مهدی جان شما باید توی ستینگ این دو تا دکمه رو تعریف کنین .r1 همون سرعته دیگه. یک دکمه هم برای r2 تعریف کن .
چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟
مهدی جان شما باید توی ستینگ این دو تا دکمه رو تعریف کنین .r1 همون سرعته دیگه. یک دکمه هم برای r2 تعریف کن .
چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟
Last edited by 4039; 07-02-2009 at 11:05.
این ورژن اخری پچ نیست...یک فایل ادیت هست که نقل و انتقالات توش انجام شدهچرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟
قراره ورژن 3 رو هم بسازن...یک نظرسنجی هم گذاشته
ممنون میشم اگه لینکشو بزاری.
بفرما خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fashist جان منظورم لینک اون ادیت فایل نقل و انتقالاته.
از قرار معلوم پچ 3 تا آخر فوریه ریلیز میشه .توی بخش پیشنهادات من دو تا تقاضا دادم یکی اینکه صورت بازیکنان تیم ملیمون رو درست کنن و یکی دیگه اینکه تیمهای استقلال و پرسپولیسو به این پچ اضافه کنن .
Last edited by 4039; 07-02-2009 at 14:46.
معلوم نیست کونامی خودش آپدیت جدید میذاره واسه دانلود یا نه حالا که فصل نقل او انتقالات به پایان رسیده باید مثه اون فایل cv0f یه فایل img جدید بده که قبلی رو هم در بر بگیره
بچه ها من فردا شيراز مسابقه دارم كسي مي تونه كمك كنه؟؟؟plz????????????
سایت گیمینگ اکسس در حال آبدیت کردن پچ خودشه .من تقاضای درست کردن چهره و توانایی های بازیکنان تیم ملیو دادم در جواب از من خواستن یک مرجع برای ویژگیهای بازیکنان تیم ملی پیشنهاد بدم . در حال حاضر یک مرجع وجود داره اما ویژگی و خصوصیات چند تا از بازیکنای تیم ملی وجود نداره که شامل این سه تا بازیکن میشه : غلام نژاد , طالب لو , پیروز قربانی
حالا شما نظرتونو بدین تا من این نظراتو وارد اون دیتا بیس کنم(اگه تونستین عکس هم بدین). یک نمونه پایین آوردم :
Jalal Hosseini, Saipa
Number: 15
Position: CB
Nationality: Iranian
Foot: R
Side: R
Length: 1.84
Weight: 80
Attack: 61
Defence: 79
Balance: 86
Stamina: 83
Top Speed: 75
Acceleration: 74
Response: 80
Agility: 70
Dribble Accuracy: 63
Dribble Speed: 66
Short Pass Accuracy: 65
Short Pass Speed: 70
Long Pass Acc.: 62
Long Pass Speed: 72
Shot Accuracy: 56
Shot Power: 80
Shot Technique: 58
Free Kick Accuracy: 55
Curling: 58
Header: 84
Jump: 85
Technique: 67
Aggression: 60
Mentality: 84
Keeper Skills: 50
Team Work: 75
Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 7
Weak Foot Accuracy: 3
Weak Foot frequency: 4
Consistency: 6
آقا یه سوال تقریبا عجیب
من وقتی بازیرو اجرا می کنم دموی اولش صدا داره ولی وقتی میره تو main menu به بعد یعنی توی بازی ها و ... اصلا صدا نداره هیچ راه حلی نداره؟ مثلا پچی چیزی؟؟
توی تنظیمات قسمت تنظیمات صدا رو دستکاری کردی ولوم رو گذاشتی روی صفر از اونجاست مشکلت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)