دوباره بی ترایب شدیم.انگار یکی که دسترسی بالا به ترایب داشته وقتی دهکدشو از دست داده زده ترایب رو دیسبند کرده.عجب آدمایی پیدا میشن.صدرحمت به حامد.
دوباره بی ترایب شدیم.انگار یکی که دسترسی بالا به ترایب داشته وقتی دهکدشو از دست داده زده ترایب رو دیسبند کرده.عجب آدمایی پیدا میشن.صدرحمت به حامد.
ما یه تغییر ترایب دادیم اومدیم به ترایب Cryptic رنکشون 46 هستش و یک میلیون و نیم هم امتیاز دارند ...
wow
K74 کلا" در اختیار ترایب ماست هر کجا نگاه می کنم می بینم ترایب ما همه چی رو در بر گرفته !!!
+ فقط می دونم که متحد هستن ...
منظورت این ترایبه :CryptM
اگه آره ، یه شاخه از ترایب ما هستش .
بدبخت شدم رفت.بی ترایبی بد دردیه.هرچند شانسی که دارم اینه که طرف من قوی کسی نیستش.همه زیر 600 هستن.فقط یکی هستش که اونم امتیازش 400 تا از من کمتره.
خب دوباره دعوت شدم.به ترایب fight
انگار همون بچه های قدیمی هستن.seban001 رئیسمون هست این دفعه.من دومین عضوی هستم که ملحق شدم به ترایب.اولیش که خود سباستین هستش.
چطوری با ترایپ دیگه دوست شم
از دیپلماسی ادش کن یا باید با هاش حرف بزنم بعد ادش کنم
بچه ها من بارون ترایب جدید شدم.نمیدونم چرا اینکارو کردن.گفتم من هیچی ازین جنگولک بازیا حالیم نیستش ولی گفتن اشکال نداره یاد میگیری.
بولوت تو و صفا و علی رو دوباره دعوت کردم.من نه البته.به سبان گفتم اون دعوت کرد.دوباره بیاید همین جا.همون قبلیا هستیم.
دوستان این واقعیت داره کل سرباز های حمله کننده با نوبل از بین میرن بعداز گرفتن شهر
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)