تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 622 از 1081 اولاول ... 122522572612618619620621622623624625626632672722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,211 به 6,220 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

14 چند سوال درباره ی کاسپر

من چند وقتی هست که از کاسر استفاده می کنم و با نسخه ی 2010 کار می کنم و خب قطعا آنتی ویروس به نام و قوی ای هست ، اما من مشکلاتی باهاش دارم :
    یکی اینکه سرعت سیستم رو خیلی کند می کنه که من در مواقع عادی ( زمانیکه در اینترنت نیستم و یا چیزی به کامپیوتر وصل نمیکنم ) از pause protection استفاده می کنم.اما حالا کهadsl گرفتم و زمان بیشتری رو در اینترنت هستم،راهی هست که مقداری از بار پردازشی که روی cpu میگذاره رو کم کرد؟مثلا خودم توی تنظیماتش خیلی دنبال چیزی شبیه realtime protection گشتم تا شاید با غیرفعال کردنش سرعت سیستم بالاتر بره !!! چون خیلی اوقات بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یا کاربر کار خاصی انجام بده شروع به بررسی فایلهایی می کنه و علامتش هم این هست که شکل tray icon کاسپر به تپیدن میفته(بزرگ و کوچیک میشه ) یا یه مهره وسطش می چرخه ... و این یعنی داره جون cpu رو می گیره و تا اطلاع ثانوی پاسخ cpu به دیگر فرامین با کندی خیلی زیادی همراه میشه ...
    راهی وجود داره ؟
    • یه سوال : سیستم من از +3000 amd athlon 64 و 512 مگ رم ddr استفاده میکنه که البته در مقایسه با سیستم های امروزی باید کارایی پایینتری داشته باشه ، ولی اگه این کاسپر نبود،خیلی هم سرعتش خوب بود.حالا اگه بنده میزان رم رو به 3 گیگ افزایش بدم تو حل این مشکل چقدر تاثیر میگذاره ؟
    دوم اینکه وقتی اجرای یه برنامه رو محدود( low restricted ) یا غیر مجاز میکنه (البته من همون اول نصب طوری تنظیم کردم که برای هر کدوم پیغام بده و اجازه بخواد) از کجای تنظیماتش میشه اون برنامه رو از حالت بلوکه خارج کرد ؟ وقتی از نود استفاده می کردم یادمه ساده بود،ولی توی کاسپر و توی application control من که نتونستم کاری از پیش ببرم ...

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من چند وقتی هست که از کاسر استفاده می کنم و با نسخه ی 2010 کار می کنم و خب قطعا آنتی ویروس به نام و قوی ای هست ، اما من مشکلاتی باهاش دارم :
    یکی اینکه سرعت سیستم رو خیلی کند می کنه که من در مواقع عادی ( زمانیکه در اینترنت نیستم و یا چیزی به کامپیوتر وصل نمیکنم ) از pause protection استفاده می کنم.اما حالا کهadsl گرفتم و زمان بیشتری رو در اینترنت هستم،راهی هست که مقداری از بار پردازشی که روی cpu میگذاره رو کم کرد؟مثلا خودم توی تنظیماتش خیلی دنبال چیزی شبیه realtime protection گشتم تا شاید با غیرفعال کردنش سرعت سیستم بالاتر بره !!! چون خیلی اوقات بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یا کاربر کار خاصی انجام بده شروع به بررسی فایلهایی می کنه و علامتش هم این هست که شکل tray icon کاسپر به تپیدن میفته(بزرگ و کوچیک میشه ) یا یه مهره وسطش می چرخه ... و این یعنی داره جون cpu رو می گیره و تا اطلاع ثانوی پاسخ cpu به دیگر فرامین با کندی خیلی زیادی همراه میشه ...
    راهی وجود داره ؟
    • یه سوال : سیستم من از +3000 amd athlon 64 و 512 مگ رم ddr استفاده میکنه که البته در مقایسه با سیستم های امروزی باید کارایی پایینتری داشته باشه ، ولی اگه این کاسپر نبود،خیلی هم سرعتش خوب بود.حالا اگه بنده میزان رم رو به 3 گیگ افزایش بدم تو حل این مشکل چقدر تاثیر میگذاره ؟
    دوم اینکه وقتی اجرای یه برنامه رو محدود( low restricted ) یا غیر مجاز میکنه (البته من همون اول نصب طوری تنظیم کردم که برای هر کدوم پیغام بده و اجازه بخواد) از کجای تنظیماتش میشه اون برنامه رو از حالت بلوکه خارج کرد ؟ وقتی از نود استفاده می کردم یادمه ساده بود،ولی توی کاسپر و توی application control من که نتونستم کاری از پیش ببرم ...

نسخه هاي جديدتر كاسپر نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده اند ولي خب رم 512 خيلي كمه.با افزايش قدرت CPU و بالاتر رفتن رم طبيعتا با درنظر داشتن ساير شرايط مانند ويندوز سالم و ميزان و تعداد برنامه هايي كه با ويندوز لود ميشوند سرعت كامپيوتر افزايش پيدا ميكنه و از حالت كندي خارج ميشه.از كار انداختن گزينه هايي مانند realtime protection كاري جز از كار انداختن آنتي ويروس نميكنه و سد دفاعي آنتي ويروس را برميداره.
    توصيه ديگر استفاده از آخرين نسخه 2010 يعني نسخه 9.0.736 ميباشه كه بسيار Stable شده و اشكالاتش برطرف شده.
    در مورد گزينه low restricted و اجازه دسترسي برنامه شما خود پنجره اصلي كاسپر را باز كنيد. در قسمت My Security Zone وارد شويد.در سمت راست گزينه Application Control را مشاهده ميكنيد.روي آن كليك كنيد.يك صفحه جديد باز ميشه.شما از منوي category گزينه All را انتخاب كنيد تا ليست تمام برنامه ها همراه با سطح دسترسي آنها ظاهر بشه.روي هر كدام كه تمايل به تغيير سطح دسترسي داريد كليك راست كرده و از گزينه Change Status تغييرات موردنظر خود را اعمال كنيد.

3. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

میدونم شاید سوال من تکراری باشه تو تایپک اما میخواستم سوال کنم
    از کدام استفاده کنم nod32 eset smart security خوبه برای لپ تاپ یا kaspersky internet security

من که تو این مدت با هر دوش کار کردم کاسپر رو خیلی دوست دارم منو به خاطر key ناراضی کرد و پاکش کردم و نود ریختم اما تو آپدیت و مشکل key نداشتم با نود اما مشکل داخلی داره اونم
    موندم چیکار کنم راهنمایی بفرمایید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

میدونم شاید سوال من تکراری باشه تو تایپک اما میخواستم سوال کنم
    از کدام استفاده کنم nod32 eset smart security خوبه برای لپ تاپ یا kaspersky internet security

من که تو این مدت با هر دوش کار کردم کاسپر رو خیلی دوست دارم منو به خاطر key ناراضی کرد و پاکش کردم و نود ریختم اما تو آپدیت و مشکل key نداشتم با نود اما مشکل داخلی داره اونم
    موندم چیکار کنم راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    اگر از نسخه هاي غير اصل كاسپر استفاده كنيد متاسفانه مشكل Key را خواهيد داشت مگر اينكه بتونيد اكانت قاوني براي آن تهيه كنيد.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

اگر از نسخه هاي غير اصل كاسپر استفاده كنيد متاسفانه مشكل Key را خواهيد داشت مگر اينكه بتونيد اكانت قاوني براي آن تهيه كنيد.
    نظر شما رو جویا شدم کدام برای لپ تاپ و کلا برای یه سیستم خوب هست
    من میخوام از آنتی ویروسی استفاده کنم که خیلی عالی باشه از نظر شناسایی ویروس و همینطور چون زیاد از اینترنت استفاده میکنم برای اینترنت هم خوب باشه
    آیا avira رو پیشنهاد میکنید؟ این رو برای این اینجا سوال کردم که میخوام بدونم کسپر خوبه یا آنتی ویروس های دیگه

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

kaspersky 5.x\6.x\7.x update
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    kaspersky 8.x update
    کد:
    how to install :
    کد:
    kaspersky 9.x update
    کد:
    how to install :
    کد:
    با احترام به نظر دوست خوبم hamilton

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من میخوام از آنتی ویروسی استفاده کنم که خیلی عالی باشه از نظر شناسایی ویروس و همینطور چون زیاد از اینترنت استفاده میکنم برای اینترنت هم خوب باشه
    آیا avira رو پیشنهاد میکنید؟ این رو برای این اینجا سوال کردم که میخوام بدونم کسپر خوبه یا آنتی ویروس های دیگه
    Avira محصول سبكي ميباشه.بخصوص اگر نسخه Premium آنتي ويروس آن استفاده بشه.كاسپر نيز محصول فوق العاده اي ميباشه ولي قدري ممكنه براي سيستمهايي كه از نظر سخت افزاري ضعيف هستند سنگين بنظر برسه.در بين محصولات 2010 نورتون نيز بسيار سبك و قدرتمند ظاهر شده و در صورت آپديت مرتب قادر به تامين امنيت خوبي براي سيستم ميباشه.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

می خواهید نسخه کرک شده بگیرید یا خریداری کنید؟

پیشنهاد من: ناد32

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

ببينيد اسم ويروسهايي كه McAfee پيدا كرده چيه.
    سلام ، راستش اسم ویروسها رو نمیدونم ، البته اظهار نظر در حضور شما بی ادبیه اما فکر میکنم آپدیتهایی که از
    گزینه های تریال میشه از آپدیتهایی که از کلیدهای معتبر میشه ضعیفتر هستش .
    لطفا منو راهنمایی کنید ، خیلی برام مهمه .

شجاعت فرزند آگاهی ومادر پویایی است .

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

11

نسخه هاي جديدتر كاسپر نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده اند ولي خب رم 512 خيلي كمه.با افزايش قدرت CPU و بالاتر رفتن رم طبيعتا با درنظر داشتن ساير شرايط مانند ويندوز سالم و ميزان و تعداد برنامه هايي كه با ويندوز لود ميشوند سرعت كامپيوتر افزايش پيدا ميكنه و از حالت كندي خارج ميشه.از كار انداختن گزينه هايي مانند realtime protection كاري جز از كار انداختن آنتي ويروس نميكنه و سد دفاعي آنتي ويروس را برميداره.
    توصيه ديگر استفاده از آخرين نسخه 2010 يعني نسخه 9.0.736 ميباشه كه بسيار Stable شده و اشكالاتش برطرف شده.
    در مورد گزينه low restricted و اجازه دسترسي برنامه شما خود پنجره اصلي كاسپر را باز كنيد. در قسمت My Security Zone وارد شويد.در سمت راست گزينه Application Control را مشاهده ميكنيد.روي آن كليك كنيد.يك صفحه جديد باز ميشه.شما از منوي category گزينه All را انتخاب كنيد تا ليست تمام برنامه ها همراه با سطح دسترسي آنها ظاهر بشه.روي هر كدام كه تمايل به تغيير سطح دسترسي داريد كليك راست كرده و از گزينه Change Status تغييرات موردنظر خود را اعمال كنيد.
    ممنونم
    من میل دارم بدونم وقتی tray icon کاسپر به تپش در میاد ( جای قلب آیکون کاسپر رو بگذارید ) و همون موقع ست که سیستم خیلی کند میشه،پنجره اصلی رو که باز می کنیم،در قسمت پایینش تعداد فایلهایی که همینطوری داره اسکن میکنه رو نشون میده ( همونجاییکه یه گرافی رو نشون میده )
    در اینباره میخواستم محبت کنید هر موقع وقت داشتید کم بیشتر توضیح بدید ، چه موقعهایی مثلا اینکارو میکنه و میشه جلوشو گرفت و اگر میشه چه ریسکس داره ...
    باز هم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •