خوب این فایل رو از کجا باید بیاری؟
خوب این فایل رو از کجا باید بیاری؟
اینم از اولین باگ من(دست بنزما!!!):
![]()
Last edited by saeid127; 23-10-2009 at 00:24.
چند صفحه پیش یکی از دوستان گذاشته بود.
حالا نمیشه برام بذاری چون نمیتونم صفحه ها رو بگردم دستت درد نکنه.
من الان داشتم بازی میکردم یارو دقیقا 5 دقیقه تو تور دروازه گیر کرده بود ! همینجور مونده بود ! فیلم گرفتم ولی حجمش بالاست !
بچه ها اینم از پچ رسمی کونامی :
PES 2010 Konami Patch 1.01
Patch Notes
Time of Release: 22/10/2009
New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.
Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.
However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.
We would like to thank you in advance for your patience and understanding.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bahador2009; 23-10-2009 at 00:50.
یعنی چی پچ عرق کردن مگه پچ میتونه گیم پلی بازیرو هم عوض کنه؟
این تقریبا میشه گفت یک پچه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز به سختی بالاخره تونستم پیداش کنم و 3 تومن گرفتمش ... بعد از اینکه در سیدخندان ،پاسداران و پاساژ مفید (ستارخان) نتونستم پیداش کنم بالاخره تو ولیعصر گیرش اوردم!
من دمو رو بازی نکرده بودم ولی به نظرم از نظر گیم پلی فرق زیادی با 2009 نکرده (ضمن اینکه منم مشکل response time رو در رزولوشن 1600*1200 دارم) البته یه دست بیشتر بازی نکردم ولی خب واضحه که بازی سخت تر شده ...همین یه دست کافی بود تا گرافیک منو بهت زده کنه...الآنم از بازی اومدم بیرون کیت سرور و ... دانلود کنم اما :
1)یه چیز عجیب که دیدم تو آفساید ،ابتدا داور سوت زد بعد تازه کمکش پرچم زد!!!!! شما هم دیدین؟
2)در intro بازی مدام صدا و تصویر گیر می کنه مثل سی دی فیلمی که خش داره ولی تو بازی کاملا روونه!
3)یه انیمیشن جدید که دیدم به گیم پلی اضافه شده این بود که در جریان بازی رائول خیلی طبیعی با باسن خورد زمین!
یعنی بازیکنا عرق می کنن
پارسال هم برای 2009 اومده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)