیمت دلاریش هست .... زور نداره آدم 1650 برای اون آمپ پول بده؟!
دوست عزیز من خودم که گفتم حروجی اپتیکال داره!من منظورم خروجی صدا دوفیش بود که به بلندگو های کامپیوتر وصل شه.
خروجی هد فون که دیگه تبدیل نمیخواد.
درثانی کیفیت صدایی که خروجی هد فون داره با خروجی اصلی صدا کلی فرق داره اینکارو کردم صداش نصفه کیفیت هم نداره؟
ببین پشت کامپیوتر من یه خروجی اپتیکال داره یدونه هم کواکسیال از خروجی کواکسیال چطور میتونم استفاده کنم .چون تبدیل واسه اپتیکال به کواکسیال وجودداره گرفتی مطلب و دیشب هر کاری کردم نتونستم از خروجی کواکسیال صدا بگیرم راه خاصی داره؟
قیمت رو چند می گه؟
باید دید اختلاف قیمتش با آک چقدره بعد خود دستگاه رو هم دید بعد تصمیم گرفت.
در مورد صحبت دوستم رایان هم باید بگم که دیگه اینجا ایرانه و کاریش نمی شه کرد. فقط آمپ هم نیست که این وضعیت رو داره از لباس های مارک دار بگیر تا شکلات های اوریجینال و بدترین موردش ماشین همه چی همین طوره باید کنار بیای.
ضمن اینکه 2312 خیلی آمپ خوبی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)