من یه کارت کرافیک geforce 6200 خریدم اما موقع اجرای بازیها اخطار میاد مربوط به pixel shader و فقط باید بازی با گرفیک پایین اجرا کنم
من یه کارت کرافیک geforce 6200 خریدم اما موقع اجرای بازیها اخطار میاد مربوط به pixel shader و فقط باید بازی با گرفیک پایین اجرا کنم
آره همه رو تيك بزن
قبليه backup داشت اين يكي نه! مشكلي نيست شما clean registry رو بزن
متن ارور؟
اين خطا يعني كارت گرافيك شما از minimum requirements بازي كمتره و نمي تونين باهاش اون بازي رو اجرا كنين كاريش هم نمي شه كرد جز همون كه خودت گفتي!
خب چرا پستت رو اديت مي كني!
اگه شانسي نديده بودم فكر مي كردم ديگه مشكلت حل شده!
يه كاري كن
رجيستري رو باز كن ( توي cmd بنويس regedit )
حالا برو به edit و بعد find رو بزن اسم بازي رو بنويس و اينتر بزن ببين مقداري با اين اسم پيدا مي كني يا نه
اگه پيدا بشه يعني بايد دستي اين مقاديرو پاك كني (هرچي پيدا كردي) اگه نه بايد فكر كنم ببينم چيكار كني!
دفه ديگه هم پستتو اديت نكن!
سلام.
من ویندوز قبلیم xp 32 bit بود ولی امروز چون می خواستم ررم کامل بکشه کردمش Vista 64 bit ولی وقتی دوباره بازی devil may cry 4 رو ریختم دیگه اجرا نشدش
جدید ترین درایور کارت گرافیکم رو هم ریختم ولی فایده نداشت
یه ایراده دیگه هم که پیدا کرده اینه که بازی PES 2008 رو رو حالت very low میاره و میگه که گرافیکت بیشتر از این نمی کشه در صورتی که رو xp رو hight هم می اومد
ممنون می شم کمک کنین
نوشته شده توسط Dr.DUGeR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،من ویندوز رو عوض کردم اما باز هم همین نشکل رو داشتسلام
من بازی Need for Speed ProStreet و call of duty 4 1 بار بعد از نصب اجرا میشه اما دیگه نه!!
این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:
- یا ویندوز ایراد پیدا کرده که بایستی ویندوز رو دوباره نصب کنید... در پایان ویندوز رو کامل آپدیت کنید.
- یا متاسفانه سیستم شما ویروسی شده که چک کردن سیستم به وسیله Kaspersky یا Nod 32 و یا Bitdefender رو توصیه میکنم.
2- سیستم هم مطمئن هستم که ویروسی نیست.
این هم بگم موقع نصب سی دی گرافیک ارور میاد و باید ادامه نصب رو بزنی واینکه من قبل از این کارت گرافیک ati داشتم و باهاش راحت بازی اجرا میکردم به نظر شما من کارت گرافیک رو عوض کنم؟
من هم اون فایل ها رو جدا ریختم ولی وقتی رو بازی دو بار کلیک می کنم که باز بشه می گه
اون بازی قدیمی رو می خواد
نمی دونم واقعا چی کار کنم
هر کاری می کنم نمی شه
![]()
سلام.اون کار رو کردم.بازم همونه و هیچ تغییری نکرد.
دوستان راه حلی برای مشکل من ندارن؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)