تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 1135 اولاول ... 1225225726126186196206216226236246256266326727221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان سلام.درود به همه کلاسیک بازا.
    من یه شورلت نوا مدل 1368 گرفتم بدون اطلاع از قوانین.
    CNG خور کردن و پلاک ملی داره و تا اخر سال92 بیمه.معاینه فنیش همتا 15فروردین 92 هست.
    میخوام بدونم من حق تردد با این ماشینو تمیزمو دارم یا نه ؟ یا فقط تا 15 فروردین میتونم برونم اینو.
    دوستان من تازه کارم کمکم کنین .... خودروی من جزو ماشینای بالای 20 سال هست و ایا اسقاط شده هست ؟ کمک ....

2. این کاربر از yamnazh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام.درود به همه کلاسیک بازا.
    من یه شورلت نوا مدل 1368 گرفتم بدون اطلاع از قوانین.
    CNG خور کردن و پلاک ملی داره و تا اخر سال92 بیمه.معاینه فنیش همتا 15فروردین 92 هست.
    میخوام بدونم من حق تردد با این ماشینو تمیزمو دارم یا نه ؟ یا فقط تا 15 فروردین میتونم برونم اینو.
    دوستان من تازه کارم کمکم کنین .... خودروی من جزو ماشینای بالای 20 سال هست و ایا اسقاط شده هست ؟ کمک ....
    سلام دوست گرامي، به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد.
    در اين مورد خيلي چيزها ميتونم بگم، خيلي چيزها گفته شده، خيلي از مسائل نامشخص و مبهمه و البته در نهايت خيلي از مسائل هم تقريبا معلوم شده.
    اما...
    اما مسئله اصلي اينه كه شما ظاهرا به ماشينت علاقه داري و اون رو مرتب و تميز نگهداري ميكني و همه موارد فني و قانوني اون( معاينه فني، مدارك شامل سند و كارت خودرو و بيمه و عوارض شهرداري و..) رو داره و اين اصل قضيه است.
    حالا هر چند وقت يكبار يكي بياد و يه قانون مسخره از خودش در بياره و باهاش ملت رو آزار بده، بي هيچ وجه منطقي و عادلانه نيست و نبايد زير بار اين حرفها رفت.
    بارها و بارها در طول تمام اين سالها، و حتي زماني كه كمتر كسي با ماشينهاي آمريكايي آشنايي داشت، از اين جور دردسرها درست ميكردند و تازگي نداره، اما در نهايت خودشون ناچار شدن با شرايط كنار بيان و تا حدي به ما حق بدن و عقب بشينند( تصويب شدن پلاك خودروهاي كلاسيك)
    اگر واقعا به ماشين خودتون علاقه داريد، نبايد از اين چيزا بترسيد و جا بزنين.
    نهايتش حق تردد نداشته باشه، توي پاركينگ و يا حياط خانه نگهداري ميكنيم و چند شب يه بار يه دوري باهاش همون اطراف ميزنيم تا ماشين نخوابه، و منتظر ميشيم تا يه روزي مشكل حل بشه و بتونيم مثل بقيه آزادانه تردد كنيم، اما اينكه به زور ماشين رو بگيرند و بريم تحويل بديم و اوراق كنيم و بجاش سمند و پرايد و 206 و...بخريم، منكه هرگز اين كار رو نميكنيم.
    هيچ قانوني وجود نداره كه بشه كسي رو وادار كرد از مال و اموال شخصي خودش كه هيچ فساد و خيانت و ضديتي با جامعه نداره، چشم پوشي كنه، و بشه اون رو ازش بزور گرفت، قانوني هم كه وضع ميشه بايد در جهت منافع و حمايت افراد باشه و نه ضديت با اونها.
    حالا اگر فكر ميكنين براتون سخته و نگران هستيد، بفروشيد، و اگر نه بيخيال اين داستانها باشيد و از داشتن ماشينتون لذت ببريد و با ما همراه بشيد!
    اگر تونستيد چندتا عكس از داخل و بيرون و موتور اون بگذاريد.
    هر سوال و مشكل فني هم داشتيد مطرح كنين تا بتونين از تجارب دوستان توي كلوپ استفاده كنيد

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

قربون داداش .همونطور که گفتم ماشین تیپ c6 نوا مدل 1368 هست.از اریاشهر تهران گرفتم.مال یه خانوم دکتر 55 ساله بود.
    ظاهرا از 1368 ماشین خواب بوده و ایشون برای تحصیل رفته امریکا و اخره عمری برگشته به وطن. ماشینو 5 ساله میگه را انداختم و گازسوز کردم.
    اما نتونستم برونمش و گذاشتم پارکینگ. ماشین 8603 تا دقیقا به کیلومتر را رفته.واقعا خیلی خیلی تمیزه و فکر کنم مفت ازش گرفتم. ماجرای خرید من این بود
    که توی بوستان پونک من مغازه دارم و اومده بود برای خرید و اتفاقی گفت ماشین خوابیده دارم برا فروش !!! منم از خدا خواسته 10 تومن معامله کردمو بردم سریع
    تعویض پلاک.اما کارشناس اونجا بهم زمزمه کرد که حواست باشه نمیتونی ببری خیابون !!!
    خلاصه نمیدونم چی بگم و از ترسم فعلا خوابوندم خونه.خدایی از ازادی تا ورداورد تو جاده مخصوص "بجز چراغ ایرانخودرو" هر ماشینی رو خواستم گرفتم.
    تا 180 تا سرعتو بالا برم اما کپ کردم !!!! عجب ماشینی ... ایویل امیریکا ایول شورلت ...
    پرشیا هم داشتم 206 تیپ 5 هم داشتم - زانتیا داشتم .... این کجا و اینا کجا .... خدایی اخر سواری ...بالای 90 تا حس میکردم ماشین داره کف خواب میشه خودبخود ...
    هنگ کرده بودم.دوربین ندارم اولین فرصت عکس میذارم

6. 6 کاربر از yamnazh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام جناب yamnazh ورودتون رو به سایت تبریک میگم.
    اینطور که از تعریفهای شما شنیدم ظاهرآ شما آدم خوش شانسی هستید که همچین ماشینی به تورتون خورده.
    منتظر عکسهای ماشین هستم.راستی رنگ فابریکه؟
    فقط حیف که سی ان جیه چون موتور ماشین رو خراب میکنه.

8. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هرچند كه هنوز عكسهاي ماشين رو نديديم، اما با توصيفاتي كه كرديد، يكي از بكرترين و سالمترين نواهاي ايران رو صاحب شديد كه واقعا اين قيمت 10 ميليون براي اون توي اين شرايط عاليه،
    اگر به ماجراهاي بازسازي و داستانهاي اون، تهيه لوازم، تعميرات، سرو كله زدن با صافكار و مكانيك و رنگ آميز و تودوزكار و برقكار و جلوبند ساز و..و.و. دقت كنين، متوجه خواهيد شد كه جمع كردن يه ماشين آمريكايي( و يا حتي يه ماشين امروزي مثل 206 يا پرايد) چقدر هزينه و دردسر و مصيبت داره كه آخرش بازم يه چيزايي رو كم داره و باز بايد بهش ور بري!
    مطمئن باش اصلا ضرر نكردي چون حداقل اينه كه يه ماشين ايمن و مطمئن و سالم خريدي كه خيلي جاها مثل يه مرد و دوست و رفيق واقعي كنارت ميمونه و باهات همراهي ميكنه...
    و در مورد حق تردد، الان توي همون تهران خيليها قديميتر از اين مدل رو دارن( بنز، تويوتا، فولكس، فيات،جيپ..) و دارن باهاش تردد ميكنن و مشكلي هم نيست، البته به شرط سلامت و مرتب بودن همه چيز.
    خيلي وقتها ممكنه يه افسر گير بده كه اون نه بخاطر قانون بلكه بخاطر ترسوندن طرف و البته سركيسه كردنه اونه!
    همانطوري كه گفتم، قوانين خيلي درهم و آشفته است و چون زير بناي درستي نداره و باعث ايجاد هرج و مرج و آشفتگي در جامعه ميشه، بنابراين گاهي فقط در يك مقطع كوتاه بصورت نمادين و ظاهري گير ميدن( مثل چند ماه قبل در زمستان و در تهران) كه البته مشخصه پاي منافع خيليها اين وسط دخيله و براي كسب درآمد اين كار رو كردن و نه دلسوزي براي مردم..
    حالا من هرچي بگم ممكنه شما هنوز نگران باشي ، اما كم كم كه با شرايط و اوضاع و داستانها و قضايا و...آشنا شدي، ديگه مثل ما گوشتون پر ميشه از اين حرفها و ديگه اهميت نميدي!!!
    در مورد گازسوز بودن، اگر واقعا مشكل بنزين داري، بگذار بمونه، اما كمتر از گاز استفاده بكن چون كلا اين سيستم گازسوز هم توي ماشين خطرناكه، هم به مرور باعث فرسودگي موتور ميشه( بخصوص سرسيلندر و سوپاپها).

10. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام.تبریک سال نو
    آمپر بنزین من یک مشکلی پیدا کرده.! میدونم از پنل هست.عقبه فول رو رد کرده و رفته تقریبا ساعت 3 !!!
    یک آمپر بنزین دیگه دارم اما نمیدونم کالیبر هست یا نه! ( باز شده از روی پنل دیگه ای هست ولی قبلا کار میکرده. سالم هم هست از ماشین خودم بازکردم البته پنل کامل تعویض شد بخاطر برش هایی که خورده بود.)
    میخواستم بدونم چه جوری تست کنم ( برق بدم ) که عقربه به فول بره تا بدونم چقدر هست که کالیبر شه! کدوم پایه ها هست؟ مثبت کدوم؟ منفی کدوم؟
    پست های قبلی رو مطالعه کردم و چیزی دست گیرم نشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون.

12. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي چك كردن درجه باك بايد اون رو در بياريد و با دست حركت بديد تا ببينين آيا عقربه نشانگر بنزين در پانل هم متناسب با اون حركت ميكنه يا نه؟البته سوئيچ بايد باز باشه و برق رو بهش وصل كنين.
    اگر نكرد احتمالا از رئوستا درجه باك بايد باشه و در وهله دوم از همان مشكل مقاومت پشت درجه داخل پانل كه قبلا توضيح دادم( توي همين لينك كه گذاشتيد)
    اگر سيم مثبت را به بدنه وصل كنين( برق مثبت درجه توي باك) در اين صورت درجه نشانگر بايد تا آخر بالا بره كه نشان ميده مدار سالم بوده و قطعي نداره.
    براي تست اون نشانگر دومي كه دارين، ميتونين اون را جاي نشانگر قبلي سوار كنيد و تست كنيد، اگر هم از درجه توي باك مطمئن هستيد، پس از مقاومت پشت آمپر ايراد بوجود آمده كه حل اون با همان روشي كه توضيح دادم( نصب يك لامپ مينياتوري ) قابل حل خواهد بود.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

خیلی ممنون علی آقا.
    من یک آمپر بنزین دیگه دارم/ اشتباه کردم عقربه و از روش کندم! باز دوباره گذاشتم! چرخید!!!! از کالیبر بودن خارج شد!
    میخواستم بدونم به کدوم یک از اون 3تا پایه پشتش باید برق بدم که نشانگر روی فول قرار بگیره تا منم عقربه بردارم و روی فول قرار بدم!!!
    چون هیچ راهی نداره!!! باید برق بگیره تا روی فول بره که بشه عقربه رو تنظیم کرد.
    سپاس

16. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

همین الان علی آقا رفتم زیر ماشین رو نگاه کردم! یک سیم قهوه ای از باک آمده بود تو صندوق . پیداش کردم دیدم به یک سیم قرمز سوکت خورده!
    سوکت رو جدا کردم. از بدنه به سیم قرمز وصل کردم دیدم نشانگر رفت روی E !!! مگه نباید روی F بره؟؟؟
    برای اطمینان به سیم قهوه ای هم برق دادم اما تاثیری نداشت.!
    با سیم اتصال بدنه که جدا میشد ( از سیم قرمز) عقربه میرفت از فول هم رد میکرد در حالت ساعت 3 قرار میگرفت.
    من که گیج شدم!!!

18. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توي درجه باك ( داخل باك)دوتا سيم وجود داره:
    يكي كه از بدنه درجه، به بدنه ماشين وصل شده( و با يه پيچ زير صندوق عقب و تقريبا نزديك به گلويي باك به بدنه متصل شده)
    يكي كه از روي خود درجه باك و متصل به سيم پيچ رئوستا( مقاومت متغيير) به مثبت متصل شده و به سيم كشي كلي ماشين و درنهايت به پشت پانل( سوكت اصلي پشت پانل) وصل ميشه.
    وقتي كه درجه توي باك سالم باشه و برق به اون وصل بشه،و البته درجه نشانگر هم سالم باشه، مقدار بنزين درست نشون داده ميشه.
    اگر برق مثبت درجه رو به بدنه وصل كنين و سوئيچ رو باز كنين، درجه بايد تا آخر بالا بره، و فول نشون بده، يعني كه شما با اين كار اون مقاومت متغيير ( رئوستا) رو از مدار خارج كردين و جريان برق كمترين مقدار مقاومت رو داره و درجه بيشترين شدت جريان رو دريافت كرده و در حالت بيشترين مقدار سوخت قرار ميگيره.
    اگر چيزي غير از اين باشه احتمال زياد درجه نشانگر توي پانل مشكل داره و مشكل هم از همان مقاومت كاشي( مستطيل شكل كه پشت درجه پانل هست) بوجود مياد و راه تعمير اون رو هم توضيح دادم و لينك اون را هم خودتون گذاشتيد، بنابراين با امتحان دوباره اين روش احتمال زياد مشكل شما حل بشه.
    وقتي كه اين كار رو انجام دادين، اون نشاگر دومي رو هم كه عقربه اون رو درآورديد، ميتونين به همين طريق تنظيم كنين.
    نكته مهم اينكه اون درجه نشانگر رو بصورت جداگانه به برق متصل نكنين و حتما روي محل خودش در پانل سوار بشه و سوكت پانل رو وصل كنين تا بصورت استاندارد و دقيق بتونه كار بكنه.
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=579&p=7372460&viewful l=1#post7372460

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •