تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 621 از 942 اولاول ... 121521571611617618619620621622623624625631671721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,201 به 6,210 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دیگه چه سوالیه؟!!!
    ام تی ان رنگ نمادش زرده...وودافون قرمزه...آرنج نارنجیه...دیوار خونه ی ما سفیده...ماشینمون سیاهه!!!!

نه از شوخی بگذریم این یه جنبه ی مهم تبلیغانی داره...در حقیقت رنگ یه عامل مهم در جذب مشتریه...دقت کردی که همیشه همه ی تبلیغاتشو میبینی؟چون رنگ زردش خیلی تو چش میزنه.
    و جنبه روانشناسی هم داره...ام تی ان روانشناس ها رو هم استخدام میکنه برای این چیزا.
    مثلا رنگ زرد انرژی به مردم میده...هر کس که کور کوانه از مخابرات و ... طرفداری نکنه و بخواد موبایل بخره یا حتی اگه نخواد بخره تا این تبلیغو میبینه جذبش میشه و دلش میخواد یه ایرانسل بخره.

اینا از اصول تبلیغاته و متاسفانه چون توی ایران اصلا رعایت نمیشه و ایرانسل اولین شرکتیه که رعایت میکنه و خیلی به نفعشه و میبینید که مخابرات نداره ما هنوز بهش عادت نداریم...و نکته جالب اینکه چون کار روانشناسی شده شما نمیتونی بگی خب روی من تاثیر نداره!روی همه تاثیر داره حتی اگه خودتو گول بزنی...اوناییم که آنتی ایرانسل شدیدند خیلی روشون تاثیر میذاره این تبلیغا.

گرفتی چی شد؟

راست میگی ... !

من وقتی تبلیغاشو که اولین بار دیدم وسوسه شدم برم یه ایرانسلم بخرم !

اصلا" خوشم میاد میتونم یه ربع بشینم به این تبلیغاش رو بیلبوردا نگاه کنم !

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

آقا ممنون از عكس و توضيحاتت
    ولي

در ضمن وجه تمایز دیگر دکل های همراه اول و ایرانسل در این است که بر روی دکل های ایرانسل یک آنتن دایره ای شکل نیز نصب شده اند که در شکل کاملا مشخص هستند. اگر کسی در باره این آنتن ها اطلاعاتی دارد بد نیست ما را هم در جریان بگذارد
    روي دكل هاي همراه اول هم من اون دايره اي شكلها رو ديدم

اگر ساختمانی که دکل بر روی آن نصب می شود از ارتفاع و موقعیت مناسبی برخوردار باشد دیگر از دکل های مشبک خبری نیست بلکه یک ستون کوچک فلزی بر روی ساختمان نصب شده و آنتن ها روی آن قرار گرفته اند. عکس زیر نمونه ای از چنینی دکل هایی را نشان می دهد.
    من كه توي يزد به جز يه جا ديگه جايي نديدم كه روي ساختمون زده باشن

حالا ميشه يه توضيحي هم براي تفاوت دكلهاي روي زمين ايرانسل بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض درباره دکل ها

همانطور که قبلا هم گفتم توضیحات من برای دکل ها بر اساس مشاهدات در تهران بود. تو شهرستان ها و خصوصا شهرهای کوچک که فضا ها خالی و باز زیاد پیدا می شود از پشت بام ها برای نصب دکل استفاده نمی شود. دوستان خوب شهرستانی می تونن عکس دکل های ایرانسل تو شهرهای خودشون رو برامون بذارن

دوست خوبمون گفت که آنتن های دایره ای شکل برای GPRS است. بنابراین اگه همراه اول هم به این امکان مجهز بشه ( که داره میشه ) روی دکل های همراه اول نیز این آنتن ها دایره ای شکل دیده خواهد شد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصفهان هم قطعه ! بعضی از شب ها قطع میشه !

اگه با 1400 000 0935 مشکل دارید از 1420 000 0935 استفاده کنید.

البته اگه به خارج sms میزنید که اولش 98+ یا 0098 رو هم بگذارید.

البته امیدوارم که کسانی که ایرانسل خریداری کردن وپول چیزهایی که تو رویاشون بود رو دادن نه استفاده از رویا هاشون.
    ایرانسل یا شهرزاد قصه گو که همش قصه می گه ورویا های مردم رو به تصویر می کشه روزی بتونه حداقل آنتن دهیش رو خوب کنه.
    خیلی ممنون از صحبت های قشنگت.

اگه باز هم آیه ی یأس داشتی برامون بگو/.

آقا شاهین ... ممنونم از اینکه آدرس e-care رو درست کردین اما ... یه ایمیل براتون زدم چون منطقه رو اشتباه زده بودین . در ضمن در قسمت طبقه لطف کنید بنویسید طبقه اول
    آدرس چون طولانی هستش مجبور بودم بخشی از اون رو در قسمت منطقه بنویسم.
    میلی هم که زدی با فونت خوبی ننوشته بودی و قابل خواندن نبود. (آخرین میل)

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض یک فرضیه:

ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
    من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.

این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.

چون تا حالا من 10 -20 نفر رو دیدم که بعد از شارژ کردن از طرح رفتن بیرون.

پس بعد از خواندن این متن از هرگونه سؤال و درخواست توضیحات بیشتر خودداری کنید.
    مرسی که گوش می کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض درخواست

برخی از دوستان درخواست ها یا سؤال های خودشون رو با SMS به من می دهند و از اونجایی که توی گروه SMS های چرت و پرت هستم نمی تونم به موقع جواب بدم.

و بعضی روزها انقدر sms های جوک زیاد میشه که مجبورم خیلی از sms هارو نخوانده پاک کنم.

پس ممنون می شم از همون میل استفاده کنید.
    می دونم سخته ولی هم من بهتر می تونم جواب بدم و هم شما به هدفتون می رسید

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

7 درباره پیامک 10 تومانی برای سیمکارتهای جدید

این مانع تراشی مخابرات یا هر سازمان دیگه در مقابل ایرانسل اعصابمو بهم ریخته ... آخه یکی نیست بگه دوست داره SMS رو 10 تومان بده به شما چه مربوطه مگه کار غیر قانونیه اونم برای سیم کارت هایی که فقط مخصوص sms هستند قیمت غیر معقولی بنظر نمیرسه ....

.... حالا اگه خودشون بخوان SMS رو مجانی می کنن هیچ کس هم صداش در نمیاد ... البته باید تو خواب دید که اینا SMS رو مجانی کنن ...

... خودم تو برنامه گفتگوی ویژه خبری دیدم که وزیر مخابرات ( نگفتم دربون دم در گفتم وزیر مخابرات ) گفت قیمت کف برای ایرانسل در نظر گرفته نشده بنابر این می تونه قیمت هاشو رو پایین بیاره و رقابت کنه حالا این کلمه دامپینگ از کجا اومده من نمی دونم.

یه بار داد و بیداد می کردن ایرانسل تعرفه هاش بالاست و تو اخبار 20:30 هر روز یه خبر از نرخ بالای ایرانسل منتشر می شد ( که البته فکر کنم برای خراب کردن ایرانسل بود) ... حالا میگن چرا قیمت رو می خواد کمتر بده ... نمی دونم بخندم یا گریه کنم ... حالا بعضی بیان بگن تقصیره ایرانسله یا ایرانسل کلاهبرداره ....
    اگه مجتهد بودم فتوا می دادم استفاده از سیمکارت همراه اول مکروه است
    رقابت تو ایران یعنی هر چی دولتی میگن گوش کنی .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عجب انسان های سه نقطه ای هستن!
    خوب تابلوئه که داره یه جاییشون میسوزه!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

"این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد."

حواستونه چی گفته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به این نمیگن رقابت پس لابد به قطع کردن ام ام اس اپراتور مقابل میگن رقابت!!!!!!!!
    عجب کثافتاییند!

آقا gprs هم اینجا پوکید!از صبح 1000 بار قطع و وصل شده!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

عجب انسان های سه نقطه ای هستن!
    خوب تابلوئه که داره یه جاییشون میسوزه!
    برای این موجودای.... سه نقطه خیلی کمه

فکر کنم باید براشون یه چهل ، پنجاه‌تایی نقطه گذاشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •