تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 621 از 752 اولاول ... 121521571611617618619620621622623624625631671721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,201 به 6,210 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
    با تشكر

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

قیمت هدفن panasonic HJE-300 حدوداً چقدره؟
    اگه جایی این هدفن رو میفروشه ، بهم معرفیش کنید (برای خرید تلفنی) ...

دوستانی که این هدفن رو استفاده کردن ، نشتیه صداش به بیرون چقدره ؟

راستی ، متال و راک گوش میدم

ممنون.
    Last edited by masoud93; 02-03-2012 at 15:50.

در آغاز فعالیت Ahmad Feyz Dizaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با اینکه زمان زیادی از خرید هدفون RP-HTX7 ام نمی گذره ولی کمبود هدفونی که مید خوبی داشته باشه رو احساس می کنم. این پانا ی کوچولو موزیک ها پاپ ، الکترونیک و حتی جز رو خیلی خوب هندل می کنه و عاشق صدای پیانو و ساکسیفونه. ولی متاسفانه برای راک اصلا مناسب نیست. کل صدای مید با هم میکس می شن و با وکال می رن یه جایی پشت صدای سنج ها و درامز قرار می گیرن، نتیجه می شه یه چیز فشل با کلی صدای دیستورت شده تو فرکانس های های که هنوز نفهمیدم از کجا میاد...
    حالا تو فکر خرید یه هدفون دیگه ام که نیازم رو کاور کنه... البته چون امپ یا دک مناسبی هم ندارم خرید های اند های گرونقیمت به نفعم نیست. پیشنهاد شما تو رنج زیر 150 تومن چیه دوستان؟ به K99 فکر کنم یا چیز دیگه؟
    Audio technica M30 هم چیز خوبیه توی این رده قیمت.

4. 2 کاربر از Ahmad Feyz Dizaji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

آدرس فروشگاهی رو می خواستم برای خرید هدفون Klipsch S4
    سلام به شما
    احتمالآ اینجا داشته باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
    با تشكر
    یه سر بزنید به تاپیک همسایه یا توی خود سایت Beyerdynamic تا مشخصات تماس هر سه نمایندگی اونها رو بدست بیارید احتمالآ اینجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخرین قیمت حدود 400 تومن 20 تومن کم یا زیاد و حتی تا 80 تومن بالاتر ارزش خرید داره چون یکی از بهترینهای موجود اینجا و دنیا هست

سلام.

قیمت هدفن panasonic HJE-300 حدوداً چقدره؟
    اگه جایی این هدفن رو میفروشه ، بهم معرفیش کنید (برای خرید تلفنی) ...

دوستانی که این هدفن رو استفاده کردن ، نشتیه صداش به بیرون چقدره ؟

راستی ، متال و راک گوش میدم

ممنون.
    سلام به شما

اگه اشتباه نکرده باشم حدود 30 تومن باید باشمتسفانه جایی که موجود داشته باشه سراغ ندارم اما حتمآ توی جمهوری سوال کنید پیدا خواهید کرد
    بقیه سوالها رو هم نمیتونم دقیق جواب بدم (:

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 02-03-2012 at 17:58.

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    بله k99 هدفون خوبي هست و حتما انتظارتون رو براورد خواهد كرد ولي بشخصه پيشنهاد ميكنم يه تحقيقي در باره sennheiser hd 518 هم داشته باشين با توجه به بودجه مورد نظرتون و اينكه بصورت حرفه اي انتظار تخصصي از هدفون دارين مسلما جزو بهترين انتخابهاتون خواهد بود.
    موفق باشين.
    تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو دوست دارم...

Audio technica M30 هم چیز خوبیه توی این رده قیمت.
    پیشنهاد خوبیه... ولی نمی دونم چقدر از هدفون خودم بهتر جواب می ده... از بچه های اینجا کسی تست کرده؟
    از نظر قیمت جهانی تو رده هدفون خودمه... قیمت ایرانش چنگی به دل نمی زنه...
    Last edited by Faraz_sm; 02-03-2012 at 18:58.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو ...
    راستش بزودي موجود خواهد شد در نمايندگي نامداران.ولي با توجه به صداي رو به فلتش فكر نميكنم بيس و گرمي صداش اونطور كه عنوان كردين پاسخگو باشه ولي از لحاظ ميد جزو بهترينها تو اين رنج قيمت هستش .با اين حال k99 يا audio technica m30 انتخابهاي خوبي براتون خواهند بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو ...
    <br />
    راستش بزودي موجود خواهد شد در نمايندگي نامداران.ولي با توجه به صداي رو به فلتش فكر نميكنم بيس و گرمي صداش اونطور كه عنوان كردين پاسخگو باشه ولي از لحاظ ميد جزو بهترينها تو اين رنج قيمت هستش .با اين حال k99 يا audio technica m30 انتخابهاي خوبي براتون خواهند بود.
    ریوویو های خوبی راجع به اچ دی 518 خوندم.
    هدفون خقلی جذابیه و اینطور که عنوان شده نسبت به قیمتش ارزش بالایی داره. با این جثه نیازی به آمپ هم نداره. چون با عجله نمی خوام خرید کنم حتما همه این پیشنهاد ها رو تست خواهم کرد. فرق اچ دی 555 با این مدل از نظر صوتی چقدره? میشه به اون هم فکر کرد?
    کلا سنهایزر برای راک پروگرسیو مناسب هست? اونم مدل های اوپن ایر?

Sent from my Xoom using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ریوویو های خوبی راجع به اچ دی 518 خوندم.
    هدفون خقلی جذابیه و اینطور که عنوان شده نسبت به قیمتش ارزش بالایی داره. با این جثه نیازی به آمپ هم نداره. چون با عجله نمی خوام خرید کنم حتما همه این پیشنهاد ها رو تست خواهم کرد. فرق اچ دی 555 با این مدل از نظر صوتی چقدره? میشه به اون هم فکر کرد?
    کلا سنهایزر برای راک پروگرسیو مناسب هست? اونم مدل های اوپن ایر?

Sent from my Xoom using Tapatalk
    سلام
    من 518 رو تست کردم و خیلی از صداش خوشم اومد و بلا فاصله سفارش دادم 555 رو تا بحال امتحان نکردم ولی فکر میکنم زیاد تفاوت محسوسی نداشته باشه(البته فکر میکنم اگه تو یه سبک باشن احتمالا فقط 5% با هم تفاوت کیفیت صدا داشته باشن)ولی با توجه به کیفیت و شفافیت صدایه 518 با این قیمت دلاری واقعا ارزشش رو داره.ولی برای سبکهای مختلف نمی دونم پاسخگو خولاهد بود یا نه چون من با iphone امتحانش کردم اونم با تراک mp3 پس نمیتونم دقیق وضعیت فرکانسهای بالا و پایینش رو روشن کنم.باید از اساتید خواهش کنیم توضیحات تکمیلی رو در اختیارمون قرار بدن.

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این M50 هم که دیگه ظاهرا زیر 270 نمیشه ! واقعا متاسفم برای خودم و این بازار من عمرا دیگه 1قرون جنس از ایران بخرم اون از
    وضع هارد و ... اینم از این !

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این M50 هم که دیگه ظاهرا زیر 270 نمیشه ! واقعا متاسفم برای خودم و این بازار من عمرا دیگه 1قرون جنس از ایران بخرم اون از
    وضع هارد و ... اینم از این !
    بله همین چند دقیقه پیش klipsch s4 رو 139 هزار تومان خریدیم در صورتی که 10 روز پیش 110 هزار تومان تهیه کرده بودیم. به همین صورت هم ادامه خواهد داشت چون خودمون اینطوری دوست داریم و لایقشیم.

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •