واسه من که شد و فکر کنم برای همین باشه که قبل از تموم شدن سرویس یک پیش فاکتور میفرستن.
ولی خداییش خیلی باحاله ، من که خیلی فیض بردم. دمشون گرم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه من که شد و فکر کنم برای همین باشه که قبل از تموم شدن سرویس یک پیش فاکتور میفرستن.
ولی خداییش خیلی باحاله ، من که خیلی فیض بردم. دمشون گرم.
آخه وقتی همه میگن سرعت اندیشه بالاتره شما چرا رفتین شاتل؟واسه همین مورد؟
نه من تا الان نمیدونستم اینجوریه.
درضمن سرعتش به اندازه ی شاتل و گاهی از اونم بیشتره (من از هر دوی این ISP ها سرویس داشتم)
مطمئنا اونجور که شمام میگیم نیست، مگه میشه هر وقت پول داشت بده، حالا شاید واسه یه بازه زمانی خاصی اینطوری باشه ولی حتم یقین بعده یه مدتیه سرویستون قطع میکنن... باس قراردادشو دقیق خوند
مورد دوم اینکه ممکنه تو چند ماهه اول یه سری مزایا برای جذب مشتری بدن باس منتظر موندو دید که ایا از این مزایا میزنن یا نه.. و در اینده سرویسی که یه ISP میتونه به کاربر بده (سرعت شبانه روزی، عدم قطعی و...) چجوریه
هنوز واسه قضاوت زوده
دوستان فکر کنم یه توضیحی باید بدم
من فرم شخصی سرویس شاتل رو دیدم چون خودم دارم رفتم ببینم چقدر مصرف کردم دیدم برای سرویس art 128 که مصرفش 12 گیگ در ماه است نوشته
حداکثر مصرف = 12gig*1.5 برابر با 18 گیگ
زنگ زدم دفترشون ازشون سوال کردم من چرا اینقدر زده واسم گفتن برای سرویس آرت سرویس شما قطع نمی شه و شما می تونین 50% گیگ ماه بعد رو هم استفاده کنین و بعد از اینکه تمدید کردین خودش به صورت خودکار این مقدار مصرف رو کم می کنه
حالا هم که تمام سرویسای آرت نامحدود شده دیگه نگران نباشین هر چقدر دلتون می خواد دانلود کنین
این مطلب رو می خواستم قبلا بگم ولی بعضی از دوستان مطالبی رو گفتن که شاید من دارم واسه شاتل تبلیغ می کنم به خاطر همین موندم سوالی پیش بیاد منم جواب بدم
کجا رو باید امضا کنم ؟؟؟؟؟ (بقول آقای Moz)
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
البته نمی دونم این قضیه واسه سرویسای اکو هم هست یا نه دوستانی که سرویس اکو دارن زنگ بزنن سوال کنن
تازگیا یه برگه تبلیغ شاتل رو تو خونمون انداختند.زده بود art 128 12 gb ماهی 28000 تومان.یعنی الان نامحدوده با همون قیمت؟سرعتش واسه 772 چنده؟
فکر کنم همینطوری باشه آخه من یه سری به سایتشون زدم
نوشتن با توجه به پایین آمدن قیمت اینترنت سرویسای آرت رو نامحدود کردن لیست قیمتش تو سایت هست
سرعت دانلود 128 حداکثر 50 KB واسه سرویس نامحدودش
میخوام تو رشت ای اس پیمو عوض کنم کدوم بهتره؟
1-شاتل
2-دامون نت
3-اندیشه سبز خزر
دوستان کسی نمیدونه کی اندیشه می خواهد قیمت ها را کاهش دهد ؟
1ماه تموم شده باید برم شارژکنم.
ولی نمی خواهم مثل سال پیش 20هزار تومن تو چند روز ضرر کنم.
اقا شرمنده جمع من قرار بود پنج شنبه بپرسم کلا یادم رفته بود خودمم سه شنبه ماهم تموم می شه حتما فردا زنگ می زنم ته قضیه رو در می یارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)