1 مبارکه... بسته بخری هدیه ازبین نمیره منتها رزور نمیشه وهمراه همین بسته فعال هست همزمان
2انتن ربطی به 4جی نداره شما جاهای که خود رایتل فورجی نیست رومینگ روشن کن بشه فورجی
3بله توتنطیمات تو پنل کاربری سایتش بود این گزینه ها
1 مبارکه... بسته بخری هدیه ازبین نمیره منتها رزور نمیشه وهمراه همین بسته فعال هست همزمان
2انتن ربطی به 4جی نداره شما جاهای که خود رایتل فورجی نیست رومینگ روشن کن بشه فورجی
3بله توتنطیمات تو پنل کاربری سایتش بود این گزینه ها
سلام اطلاع دارین سیم کارت دیتای رایتل روی مودم td lte ایرانسل جواب میده یا نه؟
فقط روی مودم tfi60انلاک شده و یکسری مودم همراه انلاک شده جواب میده مابقی خیر
سلام.در منطقه ما انتن تری جی رایتل هست ولی فورجی نه.
من میخام فقط به خاطر تعرفه های اینترنت رایتل از این سیم کارت استفاده کنم.
در منطقه ما فورجی همراه اول هست و شبا هم با سرعت خوبی ازش دانلود میکنم.ایا اگر سیم کارت رایتل هم گیرم میتونم با سرعت تمام از فورجی همراه اول استفاده کنم ؟
ایا بسته های دانلود ناکحدود رایتل به درد میخورن ؟
ایا بسته های نامحدود صقف مصرف دارن ؟
- - - Updated - - -
در منطقه ما فورجی همراه اول هست و شبا هم با سرعت خوبی ازش دانلود میکنم.ایا اگر سیم کارت رایتل هم گیرم میتونم با سرعت تمام از فورجی همراه اول استفاده کنم ؟
- - - Updated - - -
سلام
رایتل گزینه ای نداره برا غیر فعال کردن مصرف آزاد !؟
و یه سوال دیگه سیم کارت دائمی مصرف آزاد 1 گیگ چند در میاد دقیقا!؟ اگه به صرفه باشه آزاد استفاده کنم![]()
در مناطقی که رایتل تریجی باشه خیلی مشکل پیدا میکنه بره رومینگ همراه اول چون در اصل قضیه انتن دهی خودش مطرح هست اما وقتی هم رومینگش در همراه اول درستکار کنه عالی هست
شماهم وقتی همراه اول داری سرعتت وتعرفه هاش خوبه چه نیازی به رایتله
خیر نداره متاسفانه
اصلا بصرفه نیست میتونی تو سایتش حجم رو با تعرفه ازاد ببینی ..فقطدر موارد ضروری که نیازشدید باشه و چاره ای نداری ازاد بزنی
اینترنت رایتل با ایرانسل و همراه اول قابل مقایسه نیست.
روی همراه اول و ایرانسل بسته بگیرید براتون بهتر هست ، برخلاف تبلیغاتی که انجام میدند ، اصلا پوششی به عنوان سراسری نداره (حد اقل در منطقه ای که ما قرار داریم به این صورته) قطعی هم زیاد داره
منطقه ما بعد ۴ سال بعد پوشش تریجی تحت پوشش قرار گرفت تک باند با ۱۰ مگاهرتز فورجی
سرعت ۴۰ مگابیت ته تهش
این حرفت اشتباهه.جایی که من هستم رایتل پوشش نداره و به همراه اول وصل میشه وسرعت نت هردو یکیه برام.چه خط رایتل چه همراه اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)