آقا من موندم دیگه چه فحش و لعنتی به اینا بفرستم که حق مطلب ادا بشه! تمام پست هایی که دوستان تو این چند صفحه آخر گذاشتن تایید میکنم. این دزدای حرومزاده اولش حسابم رو خالی کردن و فقط دو گیگ تهش گذاشته بودن که با اون میومدن تو نت بعد از دیروز ظهر یه دفعه دیدم همونم دزدیدن و حجمم رو منفی زدندیگه داشتم از عصبانیت منفجر میشدم باور کنید اگه این جعفر دزده و دار و دسته اش دم دستم بودن گردنشون رو میشکستم، بعد یکم گذشت دیدم تمدید طرحم رو هم برداشتن و فقط میشه با این قیمتهای نجومی شون شارژ کرد! یعنی ببینیم اینا تو یه بازه کوتاه چی به سر من و خیلیایه دیگه آوردن. حالا فرض کنین می با اینترنت کار واجب داشتم بعد از طرفی می ترسیدم شارژ کنم دوباره صفر شه، 2020 پفیوزم که اشغال دائمه... خلاصه تا امروز صبر کردم بالاخره مجبور شدم 1 گیگ شارژ کنم چون کارم گیر بود، تا حالا هم 200 مگش رفته و میدونم شب بخوابم صبح پاشم دوباره حسابم صفر شده... خلاصه نمیدونم دیگه چی بگم خودتون بهتر میدونین، خطمم فیبر نوریه هیچ راه دیگه ای ندارم. هر جی هم ناله و نفرین کنین هیچ بلایی سرشون نمیاد و سر و مرو گنده به حروم خواری شون ادامه میدن خیالتون راحت!