شرکت مخابرات و پیمانکارانش در قبال تعویض سیم های پست و نواحی کافو تا سر خط منازل نباید هزینه ای اخذ کنن منضورم کابل های مخابراتی بیرون هست اگه داخل ساختمان منضورتونه بله خودتون باید لوازم رو تهیه کنید
شرکت مخابرات و پیمانکارانش در قبال تعویض سیم های پست و نواحی کافو تا سر خط منازل نباید هزینه ای اخذ کنن منضورم کابل های مخابراتی بیرون هست اگه داخل ساختمان منضورتونه بله خودتون باید لوازم رو تهیه کنید
اینارو چطور میشه فهمید و مقدار مجاز برای هر کدام باید چقدر باشد؟
سلام قبض برامون اومده و تو بخش سایر خدمات زده 15000
تنها چیزی که تو این مدت اتفاق افتاده قطعی کابل های زیرزمینی بوده که 4 هفته اس هنوز درستش نکردن.یعنی به خاطر همین قطعی کابل های زیرزمینی اومدن 15 هزار گرفتن؟ چون ما اصلا از تلفن ثابت استفاده ای نمی کنیم که بخایم خدماتی داشته باشیم.
سلام
لطفا بگید نویز خط من چطوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moji_2541; 02-08-2018 at 17:03.
سلام
وضعیت خط شما اصلا قابل قبول نیست .البته میرایی خط شما نشون میده فاصلتون تا مرکز کمه و باید بتونید تا 24 مگ رو بگیرید ولی یک جایی یه مشکلی هست که نویز افتاده روی خططتون مثلا نبودن اسپلیتر روی تلفن و یا مشکل در سیم کشی داخلی ، عبور سیم از کنار سیم های برق و ..
snr شما 4 هست در صورتی که میزان snr نرمال باید بالای 12 باشه ، ریت خط شما هم خیلی بالا بسته شده .بهتره بعد از چک کردن از سر خط و نبود مشکل در سیم کشی داخلی ،دیتا ریت رو به پشتیبانی بگید براتون کم کنه تا snr بیاد بالا .البته پایین بودن snr و میزان زیاد نویز روی خط به این معنی نیست که شما نمیتونید چنین پهنای باندی بگیرید ولی میتونه باعث بروز مشکلاتی مثل بالا رفتن پینگ ،افت سرعت ، پرش لینک و ... بشه و برای استیبل بودن دایم بهتره دیتاریت رو طوری تنظیم کنید که snr بالای 12 باشه که پیشنهاد من 15 هست.
Last edited by ahwazp30; 02-08-2018 at 21:11.
ممنون از پاسخگویی
سرویسی که من دارم 8 مگ هستش همیشه هم سرعت دانلودم رو 1 هست خططمم فیبر نوریه برام تعجب بود که چرا snr انقدر پایینه درحالی که تو دانلود یا باز کردن سایت اصلا مشکلی نداشتم نه افت سرعت نه دیسکانکتی
اسپلیتر هست رو خط جدا هم کردم دستگاه فکس هم وصل بود اونم جدا کردم بازم همونه نمیدونم چرا اینجوریه snr اصلا تکون نمیخوره
فکر نکنم بخاطر تعویض کابل 15000 هزار از شما گرفته باشن احتمالش کلیه اون نواحی شامل این خدمات شدن و یا این احتمال هست که هزینه ها را مخابرات و شما مشترکین تقسیم کردن چون مخابرات خصوصی شده احتمال هر کاری هست
Last edited by hamid3369; 03-08-2018 at 10:37.
مشکل دوست عزیز ما نهایتا تعویض سیم کشی کنه 6 بره 9 تغیر انچنانی نمیکنه این مشکل به کافو تا پست و مفصل برمیگرده طبق تجربه میگم اگه پیمانکار مخابرات بیاد با اهمتر زوج های پست رو تست کنه همشون مقاومت عایقی بالایی دارن
با این حال شما از سر خط اصلی باید چک کنین اگه مشکلی نداشت سیم کشی رو تغیر بدین اما اگه تو سرخط برقرار بود واویلا نمیان درستش کنن خیالتون راحت کنین مگر اینکه شانس بیارین کل پست نابود بشه بیان نوسازی کنن طبق قانون شرکت مخابرات 5 سال یکبار وظیفه نوسازی پست و زوج های مشترکین رو دارن که پشت گوش انداخته شده شما میتونین از خط استفاده کنین مشکل زیادی بزرگی هم نیست ولی کیفیت انچنانی ندارین ..من خونمون رو 6 بود حفاری کردن کابل هارو عوض کردن بازم رو 6 چون مفصل پست همون جایی که انشعاب سیمی قرار داره خرابه پس از پست بالاتر به صورت هوایی کابل رزور رو متصل کردن اومده رو 50 البته کافوی ما فیبر نوریه کلی تاثیر داره تنها راه اینه که پست اسیب شدید طی حفاری یا هر چیز![]()
Last edited by hamid3369; 03-08-2018 at 12:07.
سلام دوستان
این نویز خط من روی 8 مگابیت بسته شده
[SPOILER][/SPOILER]
مناسب گیمینگ هست ؟ یا باید سرعت کمتر شه؟
بنظر من باید پینگتون را چک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)