تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 1049 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان با سینمای DAV-DZ840 سونی کار کردم و زیاد از صدا و کیفیت ساخت راضی نیستم... میخوام واسه خودم BCS-717 پایونیر بگیرم... دوستانی که تجربه کار با این دو مدل رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
    یه مقایسه کلی بشه ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من از خرید سینما پشیمون شدم خودم یه اسپیکر دوتیکه خفن دارم که به کامپیوتروصل تصمیم گرفتم همون به تلوزیون وصل کنم یه مشکل دارم تلوزیون خروجی دیجیتال اپتیکال داره ولی باندهای من دوفیش حالا چکار باید کنم ؟؟؟
    یعنی تبدیلی واسه خوروجی اپتیکال به دوفیش هست ؟
    این تلوزیون همه چیزش عالی نمیدونم چرا خروجی صدا نداره !!
    خوی شما یه تبدیل 500 تومنی بگیر بزن به خروجی هدفن تبوزیون دیگه.

3. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

آقا من از خرید سینما پشیمون شدم خودم یه اسپیکر دوتیکه خفن دارم که به کامپیوتروصل تصمیم گرفتم همون به تلوزیون وصل کنم یه مشکل دارم تلوزیون خروجی دیجیتال اپتیکال داره ولی باندهای من دوفیش حالا چکار باید کنم ؟؟؟
    یعنی تبدیلی واسه خوروجی اپتیکال به دوفیش هست ؟
    این تلوزیون همه چیزش عالی نمیدونم چرا خروجی صدا نداره !!
    من خودم TV سامسونگ دارم واتفاقا TV های سامسونگ خروجی صدا دارند،پس پورت Digital Audio Out ( Optical یا SPDIF برای چیه؟!! درضمن از منیو قسمت sound و بخش speaker settings را انتخاب کن و خروجی صدا را بجای اسپیکر تلویزیون روی External Speaker بذار و دربخش خروجی SPDIF میتونی فرمت صدا را pcm یا دالبی دیجیتال انتخاب کنی و میزان delay را هم معین کنی.
    همچنین از طریق پورت HDMI که ARC کنارش نوشته ( بمعنی کانال برگشت صدا ) میتونی صدای TV را به دستگاه متصل به تلویزیون مثلا امپ بدی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم TV سامسونگ دارم واتفاقا TV های سامسونگ خروجی صدا دارند،پس پورت Digital Audio Out ( Optical یا SPDIF برای چیه؟!! درضمن از منیو قسمت sound و بخش speaker settings را انتخاب کن و خروجی صدا را بجای اسپیکر تلویزیون روی External Speaker بذار و دربخش خروجی SPDIF میتونی فرمت صدا را pcm یا دالبی دیجیتال انتخاب کنی و میزان delay را هم معین کنی.
    همچنین از طریق پورت HDMI که ARC کنارش نوشته ( بمعنی کانال برگشت صدا ) میتونی صدای TV را به دستگاه متصل به تلویزیون مثلا امپ بدی
    هیچ کدوم از این خروجی ها به اسپیکرهای معمولی کامپیوتر نمی خوره. راهش همونیه که امیر گفت.

6. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام. من یه تلویزیون ال ای دی ال جی مدل ای ۷۵۰۰ دارم و می خوام کاری کنم که صدای اون رو انتقال بدم به سینما خانگی که مدل اونم ال جی ال اچ ۷۷۷ اچ تی سی هستش. اگه کمکم کنین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها 1067 رو قیمت کردم 2390

یه موقعیت هست شما اگه جای من بودید چیکار میکردید
    یه ست اسپیکر 5 کاناله Tannoy Sensys هست که OFF خورده به قیمت 1.750
    به علاوه یک عدد 2067 یاماها که برای دمو بوده و فروشنده حاضر هستش یکسال گارانتی بکنه و احتمالا بشه به قیمت خوب ازش خرید.
    البته هنوز پکیج رو ندیدم و حتما باید جنس صداش رو تست کنم. اما در هر حال اگه همه چیز اوکی بود نظر شما چیه.
    اگر همه چیز اوکی بود که جواب مشخصه بگیر و لذتش رو ببر
    ضمن اینکه من با این حرکات بز خری (به قیمت خریدن) خیلی حال می کنم
    فکر می کنم ست این مدل اسپیکر حدود 2500 تا 3000 دلار قیمت داره

9. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر همه چیز اوکی بود که جواب مشخصه بگیر و لذتش رو ببر
    ضمن اینکه من با این حرکات بز خری (به قیمت خریدن) خیلی حال می کنم
    فکر می کنم ست این مدل اسپیکر حدود 2500 تا 3000 دلار قیمت داره
    متاسفانه هنوز فرصت تست پیدا نکردم
    به نظر شما می ارزه آدم ریسک کنه یه آمپ باز شده رو بخره؟!
    البته فروشنده گفت همون شرایطی که برای جنس نو گارانتی داره برای این هم داره. و به من گفت از آمپ برای دمو استفاده میکرده

راجع بع آمپ دنون 2312 که آقای رایان گفتند من مشکلم اختلاف قیمت با قیمت دلاریش هست .... زور نداره آدم 1650 برای اون آمپ پول بده؟!

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من خودم که گفتم حروجی اپتیکال داره!من منظورم خروجی صدا دوفیش بود که به بلندگو های کامپیوتر وصل شه.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوی شما یه تبدیل 500 تومنی بگیر بزن به خروجی هدفن تبوزیون دیگه.
    خروجی هد فون که دیگه تبدیل نمیخواد.
    درثانی کیفیت صدایی که خروجی هد فون داره با خروجی اصلی صدا کلی فرق داره اینکارو کردم صداش نصفه کیفیت هم نداره؟
    ببین پشت کامپیوتر من یه خروجی اپتیکال داره یدونه هم کواکسیال از خروجی کواکسیال چطور میتونم استفاده کنم .چون تبدیل واسه اپتیکال به کواکسیال وجودداره گرفتی مطلب و دیشب هر کاری کردم نتونستم از خروجی کواکسیال صدا بگیرم راه خاصی داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه هنوز فرصت تست پیدا نکردم
    به نظر شما می ارزه آدم ریسک کنه یه آمپ باز شده رو بخره؟!
    البته فروشنده گفت همون شرایطی که برای جنس نو گارانتی داره برای این هم داره. و به من گفت از آمپ برای دمو استفاده میکرده

راجع بع آمپ دنون 2312 که آقای رایان گفتند من مشکلم اختلاف قیمت با قیمت دلاریش هست .... زور نداره آدم 1650 برای اون آمپ پول بده؟!
    قیمت رو چند می گه؟
    باید دید اختلاف قیمتش با آک چقدره بعد خود دستگاه رو هم دید بعد تصمیم گرفت.

در مورد صحبت دوستم رایان هم باید بگم که دیگه اینجا ایرانه و کاریش نمی شه کرد. فقط آمپ هم نیست که این وضعیت رو داره از لباس های مارک دار بگیر تا شکلات های اوریجینال و بدترین موردش ماشین همه چی همین طوره باید کنار بیای.
    ضمن اینکه 2312 خیلی آمپ خوبی هست.

14. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •