حالا که باید با یوزر پس روزانه شبا هم کانکت شد پس فردا نیان بگن چون شما زیاد دانلود میکردی سرعتت محدود میشه , فکر کنم شاتل اینجوریه کاربر زیاد دانلود کنه محدودش میکنن
حالا که باید با یوزر پس روزانه شبا هم کانکت شد پس فردا نیان بگن چون شما زیاد دانلود میکردی سرعتت محدود میشه , فکر کنم شاتل اینجوریه کاربر زیاد دانلود کنه محدودش میکنن
جناب ساپورت صبا که تو تاپیک هستین خواهشا یه فکری در مورد تایم شبانه بکنین ..
صبانت به خاطر تایم شبانه ش معروف بود که اونم به فنا رفت ...
چرا سرعت من که 128 دارم باید مثل روزانه باشه در صورتی که روی تایم شبانه خیلی حساب می کردم ...
خواهشا بگین همون یوزر و پس قبلی رو برگردونن این سیستم خیلی بده و سرعت دانلود رو نابود کرده ...
همین شب اول من 40 مید دیر بلند شدم و کلی هم از حجمم کم شده ...
دوست عزیز اجازه بدین تا همه چیز به نوبت انجام بشه
با توجه به درخواست های شما :
ابتدا مشکل ساعت دانلود رایگان حل شد و علاوه بر یک ساعت افزایش تایم شبانه ساعت شروع بهتری برای آن در نظر گرفته شد
مشکل دیگه کاربران که یوزر شبانه بود نیز حل شد و از امروز اتوماتیک شد و دیگه یک ساعت یکبار قطع نخواهد شد.
لطفا کمی تحمل کنید تا مشکل سرعت شبانه نیز برطرف بشه و راه حلی برای اون پیدا بشه
در ضمن برای دانلود زیاد هیچ کاربری محدود نخواهد شد
ممنون ...
تایم شبانه خوبه ممکن مثل قبل تو دانلود تک فایل روی 230 نباشه اما مجموع دریافتی تا پایان تایم شبانه همون مقدار قبلی و کمی بیشتر هست ...
مشکل اینه که اونایی که مثل من 128 دارن سیستم اکانت روزانه داره براشن اعمال میشه یعنی 9 - 8 مگ اول سرعت بالا و با 230 اما بعدش با 65 ...
یعنی مجموع دریافتی خیلی کمتر از قبل شده ...
خواهشا این موضوع رو تو اولویت بزارین ...
دیشب 6 گیگا بایت دانلود داشتم خدا کنه سرعت ها رو پایین نیارند![]()
دیشت کلا رو هم 800 مگابایت بیشتر دانلود نداشتم قبلا بالای 1 گیگ بود....امیدوارم درست بشه
==========
دوستان الان میخوام صفحه ی ریز مصر کاربران رو باز کنم باز نمی کنه (ساعت 9:40) برای دیگر دوستان چطور این صفحه (در حال حاضر ) باز میکنه؟
من 4.5 گیگ دانلود داشتم با سرعت متوسط 220 و تک فایل 220 میده متوسط
شما با چند دانلود میکنی که 6 گیگ میشه؟
سلام دوستان کسی دانلود کرد دیشب با اکانت خودش راستش من کانکت شدم بعد توی ریز مصرف دیدم نوشته کاربر در حال استفاده اس دانلود نکردم گفتم نکنه از حجم کم کنه این سیستم تازه میشه بهش اطمینان کرد ؟نزده کل حجم روبه فنا بده؟
سرعت من 450 بود من تازه کامل استفاده نکردم ساعت 4:30 رفتم خوابیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)