خیلی خیلی ممنون از شما به خاطر این مشخصات
ولی فرقشون چیه من نفهمیدم؟
یعنی ex وای فای نداره؟ فقط همین؟ اختلاف قیمت چنده؟
با سپاس
خیلی خیلی ممنون از شما به خاطر این مشخصات
ولی فرقشون چیه من نفهمیدم؟
یعنی ex وای فای نداره؟ فقط همین؟ اختلاف قیمت چنده؟
با سپاس
فرقشون اینه که Ex720 نوردهیش Edge LED است و NX720 فقط در سایز 46 و 55 نوردهیش Dynamic Edge LED است. یعنی NX720 نوردهی دقیق تر و کنتراست بهتری بین رنگها ایجاد میکنه. WiFi در NX720 بصورت داخلیه ولی EX720 نیاز به آداپتور WiFi داره که باید براش بخرید. قیمت ندارم.
سلام دوستان تا 1400 و 40-42 چی پیشنهاد میدین؟ از بانه میخام بخرم خودم فیلیپس 7605 و دوست دارم ولی اگه تو این قیمت چیز بهتری هم پیدا میشه برام فرقی نمیکنه.از اونجایی که با تصاویر sd بیشتر سرو کار دارم میخام تو این ضمینه بهتر عمل کنه.
مجدد سلام
برای حدود 500 تومن یه تلویزیون 32 اینچ چی پیشنهاد می کنید؟
یه سوال دیگه به نظر میرسه همه تلویزیون های امروزه usb دارن اما تعداد ورودی HDMI اونا فرق می کنه. تعداد بیشتر HDMI به چه درد می خوره؟
نوشته شده توسط shootka [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و عرض ادب مبلغ 18000000 تومان پول دارم چه ماشيني بخرم نظر خودم سمند سورن ELX موتور EF7 ميباشد
و سئوال ديگر سورن ELX با موتور EF7 در حال حاضر توليد ميشود با تشكر
دوستان تا بودجه 1 میلیون و نیمی تی ویه led مارک سونی چی پشنهاد میکنید
پیشنهاد های خودم
Sony Bravia LED KLV-40EX710
Sony Bravia LED KLV-40EX700
سایز مورد نظر خودم 40 اینچ هستش بدون تیری دی
Last edited by meshkiposh2200; 19-09-2011 at 16:48.
با اجازه دوستان،مثل این که ایشون علاقه دارن اینجا سوالشون رو مطرح کنند،شما دوست عزیز میتونید با اضافه کردن 2تومن دیگه یه 206صندوق دار اتوماتیک بخرید،یعنی اگه من بودم این کار رو میکردم،حالا صلاح مملکت خویش...
.....................................
سلام
D8000 یکی از بهترین گزینههای بازار هست که من به شخصه بعد از HX925 سونی در رتبه دوم بهترین محصولات قرارش میدم.
..........
سلام
دوست عزیز با این مبلغ تو سایز 40 میتونی تی وی خوب بگیری
چند مدل به ترتیب اولویت برای کار شما
NX710
NX720
HX800
EX720
کسی نبود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)