ي بسته مى خوام بگيره ى ماهه واسه وب گردى و اينستاگرام و تلگرام. کاربرد منم بيشتر روزانه هست کدوم بسته رو پيشنهاد مى کنيد؟
ي بسته مى خوام بگيره ى ماهه واسه وب گردى و اينستاگرام و تلگرام. کاربرد منم بيشتر روزانه هست کدوم بسته رو پيشنهاد مى کنيد؟
این
Last edited by greatpouya; 04-02-2017 at 16:14.
دوستان فعال شدن سیمکارت فور جی همراه چقدر طول میکشه؟ بیشتر از 48 ساعت شده ولی هنوز فعال نشده...
کمتر از یک ساعت.
تو این چند روزه سه تا فعال کردم در کمتر از یک ساعت.
دوستان کسی با 4g یا 3g همراه اول بازی آنلاین انجام داده؟ پینگش چطوره با سرورای خارجی؟ من قبلا ایرانسل استفاده میکردم ولی الان خیلی بد شده واسم اگر کسی استفاده میکنه ممنون میشم اطلاع بده
با تشکر
میرداماد میدان مادر
سرعت 3مگابیت بیشتر نمیشه چجوری شماها 3 مگابایت (24مگابیت*) دانلود دارید
هرچی هم زنگ میزنیم و اعتراض و شکایت از همراه اول و ایرانسل چیزشونم حساب نمیکنند که حتی پیگیری کنند
195 هم دیگه جوابگو نیست![]()
زنگ بزن به همونجایی که سیکارت عوض کردی یا حضوری برو . برای من هم دیر فعال شد بهشو زنگ زدم به کم سر و صدا کردم تازه یادشون افتاده
من با فورجی ایرانسل و همراه اول بازی کلش رویال میزنم و هیچ مشکلی هم ندارم هر دو عالی و پینگ زیر 30, ولی با تریجی نمیشه، بازی تاخیر و لگ داره در حالی که سرعت دانلود تریجی از فورجی بیشتره برام،مهم پینگه،
تریجی دقیقا مثل اینترنت های وب میمونه واسه بازی آنلاین بدرد نمی خوره.
من قبلا ایرانسل داشتم منتها از وقتی خبر lte ثابته چیه اون اومد دیگه ریده شد بهش پینگم از 120 شده 200 تا 2000 متغییر کل زمان.
میرداماد سمت ولیعصر هم ب همین صورت هست ...![]()
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)