فيزيك اميركبير رو من با 8000 كشوري و 3600 منطقه 2 قبول شدم امسال . البته از همون اول فيزيك اتمي يا هسته اي رو انتخاب نميكني . اول بايد چند ترم دروس مشترك رو طي كني بعدا ميتوني انتخاب گرايش كني .
فيزيك اميركبير رو من با 8000 كشوري و 3600 منطقه 2 قبول شدم امسال . البته از همون اول فيزيك اتمي يا هسته اي رو انتخاب نميكني . اول بايد چند ترم دروس مشترك رو طي كني بعدا ميتوني انتخاب گرايش كني .
آزمون چطور بود بچه ها؟ من که فیزیک رو چند تا سوال رو که حس کردم کمی وقت گیره رو گذاشتم آخر سر بزنم ولی نرسیدم برگردم بزنم. ولی در کل آزمون راحتی بود امیدوارم پیشرفت داشته باشم
چرا نتونه؟ مهندسی تاپ هم میتونه قبول بشهدوست عزیز قبول میشی ولی جای خوب و بدش به خودت بستگی داره که چجوری بخونی ! البته مسلما توقع پزشکی یا مهندسی های تاپ رو نباید داشته باشی
من سال اولم معماری قبول شدم از عید به بعد هم درس خوندم
اگه هدفت قبولی تو رشته مهندسیه میتونی
ولی اگه هدفت ی دانشگاه خاص مثل شریف یا رتبه ی خاص باشه نه چون خیلی بلندپروازانه س
(:
من پسرفت نداشته باشم پیشرفت نمی خوام.
این آزمون تمام سوالایی رو که شک داشتم زدم(گفتم یا بخت و یا اقبال) ولی از بخت بد من تو 90% سوالا جواب اشتباه رو انتخاب کردم...
این یعنی اوج بدشانسی .
از کل 127 سوالی که تو این آزمون قلمچی جواب دادم 52 تاش غلط بوده.![]()
Last edited by masud-000000; 09-04-2010 at 14:35.
آزمون سنجش رو چطور دادین بچه ها ؟
من با تمام قوا گند زدم ...... چی فکر میکردم و چی شد .....
سلام.لطفا اگه درصدای آزمون سنجش رو حساب کردید بذارید. درصدای من:
ادبیات: 25!!!
عربی: 42
معارف: 40
زبان: 56
ریاضیات: 50
فیزیک: 32!!!
شیمی: 49
سلام دوستان
منم امروز سنجش داشتم، امیدوارم اونطوری که انتظار داشتین جواب بگیرین.
توی دفترچه جوابها نوشته بود که باید تا الان تمام درسها رو تموم کرده باشین!نمیدونم من عقبم یا این همینطوری نوشته؟؟؟
و اینکه درصدهامون کی میاد توی سایتش؟
اتفاقا کار خوبی کردیالان امتحان کردی دیدی که چرا تأکید میشه سوالی که شک داری را نزن. فکر کن ممکن بود این کار را توی کنکور اصلی انجام میدادی، اونوقت...
این یعنی یه تجربه خیلی خوب![]()
درصد ها طبق برنامه یکشنبه عصری میاد و کارنامه جامع هم شنبه عصر هفته بعد.
اگر درصد گرفتید بی زحمت بزارید.
ممنون.
سلام
شما زیاد به سنجش توجه نکن
منم همشو تموم نکردم
خیلی کم پیش میاد تموم شده باشه همه درسا ولی تا امتحان بعدیش دیگه باید همش جمع کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)