اگر طریقه نصبش اینطوریه که یکسره بازی رو نصب می کنید (یعنی اینطور نیست که بازی رو بریزید بعدش یه پچ رو نصب کنید) مشکل از خود دستکاری این بازی هستش.
اگر طریقه نصبش اینطوریه که یکسره بازی رو نصب می کنید (یعنی اینطور نیست که بازی رو بریزید بعدش یه پچ رو نصب کنید) مشکل از خود دستکاری این بازی هستش.
سلام بهترین ترکیب تیم بارسلونا برای پاره پاره کردن چیه؟
بهترین هافبک هجومی در دنیایی کونامی کیه؟
اون بازیه قبلیم اینطوری بود که اونو نصب میکردم و بعد پچ رو دانلود و نصب میکردم...
ولی این دوتا دی وی دیه که وقتی میزاریش از طریق نصب آسان یا نصب معمولی میشه بازی رو نصب کرد....
یعنی واقعا راهی نداره؟
بازی که باز شده باشه رو پس نمیگیرن... یعنی مارو مسخره کردن که روی جلد بازی اینهمه توضیحات دادن که دهن آدم آب میوفته بعدش هیچی به هیچی؟؟؟؟
کسی نبود جواب بده؟میشه پچ ها را برای ps3 ریخت؟اصلا چه طوری باید پچ برای ps3 ریخت؟
بازار بازی های ایرانی همیشه اینطور بوده! چیز تازه ای نیست!
هیچوقت تحت هیچ شرایطی سمت بازی ای که ایرانی ها دستکاری کردن، فارسیش کردن، به روزش کردن، بهینه اش کردن و هرچیز دیگه ای نمیرم؛ به شما هم همین توصیه رو میکنم؛ مگر اینکه واقعا کارشون رو درست انجام بدن.
سلام دوستان لطفا کسایی که تسلط کامل به بازی دارن به من پاسخ بدن
من میخوام بهترین تیم رو در pes درست کنم و تیم پیش فرضم هم بارسلونا هست (کاری به چطوریش نداشته باشید)
میخوام بهترین بازکنان pes رو توی پست خودشون بهم معرفی کنید
خودم تا حالا اینا رو انتخاب کردم
دروازه بان: کاسیاس
حمله مسی، کریستین رونالدو، داوید ویا
وسط زمین: ژاوی، اینیستا
دفاع: پویول،
لطفا اینا رو کم و زیاد کنید یا حذف و اضافه کنید
در ضمن بهترین ترکیبش چیه همین ترکیب پیش فرض خوبه؟
سلام
من وقتی پچ رو دانلود میکنم چیکارش کنم تا کار کنه ؟
كسي سيو مستر ليگ رو داره؟
اگه هركي داره براي دانلود بذاره
خودمم همینطوری مثل شما فکر میکردم ولی تبلیغات و نوشته های روی بازی رو که دیدم و از فروشنده که پرسیدم فکر کردم دیگه اینطوریام نیست و حتما درسته...
ولی حالا فهمیدم که دیگه گولشون رو نمیخورم....
مرسی از جوابتون.
به نظر من ویا رو حذف کن دروگبا رو اضافه کن بالای نود هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)