به 195 شکایت کن
به 195 شکایت کن
این بر میگرده به کیفیت خط فک نمیکنم اینقدر بیکار باشن برای چند مگابیت اینور اونور بیان خط و دستکاری کنن دونه دونه، این سیستم جدیدشون بصورت خودکار هست البته دستی هم قابل تنظیمه ولی به عبارتی اول خط شما میوفته رو 16 مگ مثلا بعد چون نویز میره بالا قطعی زیاد داری چون خطوط تلفنی اکثرا قدیمی هستن و نویز دیتا ایجاد میکنن تا وقتی که ثابت بشه خط خودشو مطابقت میده وقتی ثابت شد مثلا میبینی به جای 16 رو خطت 12 یا کمتر ست شده
ولی من فکر نمیکنم دستی بخوان این کارو بکنن برای چند تا مشترک![]()
سلام
برای حل نوسان نویز یه راه حلی هم دارم که خیلی خوب نیست ولی خب چاره ای نیست موقتا جواب میده
چندبار که نوسان نویز سراغم میاد سیم تلفنی که به پریز وصل شده و کمی سیاه شده رو هم قیچی میکنم و نوشده به پریز وصل میکنم.جواب میده اما خب موقتی و اینطوری بخوام پیش برم بعد از چند سال کل 20 متر سیم تلفن خونه تموم میشه![]()
دقیقا
نمیدونم چرا این سیم های تلفن تک رشته ای سیاه میشه
واسه منم اون سیمی که از کوچه وارد خونه میشه اینجوری بود ، همش کار شما رو میکردم
یک بار که کوتاه کردم و سیم تقریبا نو شد این دفعه دیگه برداشتم لحیم کاری کردم سیم رو ، مشکلش حل شد .
البته بگم ها واسه من کل رشته سیم سیاه شده ، یعنی وقتی سیم رو کوتاه میکنم اون قسمت جدید زیر روکش نیز همچنان یک مقدار سیاه هست![]()
سلام
چند روز پیش زنگ زدم از پارس انلاین سرویس بگیرم فرداش زنگ زدن گفتن درخواست شما از مخابرات برگشت خورده چون منطقه شما فیبر نوری هست.
ولی گفت اگر می خواید از ما سرویس بگیرید باید برید مخابرات درخواست بدید که براش شما سیم مسی بکشن!
چرت گفته یا واقعا میشه این درخواست رو کرد؟
فکر کنم مخابرات حتی اگر قبول کنه باید بیاد سیم کشی کل خیابونو عوض کنه درسته؟
و در کل پسرفت محسوب میشه بازگشت به سیم مسی
مخابرات این کار رو انجام نمیده .
برای من هم این مشکل بود ولی مخابرات گفت انجام نمیدیم
امکان نداره بیان سیم مسی بکشن. محاله
سلام
دوستان تا حالا کسی تو این سامانه شکایت ثبت کرده؟جوابشو دادن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by محمد7966; 21-12-2017 at 22:25.
در حالی که من داشتم حساب کتاب می کردم چطوری ترافیک رو تقسیم کنم پیشگامان با طرح جدیدش باز زد کلا حساب کتاب های منو بهم ریخت.
منو باش فکر می کردم کی ISP ها از مرز 500 می گذرن الان باید بجاش فکر کنم 2 ترا کی رد میشه
داشتم حساب کتاب حجم مصرفی به دقیقه می کردم یادم افتاد قبلا زمانی که اینترنت ما 128 محدود بود و اروپا یک دوره مشکل پیدا کرده بود با حجم مصرفی و موقت محدودیت حجم مصرفی قبل از محدود کردن سرعت گذاشته بودن تا شبکه توسعه پیدا کنه و همین حدود حجم داشت.... خاطرات نوستالژیک من retro باز است
منو باشه 2 هفته نشده دوباره برگشتم سر خونه عوض کردن سرویس.
- اول هم شاتل هم پارس بدرد نخور بود و شروع کردم به محاسبه شرکت های مناسب.
- بعد شاتل درست شد تصمیم گرفتم پارس رو عوض کنم
- در ادامه پارس درست شد تصمیم گرفتم شاتل رو عوض کنم
- یکی مونده به اخر باز شاتل امد جلو باسه رقابت و هر دو تونستن کرسی حفظ شدن دو خط رو بگیرند
- حالا بعد امدن پیشگامان دوباره داستان عوض کردن شاتل برگشت ( چون پینگش برای من بالاتر از پارس است.)
ببنم دوباره شب بخوابم صبح بیدار بشم شاتل می تونه کاغذ های محاسبات منو بهم بریزه و پارس رو باسه تعویض به دردسر بندازه یا نه![]()
همه امیدواریم تعرفه ها ترابایتی بشه ( تمام شرکت ها ) ولی فعلا خبری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)