سلام واقعا کسی نیست جواب بده؟برای تنظیمات مودم چی کار کنیم آخر لطفا اونایی که adsl مخابراط گرفتن چه تنظیمی برای مودم کردن
سلام واقعا کسی نیست جواب بده؟برای تنظیمات مودم چی کار کنیم آخر لطفا اونایی که adsl مخابراط گرفتن چه تنظیمی برای مودم کردن
siminrazaghiجان
من هم همین مشکل رو دارم که بعضی اوقات ارور 691 رو میده راه حلی پیدا نکردم اما به احتمال زیاد مشکل از ISPـــه
با سلام به دوستان عزیز
مودم8811 tp link گرفتم ولی درایورهای داخل سی دی اصلا واسه این مدل نیستند و محتوی ان شامل td8811-td8811b و td8840-td8840b و .... اینهاست .وقتی هم فایل TD8811 که اسما شباهت بیشتری رو داره نصب می کنم در مرحله confirm setting ارور میده و نصب نمیشه . از راهنمایی و کمک دوستان سپاسگزارم
همون TD8811 درسته
مگه روی مودمت ننوشته: TD-8811 ??
شما مشکلت درایور نیست ،احتمالا مشکلت کانفیگ هست
ضمنا اگه با لن وصل کنی ، احتیاج به درایور هم نداری
پشتیبان میگه از ویندوزمه که گفت باید دوباره نصب بشه. البته بعید هم نیست چون خودم چند روز پیش ویندوزو هم یه ذره دست کاری کردم!
حالا منم این کار رو خواهم کرد ببینم چی مشه.
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
با جون مودما با هم فرق دارن خب
البته کاری نداره
خودت هم میتونی انجام بدی
دی سی رو که نصب میکنی ولی تنظیماتشون باهم فرق میکنن .از پشتیبانت کمک بگیر. یه سرچ کوچولو هم تو نت بکنی بد نیستا!![]()
چه Error ي ميده ؟
راستي مودم شما هم مشكيه ؟ مثل td8811 ي كه تو اين شكله ؟ اخه يكي از بچه ها گفت احتمالا اين مدل تقلبيه !!!
![]()
دوستان يك راهنمايي هم به ما بدند! ثواب داره!![]()
نه .. دوست عزیز اینطوری نیست ... طرح جدید این سری سیاه رنگه و طراحی خیلی زیبا و شیکی داره ...مودم tp-link TD 8811 فقط به اين شكل و طرح و رنگ هست من تا به حال مشكي شو نديدم. احتمال توپاچه رفتن وجود داره.![]()
نوشته شده توسط matin_vv
سلام دوستان.
2 تا سوال دارم!
يك دستگاه linksys wag120n خريدم، حالا ميخوام يك كارت وايرلس هم براي يك كامپيوتر ديگهام بخرم كه اينترنت رو باهاش share كنم.
اول اينكه: اصلاً آداپتور وايرلس USB بهتره يا PCI؟ كدوم رو توصيه ميكنيد؟
دوم اينكه: چه مدلي رو ترجيحاً از برند linksys پيشنهاد ميكنيد؟ در صورت امكان با ذكر قيمت.
ممنون.به نظر من Usb بهتره چون راحت می تونی اونو بعدا جابجا کنی رو هر سیستمی که خواستی وصل کنی ولی اگه Pci باشه باید دست به آچار بشی ... ولی خوب تا حالا نداشتم که نظر دقیق بدم بهتره کسی استفاده کرده هم نظر بده.
می خواهی Wrt120n بخر که مودم ADSL تنها نباشه هرچی باشه با WAG120n فامیله و زبون هم خوب می فهمن قیمتش فکر کنم حول و حوش 85 تومنه ولی نه این که گفتم یک روتره که می تونه 4 تا سیستم با کابل شبکه بهش وصل بشه !!!
اینارو یه نگاه بنداز ببین کدومو می پسندی
Wireless-G PCI Adapter WMP54G
RangePlus Wireless PCI Adapter WMP110
Wireless-N PCI Adapter with Dual-Band WMP600N
Wireless-N USB Network Adapter with Dual-Band WUSB600N
Wireless-N USB Network Adapter WUSB300N
RangePlus Wireless Network USB Adapter WUSB100
Wireless-G USB Network Adapter WUSB54G
Compact Wireless-G USB Adapter WUSB54GC
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)