تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 621 از 634 اولاول ... 121521571611617618619620621622623624625631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,201 به 6,210 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز سرویس 1000 گیگ سرعت 1000 مگابیت مخابرات خریداری کردم,طرح قبلیم up to 300 بود و سرعت اپلود و دانلود تا 300 فیکس بود,اما الان سرعت اپلود نه تنها بیشتر نشده بلکه کاهش یافته به 100!!سرعت دانلود هم همون 300 مونده!
    تیکت زدم بهشون میگن پیگیری میکنیم و کلا همونطور که میدونید تیپیکال isp ایرانی!
    بنظرتون باید چیکار کنم دوستان؟ کابل کت 6 وصله به مودم و مودمم هم تا 1 گیگابیت پشتیبانی میکنه.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز سرویس 1000 گیگ سرعت 1000 مگابیت مخابرات خریداری کردم,طرح قبلیم up to 300 بود و سرعت اپلود و دانلود تا 300 فیکس بود,اما الان سرعت اپلود نه تنها بیشتر نشده بلکه کاهش یافته به 100!!سرعت دانلود هم همون 300 مونده!
    تیکت زدم بهشون میگن پیگیری میکنیم و کلا همونطور که میدونید تیپیکال isp ایرانی!
    بنظرتون باید چیکار کنم دوستان؟ کابل کت 6 وصله به مودم و مودمم هم تا 1 گیگابیت پشتیبانی میکنه.
    من احتمال خیلی زیاد میدم که مشکل خود مخابراته نه شما .باز با این حال با انجام دوتا کار میتونید مطمئن شید که مشکل خود مخابراته. اول تو Run بزنید ncpa.cpl بعد رو کارت شبکه تون راست کلیک کنید و Status بزنید . اگه سرعت اتصال رو 1 گیگ نوشته یعنی همه اتصالات شما به صورت فیزیکی درسته. کار بعدی هم الان که اینترنت قطعه از سایت سافت98 دانلود کنید و ببینید سرعت دانلودتون چقدره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

من احتمال خیلی زیاد میدم که مشکل خود مخابراته نه شما .باز با این حال با انجام دوتا کار میتونید مطمئن شید که مشکل خود مخابراته. اول تو Run بزنید ncpa.cpl بعد رو کارت شبکه تون راست کلیک کنید و Status بزنید . اگه سرعت اتصال رو 1 گیگ نوشته یعنی همه اتصالات شما به صورت فیزیکی درسته. کار بعدی هم الان که اینترنت قطعه از سایت سافت98 دانلود کنید و ببینید سرعت دانلودتون چقدره

بله این کارایی که گفتین رو انجام دادم.
    طرح قبلیم سرعت اپلود 300 بود الان بجای اینکه حداقل بشه 700 800 شده 100!!!همین امروز این طرح 1 گیگابیت 1000 گیگ رو خریداری کردم.میدونم اینترنت نیس و شاید برای خیلیا سوال باشه که چرا این طرحو گرفتم..
    و منظور بنده بیشتر این بود که وقتی مشکل مخابراته چجوری اینارو متقاعد کنم؟؟برم پیش رئیس مرکز؟ با ریست سرویس من از مرکز درست میشه شاید 2 دقیقه هم طول نکشه اما انجام نمیدن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دانلودتون که مشکل داره شاید بخاطر جایی هست که ازش دانلود می کنید و خیلی فاکتورهای دیگه یه سری سرورها سرعت رو لیمیت میکنن. نوع کارت شبکه و مرتب بودن سیستم عامل و درایور لن هم مهم هست مطمئن بشید که زده ارتباط 1 گیگابیت هست بعضی وقتها کارت شبکه دان میشه به سرعت پایین تر و شاید سیستم قدیمی باشه و سرعت بالاتر رو نتونه پراسس کنه. اما برای آپلود اگر قرار داد قبلی قدیمی بوده و رفتید روی قرار داد جدید دلیلش میشه بخاطر قانون جدید مخابرات باشه که سرعت آپلود رو یک هشتم سرعت دانلوده. با اعتراض هم به جایی نمیرسه چون خیلی وقته تو سایت اعلام شده و هم داخل قرار داد هست. یه سری سرعت بالاتر دارن هنوز فکر کنم بخاطر یک پارچه نبودن پیکر بندی های مخابرات باشه کم کم همه همین آپلود یک هشتم میشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"ترافیک داخلی در کلیه سرویس ها 2.7 برابر ترافیک بین الملل می باشد و بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم حداقل سرعت دریافت خواهد بود. همچنین به کلیه مبالغ سرویس ها 10 درصد عوارض و مالیات بر ارزش افزوده اضافه خواهد شد."
    Last edited by blackbird; 24-05-2026 at 15:28.

5. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

طرح قبلیم سرعت اپلود 300 بود الان بجای اینکه حداقل بشه 700 800 شده 100!!!همین امروز این طرح 1 گیگابیت 1000 گیگ رو خریداری کردم.میدونم اینترنت نیس و شاید برای خیلیا سوال باشه که چرا این طرحو گرفتم..
    و منظور بنده بیشتر این بود که وقتی مشکل مخابراته چجوری اینارو متقاعد کنم؟؟برم پیش رئیس مرکز؟ با ریست سرویس من از مرکز درست میشه شاید 2 دقیقه هم طول نکشه اما انجام نمیدن!!!
    در مورد مخابرات اولین کاری که باید انجام بدین اینه که به پشتیبانی زنگ بزنید و براتون تیکت ثبت کنند. اگه مشکل ساده ای باشه معمولا حل میکنند و اگر ساده نباشه پیگیری نمیکنند.

در مرحله بعدی باید برید سایت بازرسی مخابرات به ادرس bazresi.tci.ir و اونجا شکایت ثبت کنید. تازه بعد از ثبت شکایت مشکلتون پیگیری میشه و اکثر مشکلات تو این مرحله حل میشه.

اگه مشکل حل نشد تو مرحله اخر تو سامانه ۱۹۵ باید شکایت ثبت کنید و اونجا هم بنویسید که تو سامانه بازرسی مشکلتون رو ثبت کرده بودین ولی پیگیری نکردند.

اینترنت خودم همین هفته پیش قطع شده بود و چراغ. Los روشن شده بود ، به ۲۰۲۰ زنگ زدم و گفتند تا ۷۲ ساعت دیگه پیگیری میشه و وصل میشه. طبق معمول نه پیگیری شد و نه وصل شد. بعد رفتم تو بازرسی شکایت ثبت کردم و یک ساعت بعد از ثبت شکایت دیدم یک نفر رو فرستادند و درستش کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

بله میدونم,تموم این کارایی که گفتینو انجام دادم... سرعت هم وقتی هرچیزی دان میکنم اول تا 120 اینا میره بعد برمیگرده رو 38 مثل قدیم....rx optical هم منفی 23 هست..من این همه پول دادم فقط بخاطر اون سرعت 128 مگابایت حتی این سرعت فقط تو سایت داخلی هم برام کافی بود که...

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    برای سرعت بالا با فرکانس ۵ گیگا هرتز به وای فای مودم متصل شید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله میدونم,تموم این کارایی که گفتینو انجام دادم... سرعت هم وقتی هرچیزی دان میکنم اول تا 120 اینا میره بعد برمیگرده رو 38 مثل قدیم....rx optical هم منفی 23 هست..من این همه پول دادم فقط بخاطر اون سرعت 128 مگابایت حتی این سرعت فقط تو سایت داخلی هم برام کافی بود که...
    دیگه کاریش نمیشه کرد. اگه براتون درست نکردند حتما تو بازرسی شکایت ثبت کنید که مجبور بشن بیان و بهتون سرعت رو تحویل بدن.
    rx هم زیاد مهم نیست با اینکه بازه rx بین -8 تا -30 است برای من با -33 تا یکسال با همین سرعت کار کرد تا هفته پیش که قطع شد و بعد که اومدند و درستش کنند شد -26 . تو این مدت که rx من -33 بود کاهش سرعت یا پینگ نداشتم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو گوگل بزن اسپید تست به فارسی تا تو نتایجش اینهایی که ایران هستن رو بتونی پیدا کنی. معمولا با یکم ازمون و خطا می فهمی مشکل مرکز مخابراتی هست، شبکه است یا CDN ها بر اساس نتایجی که از سایت ها می گیری.
    خود اکانتت هم یک speedtest داره می تا یک بخشی از شبکه مخابرات رو چک می کنه. ( ولی به شرطی که بتونه به مودمت لاگین کنه - اگر نتونه باید به پشتیبانی پیغام بزنی یوزر پسورد بپرسی یا تلفنی ازشون بگیری دوباره ست کنی.)

- - - Updated - - -
    توصیه: همیشه مستقیم به صورت کابلی با مودم چک کن و قبل از تست یکبار مودم رو برای یک دقیقه خاموش و روشن کن.
    Last edited by zed2; 25-05-2026 at 21:16.

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

تست سرعت بعد از بازگشایی مجدد نت جهانی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •