چرا پست منو حذف کردید من از دست شما به وزارت ارتباطات شکایت میکنم!!!
چرا پست منو حذف کردید من از دست شما به وزارت ارتباطات شکایت میکنم!!!
میدونه مشکل چیه؟!
مشکل اینه که مدیرا کلا" به واژه ی اسپم حساس هستن....دقت کردی اسپم....نه ببین اسپم....میدونی معنیش چیه؟!....یعنی Off Topic .... می دونی که؟!....
آهان الان این پست من در عرض 5 ساعت پاک میشه میدونی چرا؟!
برا این که مدیرا و ناظرا کلا" به این واژه ها حساسیت دارن....کاری ندارن که این پستایی که تو میدی توشون از اینا استفاده شده یا نه....
برا همینه بیشتر پستات از ص 540 تا اینجا پاک نشدن....چون توشون اسپم استفاده نمیکنی....
خوب دوست من به خاطر این که حداقل پستات بیشتر از 5 ساعت تو این تاپیک دووم نیارن بهتره آخر هر پست یه دونه بزرگ بنویس اسپم....
(الان بعد خوندن این پست میدونم خیلی عصبانی شدی....مییییدونم مییییدونم......پس بهتره بری یه تاپیک جدید ایجاد کنی تا عصبانیتت فروکش کنه....اینجا جای اونچیزی که میخوای نیست....)
از اولین پستی که دادی تا به حال من و هیچ یک از دوستان واقعا" منظورتو از حرفات ندونستیم....میدونی چرا؟!....برا اینکه میگی من شیر پگاه خریدم 20% چربی داره فک میکنین کاله تو پاکتش
شیر 50% چربی دار ریخته؟!....بازم نفهمیدی؟!....عیبی نداره دوست من ..... واضح تر میگم....یه جنسی رو خریدی الان میای میپرسی این خوبه یا بد،باید دقت کنی که مشاوره رو گفتن قبل انجام
کار باید بگیری،یعنی این که شما رفتی جنستو خریدی الان دنبال اینی که ببینی چه طور جنسیه....واضح تر میخوای؟!....دوست من شما رفتی پژو پارس با موتور TU5 الان میخوای توش یه
جنسیس 300اسب بخاری ببینی.....بازم نفهمیدی....بهتر بگم بنجولو دادن بهت الان میخوای جنس درجه یک داشته باشی....بازم ؟!....نوش دارو بعد مرگ سهراب....بازم اگه نفهمیدی مشکلت میدونی
چیه ؟!....نمیدونی؟!....منم دکتر نیستم ..... پس بهتره دیگه تو این تاپیک پست ندی....باشه؟!....جون من باشه؟!.....الان اگه دوست خوبی باشی بهت یه لینک میدم که تورو به خواستت
برسونه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نحوه ی کار....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف تمام دوستانی که واقعا" برای قیمت پرسیدن به این تاپیک میان ازت تشکر میکنم......
محتوای مخفی: لطفا" مدیران عزیز این قسمتو بخونن.......
Last edited by Altairezio; 14-03-2014 at 18:25.
اقا altairizo لطفا ادرس بهم بدی تا من درباره کارت گرافیک خودم اونجا بحث کنم مثل این تاپیک که در رابطه با قیمت هست یه تاپیک بدید که من اونجا به بحث بپردازم؟؟!!
پ خ شد .
انشا... کارت راه بیافته .
6670-1GB-D5-128 bit - Ultimate از سافایر و همچنین 6570 1GB-D3 - 128bit از ایسوس
قیمت هاشون رو میخوام .
6570 4گیگش 330 تومن هست....
6670 2 گیگش 364 تومن.....(البته این ایسوس بود.....سافایر 370 تومن)
تفاوت قیمت بین 1 گیگ و 2 گیگش چقدره ؟
لطفا جواب بدید؟؟؟
چی رو !؟
باو بهت پیغام خصوصی دادم که !
گفتم چکار کنی
کدومشون؟!(تقریبا" تو هر کدوم 1 گیگشون اون زمانی که میومدن 20 الی 25 تومن فرق داشتن....ولی الانو نمیدونم چون این کارتا رو از رو کارتکس برات قیمت دادم .... موجود نداریم...)
امید درباره ی اینم یه چیزی بهت گفتم گوش نکردی الان شد این نتیجش....چی رو !؟
باو بهت پیغام خصوصی دادم که !
گفتم چکار کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)