هنگام عکس برداری درپوش باطری رو بردار...! کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!!!
شاد باشین![]()
هنگام عکس برداری درپوش باطری رو بردار...! کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!!!
شاد باشین![]()
با nokia updater گوشیم رو دو بار پشت سر هم آپدیت کردم ولی همه نرم افزار ها سر جاش موند و گوشی فلش نشد و مشکلات گوشی هم برطرف نشد.
چطوری میتونم گوشی رو با خود نرم افزار های نوکیا فلش کنم.
سلام
شما بعد آپدیت کردن با #7370#* ریست کردی گوشی رو؟
از مزایا گوشی های تازه نوکیا... با هر بار آپدیت اطلاعات گوشی سر جاش می مونه!!!
اگه گوشیت مشکل داره حتما از کد مستر ریست که دوستمون در بالا اشاره کرد بهره بگیر.
نکته: اگه آفلاین فلش کنی دیگه این معضل نیست. چون خودش معمولا پس از ریختن آپدیت در حال فلش مستر ریست هم می کنه
شاد باشین![]()
اتصال به اینترنت باusbتوسط گوشی5800خب اونایی هم که نوکیا دارن cd or mini dvd که توی کارتون گوشی شون هست رو میارن نصب میکنن و جدیدا PC Suite
شده Nokia Ovi Suite خب Nokia Ovi Suite رو نصب میکنید و بعد از اینکه نصب شد بریدبه آدرس AllPrograms و Nokia و Nokia Ovi و One Touch Access رو انتخاب کنید و گزینه settings رو بزنید چندتا سوال میپرسه next بزنید و... مودم رو شناخت دیگه بعد گزینه connect رو بزنید
دیگه تموم وصل شد
nokia سرعتش خیلی عالیه مصل adsl حدود440 کیلوبایت سرعت داره البته بستگی به سرعت گوشی شما داره
سرعت دانلودش30-40 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت وصل شدن حدود440
اینا تنظیمات گوشی هایی جدیدی نظیر5800 هست
منظور شما gprs ایرانسل هستش
مرسی پس الکی 3 بار پشت سر هم آپدیت کردم
شما بعد آپدیت برای اعمال تغییرات یه مستر ریست باید بکنی بعد مستر ریست هم به ورژن گوشیت یه نگاه بنداز ببین درست شده؟
بله باید گفت الکی سه بار آپدیت کردی
سلام دوســــت عزیز
یه جورایی آره
موفق باشید!![]()
هنوز متوجه نشدم این اتصال چه نوع اینترنتی بود؟!
ایرنسل /یک چیز جدید مال نوکیا /adsl .....
مرسی دوستان مشکلات گوشیم حل شد و مموریم 71 مگ خالی شد. (البته تو 5 دقیقه دوباره تا خرخره پر شد)
فکر کنم اول مستر ریست کنم بعد آپدیت کنم(برای دفعه های بعدی) بهتر باشه؟!
اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by peaceful1; 03-07-2010 at 15:45.
اگر بازم آپدیت جدید اومد فکر می کنم بازم اول باید آپدیت کنی و بعد مستر ریست تا تغییرات اعمال بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)