به هر حال بهتره ما کار خودمون را انجام بدیم
شایدم راضی شدن قرارداد را مستردد کنند بریم جای دیگه
شما جای سراغ دارید دانلود شبانه عالی باشه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
به هر حال بهتره ما کار خودمون را انجام بدیم
شایدم راضی شدن قرارداد را مستردد کنند بریم جای دیگه
شما جای سراغ دارید دانلود شبانه عالی باشه؟
باید از کسانی که در محدوده مرکز مخابراتی خودتون هستند تحقیق میدانی کنید/ ولی میتونید تحقیق کلی هم کنید و برای بررسی دقیقتر تحقیق میدانی کنید
من اطلاع دارم همیار نت سرعت شبانه سرویس هاش متناسب سرویسی هست که دانلود میکنی و خیلی افت نداره/ حالا خودتون باید دقیقتر بررسی کنید و تحقیق میدانی کنید روزانه همه سرویس ها را هم بالا می بندند
کلا همیار شرکت خوبی هست که مقداری از سهامش هم برای شهردای هست
سلام ،
چرا من میخام ثبت نام اینترنتی کنم نو بیست نت نمیشه؟ هی میگه dsl شرکت دیگه فعاله! اخه من ک 3 ماهه dsl ندارم!!!!!!!!!!
این ثبت نام حصوریش چجوریه؟؟؟
شما برای برداشتن رانژه شرکت قبلی روی خط اقدام کردید؟ ظاهرا شرکت قبلی هنوز رانژه را برنداشته/ میتونید از طریق چراغ لینک یا نام های مشابه اش رانژه بودن خطتون را بررسی کنید یا زنگ بزنید شرکت قبلی
با دروود
خورسندم به آگاهی دوستان برسانم که در پی شکایت من از ارم نت به سبب کم کاری ها و اهمال کاری های بخش فروش و همچنین عملا نداشتن هیچ پشتیبانی در شبانه(حتا در اندازه پاسخ دادن به تماس شما!!)به من گفته شد که در پی چابجایی کلیه پنل ها و مسیریاب ها از شیراز به تهران و در نتیجه بالاتر رفتن کیفیت و همچنین وصل شدن به پشتیبانی تهران در صورت تماس با 1844 به جای وصل شدن به شیراز و در نتیجه بهبود پشتیبانی ،امید است که دشواری های شما هم به اندازه 0 برسدو همچنین ممکن است در یک هفته آینده همچنان دشواری هایی باشد که به مرور رفع خواهند شد.
اره حدودا تا 1 ماه پیش وقتی مودم رو روشن میکردم پیغام شرکت قبلی میومد، ولی الان دیگه پیغامه نمیاد ولی چراغ DSL هنوز سبز و ثابت، این یعنی هنوز راژه قبلی مونده؟؟
بله هنوز رانژه هست/از کجا سرویس داشتی؟/باید درخواست جمع آوری بدی
مرسی از جواب / من از ماتریکس همین فردا میرم کارو میسازم!
حالا با این حرفی ک اقا سعید258 زد دوستان اسیاتک رو پیشنهاد میکنن؟؟
نه پیشنهاد نمیشه/حرفه مفت میزنن
=)))))))))))))))))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)