با توجه به نحوه جدايي امير قلعهنويي از استقلال تهران، قابل پيشبيني بود كه چالشهاي او با اميررضا واعظي آشتياني در فصل جديد ادامه داشته باشد و با گذشت زمان اختلافات آنها شديدتر ميشود.

سایت گل – امیر قلعه نویی تمایل زیادی به گفت وگو درباره اتفاقاتی که مربوط به فیلم تولید شده توسط شرکت طرف قرارداد باشگاه استقلال است ندارد، اما او بالاخره تصمیم اصرار خبرنگار خبرگزاری فوتبال ایران شد که در چند ماه گذشته، مصاحبه های قلعه نویی را منتشر می کند. گفته می شد او که تیمش به روزهای خوب بازگشته، قصد ندارد با رویارویی مجدد با مدیرعامل استقلال برای سپاهان حاشیه درست کند. البته این توصیه ای است که 2 مدیر سپاهان به جد به او کرده اند تا تمرکز تیمی به هم نریزد. سپاهان که روز گذشته در یک نمایش خوب موفق شد تراکتورسازی را شکست بدهد، آرام آرام به جمع مدعیان می پیوندد و دعواهای قلعه نویی در این بین می تواند یک عامل بازدارنده باشد.
با این حال ، قصد او پیگیری ماجرایی است که به زعم وی به قصد خراب کردنش سازماندهی شده است. قلعه نویی گفته است که به شدت دنبال یافتن این موضوع است که آیا انتشار تصاویر رختکن کار کارگردان بوده یا از باشگاه به وی توصیه کرده اند تا صحنه هایی را که او به بازیکنان با تندترین الفاظ حرف می زند، در فیلم استقلال بگنجاند. ظاهرا تماسهایی هم بین قلعه نویی و کارگردان برقرار شده که رای بر برائت کارگردان می دهد.
او در مصاحبه اش به فوتبال ایران می گوید: « من با تهيه كننده اين فيلم صحبت كردهام و جالب است كه بدانيد اين فيلم دو ماه به خاطر من دير آماده شد و كارهايش عقب افتاد و جالب اينجاست كه آقايان گفته بودند فلان صحنه را كه قلعهنويي به آسايشگاه مشهد رفته بود نشان ندهيد تا او قهرمان ملي شناخته نشود. من گفتهام كه بايد اطلاعيهاي صادر كنند و در مورد مسائلي كه به وجود آمده اطلاعات شفاف به مردم بدهند.» او در این مصاحبه از واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال با لفظ جام ندیده یاد کرده و حتی ماجراهای تماشاگران فصل گذشته در بازی سایپا را به وی نسبت داده است.