اون مرحله که با يه بابايی ميريم تو پارک بد اون ورزش ميکنه چيکار کنم
اون مرحله که با يه بابايی ميريم تو پارک بد اون ورزش ميکنه چيکار کنم
اون بابا دوست شما برنی هست :d
شما از راه دور تعقیبش میکنی نه زیاد دور نه زیاد نزدیک . به طوری که ببینش (البته خودش بهت میگه)
بعد توی یه زیر زمین یکی اونو میزنه . تو هم باید بری دنبالش از پله ها بالا بعد یه موتور سوار میشه . دو راه هست :
1- با اسنایپر بزنیش .
2- سوار موتور شی و دنبالش کنی و در حین راه بزنیش ! که دوباره برمیگرده تو پارک و اگه تو پارک بکشیش پلیسا ...
-------------
779 :
خواهش میکنم . فقط خواستم بگم بن نشی . من از این تجربه ها زیاد داشتم![]()
واقعا چرا بحث منطقی به فحش و فحش کاری میکشه ... ! هر بحثی آخرش این میشه ! یه سری معتقد نیستند بجای بحث منطقی میان فحش میدن !
شایان جان باز که برگشتی سر خونه اولیه!!!گفتم که از چندین سایت معتبر ترجمه کردم که اصلا واسه پی 30 لولا دل ریو وجود نداره.با این حال من رفتم تو بازی کلی گشتم ولی بازم خبری نشد در مورد خونه اوردنم من تو360 نتونستم کاری کنم یا بهتر بگم گزینه ای دال بر اوردن .به خونه نبود و مال پی سی که 100% وجود نداره
از هیچ جا در نیاوردماین جا جای کل کل و بی احترامی به همدیگه نیست ...
رزولوشن 2000*2000 هم من نمی دونم از کجا در اوردی
اگه تایپیکش رو دنبال میکردی یه سری هم به سایتهای معتبر میزدی متوجه میشدی
به هر حال اگه بی احترامی شده ببخشید
ببخشید ولی میشه این بحث رو تموم کنی؟؟؟؟؟؟
خوب پس این لولا به چه درد میخوره؟؟؟
خونه که نمی آد همچین خوشگلم که نیست پس چه خاصیتی داره؟؟![]()
راستی من هنوز 2 تا سوال رو کشف نکردم : اینکه اون گاراژه برای چیه؟؟؟
یکی دیگه هم اینکه این دختر هایی که توی خیابون میزنی باهاش باید چی کار کنی؟؟؟ ( مثل gta sa یه ؟؟ )
والا کارایی که میکنه نیکو باهاشون غیر اخلاقیه . ولی اگه دوست داری بگم چیکار میکنه بیا توی پ.خ بهت بگم !
بهتره با یه ماشین سقف باز بری جلوی دخترایی که لباسشون بعضی قسمتاش نیست یه بوق بزن . دوباره گزینه رو بزن و برو یه جای خلوت و سرویس 70 $ بزن :d
بهتره با یه ماشین سقف باز بری جلوی دخترایی که لباسشون بعضی قسمتاش نیست یه بوق بزن . دوباره گزینه رو)[/ بزن و برو یه جای خلوت و سرویس 70 $ بزنQUOTE] :d
فکر نمیکنم غیر اینیکه حجت جان فرموده بشه کاری باهاشون کرد البت شما هر تیریپی واسه نیکو بزنی این گنده هاش سوار میشن!!!
شایان این گاراژه چی هست اصلا؟؟؟کجاست؟من که ندیدم یه راهنمایی میکنی؟
Last edited by JING3LKHAN; 11-02-2009 at 22:33.
ببین توی Bohan هستش همون جزیره کوچولویه اون بالا.
بعد ماموریت پاکی هست که دختره رو میاری توی یک گاراژی بعدش یک عکسی شبیه کاواش میاد اما فقط یک ماشین هست!!!
معلوم نیست برای چیه.
منظورت اینجاست؟؟؟ اینجاکه چیزی نیست ادمکی چیزیم نیست که ماموریت برم؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)