من چندین سال هست ورسوز میزنم، و بوی فوق العاده و خنک و تکی داره.
![]()
من چندین سال هست ورسوز میزنم، و بوی فوق العاده و خنک و تکی داره.
![]()
نه دادا
فروشنده ها میگن خرید قبلی بوده ، زیاد تغییر نمی کنه!یکم طول میکشه شرایط عادی شه!
![]()
بله ...درست میگید ...
جنگل تیز هست ولی واقعا مغز رو میترکونه وقتی بوش میکنم ...حال میام ...
حالا برای تابستان مردانه و زنانمه خوب چی معرفی میکنید ؟؟
مخصوصا پخشی داشته باشه !!
کنزو جانگل خیلی پخش بوی زیادی داره.نمونه گرمی اش هم خیلی خوب کپی شده.
مردونه ایسی میاکی پورهوم
زنونه Eclat d`Arpege ازلانوین
الان داشتم یکی از تاپیکهای بیس نوت رو میخوندم که یکی در مورد تعداد عطرهای ملت سوال کرده بود و یک نفر ساکن عربستان گفته که حدود 1800 تا عطر داره.
ایشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگر روزی 3 تا عطر مختلف هم بزنه باز هم در طی سال همه عطرهاش رو نمیتونه استفاده کنه. شاید بتونم عکسی از عطرهاش پیدا کنم. فکر میکنم همینکه عطر احساس خوبی به آدم میده برای خرید دلیل خوبیه.
آکوا بولگاری 100 میل 78 تسترش 68 تومن و 50 میلش 58 تومن قیمت کردم.برای تولد خواهرم و همینطور روز مادر 2 تا عطر میخواستم بگیرم.به کسانی که میدونن همسر یا دوست دخترشون از بوی یاس خوشش میاد بدون تست فلور د کریستال از لالیک رو براش بخرن.کاملا بوی یاس میده و خیلی ملایم و برای مصرف روزانه خیلی خوبه.100 میل 70 تومن.آمتیست هم 65 بود.برای خواهرم هم که از بوهای شیرین خوشش نمیاد پلاتینوم از روبرتو ورینو رو گرفتم.75 میل 55 تومن.خودم با بوش خیلی حال کردم.بنظرم خانمهایی که از بوی آکوا وومن خوششون اومده این عطر میتونه راضیشون بکنه.یه مدل از ویکتوریا سکرت تست کردم که مثل عطرای قدیمی بود و اسپریش مثه این عطرای 100 سال پیش بود و بوی تلخ خوبی داشت 100 میل 95 تومن.فنسی از جسیکا سیمسون هم که فوق افتضاح بود به نسبت 3 به یک وانیل و مشک رو باهم قاطی کنین میشه فنسی.هرچقدر خوشگله بد سلیقه است.حالا من شنیدم فنسی لاو خیلی شیرینه!آزارو نو 75 میل 65 تومن. ل سکرت که فضایی بالا رفته و به قول پیمان آب افتاده دست یزید130 تا 140 پخش میشه.سکریفایز 20 تومنی هم شده 25 تومن.هر دو هم بخاطر این طرح شبنم کوفتی.برای دوست پدرم هم بهترین مشابه ریو بنظر خودم رو از نمایندگیش گرفتم.کرون که مشابه پورانوم کارون هست 100 میل 21 تومن.کاملا مشابه پورانوم اصله و ماندگاری و پخشش عالیه.نمونه قلمی راکی مانتن هم به قلمی های ریو اضافه شده.آنجل شلر زنونه هم تست کردم که اولش خوشم نیومد بعد که موند خیلی بهتر شد.کاملا ادویه ای و باحال بود 100 میل 65 تومن.توی تسترها هم اسنس از نارسیسو رو جدید دیدم ولی قیمت نکردم.یه مغازه دیگه هم ست ائو فرایچ ورساچه رو دیدم 88 تومن.عطر 100 میل+افتر شیو بالم 100 میل و یک کرم.پلو مشکی با یک افتر شیو 145 تومن.آکوا دی جیااوا با 2 تا لوسیون بدن 50 میلی 190 تومن.آرامیس آرامیس با یه افترشیو 116 تومن.تستر آزارو توین هم 38 تومن میداد.سندرلینگ هم بود که بنظرم شبیه مادمازل اومد 100 میل 25 تومن.اون عطر کویر د سیستل رو هم تستیدم.برخلاف اسمش شیرینه و یه بوی تکراری.فقط روی قسمت اسپریش یه تکه چرمه!یه ست اینتنسا هم برای خودم خریدم 20 تومن..
سلام. خیلی ممنون از توصیفی که از تستتون کردید. این ست اینتنسا شامل چه چیزایی هستش؟ در ضمن کیفیتش چطوره؟ به ژیلت می رسه؟
اقا ببخشید الان ورسوز تو بازار پیدا میشه و چنده؟
میشه بفرمایید بوش تو چه مایه هایی هست؟
راستش به نظرم بهترین وحرفه ای ترین و مقرون به صرفه ترین ادکلن قرن ورساچه است.
اما حیف که تنوع مدلاش تو ایران خیلی کمه.
من وقتی ورساچه بلو جینز به خودم میزنم همه غلاف میکنن جلوم.![]()
ورسوز نت Spicy و گرم و تند هستش خنک نیست
این عامو احتمالا مغازه نداشته؟شاید منم پول داشتم بدتر از اون بودم
علت اصلی اینکه ادکلن میخریم اکثرا همینه که شما گفتی.ولی این مصداقش بیشتر برا ما ادکلن دوست
هاست.یه سری ها برا دیگران میزنن که هیچ .یه سری ها هم که دوست دارن فقط یه چیزی بزنن دیگه
احساسی پشتش نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)