سلام
اگه دانشگاه نامه بده میتونید 512 واسه خانگی بگیرید
ممنون![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام
اگه دانشگاه نامه بده میتونید 512 واسه خانگی بگیرید
ممنون![]()
من چند وقته مدام حین اینترنت بازی چراغ act ام غیر فعال یعنی خاموش میشه و هیچ سایتی رو باز نمیکنه.
حتی با خاموش روشن کردن مودم که قبلا درست میشد حالا نمیشه.
مودم رو الان ریست کردم که درست شده!
آسیاتک-مودم am602 asus
سلام
بستگی به محدوده مخابراتی داره
بله فقط باید از شهری که توش هستی سرویس و خدمات بگیری
ممنون![]()
نه دوست عزیز اینطور که شما میگی!؟ آخه شما چطور در حوزه ی تورنت اینقدر با اقتدار حرف میزنید ! اصلا توجهی به سید و پیر ندارید! من فایلی داشتم که 10 هزار سید داشت 70% گرفتم و پس فردا که خواستم ادامه اسش را بدم باورت میشه که 1 سید هم نداشتم و تا کنون هم نداشته و دیگه الآن پاکش کردم! اصولا دنیای تورنت چیز قابل اعتمادی نیست و یه جورایی دنیای ریسک هست ، چون شما به هیچ عنوان نمیتونی سرعت و ماندگاری آن فایل را تضمین کنی !
دوستمون در پست پایین شما حرفی زد بسیار جالب
من برای زمین زدن هر شرکتی میتونم 1000 تا دلیل با خود و بیخود بیارم و این هیچ کاری نداره! من هی میگیم برای من اینطوریه پس من کلا شرکت را مزخرف میدونم حالا هی شما پافشاری کن که اینطور نیست ! آخه چرا یه ذره حقیقت جویی نمیکنید !دوستان دقت کنید تورنت های که افرادش بیشتر از امریکا و اروپا باشن تو روز سرعتش کمتره چون انها انموقع یا خوابن یا نیتسن که تورنت را فعال کنن
در مورده حرف دومتان هم باید بگم که شما سعی کن در محاسبات از ماشین حساب کمک بگیری !
در هر ثانیه شما داری 256 کیلوبیت دریافت میکنید که به عبارتی میشه 32 کیلوبایت
هر دقیقه 60 ثانیه و هر ساعت 60 دقیقه و در کل هر ساعت 3600 ثانیه است که به عبارتی میشه 115200 کیلوبایت که تبدیل کنید میشه 112 مگابایت
هر روز 24 ساعت هست و ما در هر ساعت همانطور که در بالا حساب کردیم 112.6 مگابایت میگیریم که در روز میشه
24*112.6= 2688 مگابیات یا به عبارتی 2.7 گیگابایت
هر ماه (به حساب شرکتهای ای دی اس ال) تشکیل شده از 30 روز که هر کدام 24 ساعت هست که میشه:
30*2.7= 81 گیگابایت
که البته این خیلی رؤیا پردازیه که ما به این حجم دریافتی برسیم! ولی مطمئنا میتونیم به 60گیگابایتش برسیم که !؟
حالا من نمیدونم شما کدام یک از سرویسها را بررسی کردی و به عدد 25 رسیدی !؟ ولی آنطور که معلومه قالب بحثها مربوط به سرعت 256 بود ! و اگر هم در مورده سرویسهای با سرعت 64 محاسبه کرده باشید این عدد 20.25 گیگابایت درمیاد ! (منظورم حالت رؤیاییش بود)
قربانتان: مصطفی عشقی
دوست عزیز اما و اگر نداره!
شما میری دبیرخانه (یا گروه آموزشی یا قسمت رایانه یا هر اسم دیگه ای که داره) میگی من یه اشتغال به تحصیل میخوام برای شرکت اینترنتی آسیاتک ! همین!
عمرا یارو ازت نپرسه میخوای چیکار یا نمیشه! چون اون موظف هست این کار را بکنه! و احیانا اگر رفتی رءیس دانشکده یا دانشگاه امضاء کنه پرسید برای چیه این؟ بگو میخوام برم اونجا کار کنم گفتند باید گواهی بیاری که دانشجویی
بعد برگه را میبری برای ثبت نام ، اون ها هم از خدا خواسته برگه را میگذارند تو پرونده و والسلام !
اگر شما یک بار گوشی که داره مکالمه میشه رو نزدیک مودم ببرسی می بینی میانگین سرعت افت می کنه ( تلفن های بیسیم هم همین طور) نزدیک ماکرویو روشن هم باشه سرعت کاهش پیدا می کنه.ازمایش کنی می بینی . همچنین طوری های پنجره هم سرعت را کاهش می دن.
اینها رو من خودم دیدم که می گم( تجربه خودمه).
ولی در مورد دکل ها و اختلال کننده ها اگر نزدیک نباشن تاثیر نمی زارن . من هم اینو تایید می کنم .
اول سیم اداپتور را به مودم چک کن ببین لق نشده.
بعد سیم مودم به اداپتور( ممکنه سوکتش گشاد کرده باشه)
در اخر هم عوض کردن فریم ور مودم است.
دوستان لطفا بحث های تورنت رو تو تاپیکش ادامه بدهید که مشکل پیش نیاد.
جناب مصطفی مگر حرفی که من زدم اشتباه بود؟
mostafaeshghi
سلام
ببین دوست عزیز من چند تا سوال دارم...
1.میشه بگی به چه دلیل انقدر سعی میکنی که شرکت داتک رو خوب جلوه بدی؟
2.اگر داتک خوب هست چرا این همه ناراضی داره؟
3.چرا شرکتهای دیگه بحث در موردشون کم هست اما داتک همیشه بحث زیاد داره؟(فکر نمیکنی همین امر یعنی عدم کیفیت؟)
حالا یه مورد دیگه!!! قشنگ بخون..!
یکی از دوستانم که تو نیاوران هست از داتک سرویس میگیره...
قرارداد 1 ماهه داشت...سر ماه که شد شارژ نکرد ولی در عوض 4 روز بعد برای شارژ تماس گرفت که پول واریز کنه..
خوب حدس بزن بهش چی گفتن؟
طرف گفته بود مشکلی نداره شارژ میکنیم اما این 4 روز که گذشته رو کم میکنیم از حسابتون...
متوجه شدی چی شد؟؟؟؟
یعنی 26 روز سرویسش شارژ میشه نه 30 روز..
خوب اسم این کار رو چی میزارن؟؟؟
فقط نگو همچین چیزی امکان نداره و چه میدونم از این حرفها...
چون این حرف رو زدند و دوستم دروغ نمیگه....
در ضمن هدفمون یادمون نره..
ما اینجا جمع شدیم تا به بقیه دوستان بتونیم کمکی کنیم تا یک شرکت نسبتا" خوب رو برای گرفتن سرویس انتخاب کنند.
من خودم به شخصه هیچ زمان نسبت به شرکتی که ازش سرویس میگیرم تعصب ندارم و الکی تبلیغش رو نمیکنم.
سپنتا هر جا ایراد داشته باشه با صراحت به بقیه دوستان که میخوان ازش سرویس بگیرن اعلام میکنم.
موفق باشی![]()
من میخوام adsl بگیرم....به نظرتون شاتل بهتره یا صبا نت یا پارس آنلاین
سلام
لطفا شهر سکونتتون را معرفی کنید
ممنون![]()
با سلام
من ساکن تهران هستم مخابرات منطقه ازادي ميخوام adsl بگيرم البته حجم اطلاعاتي که ميگيرم و ميفرستم خيلي کم بشتر کار هاي مربوط به وبلاگ هست . و سرعت بالايي نياز ندارم و 64 فکر ميکنم برام کافي لطف کنيد در مورد استفاده از نوع مودم و شرکت سرويس دهنده راهنمايي کنيد ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)