تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 621 از 645 اولاول ... 121521571611617618619620621622623624625631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,201 به 6,210 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام.چطور ميشه از اسياتك 512 گرفت؟ چون تو سايتش نوشته به كاربر خانگي بيشتر از 128 نميدن
    سلام
    اگه دانشگاه نامه بده میتونید 512 واسه خانگی بگیرید
    ممنون

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من چند وقته مدام حین اینترنت بازی چراغ act ام غیر فعال یعنی خاموش میشه و هیچ سایتی رو باز نمیکنه.
    حتی با خاموش روشن کردن مودم که قبلا درست میشد حالا نمیشه.
    مودم رو الان ریست کردم که درست شده!
    آسیاتک-مودم am602 asus

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام میخوام بدونم سرویس پارس آنلاین چطوره و آیا باید از شهر ی که توش هستی خدمات بگیری
    سلام
    بستگی به محدوده مخابراتی داره
    بله فقط باید از شهری که توش هستی سرویس و خدمات بگیری
    ممنون

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

یعنی اینکه پولی رو میگیرن که پرووایدر های دیگه باهاش 24 ساعت حتی رو p2p حداقل 30 کیلوبایت سرعتمیدن،ولی دزدتک! 16 ساعت p2p رو میبنده شبا هم healthy ترین تورنتها از 25 کیلوبایت بالانمیره.

ولی با بهترین سرویس عملا امکان نداره ماهی بیشتر از 25 گیگ دانلود کرد(اگه کامپیوتر 24 ساعت در حال دریافت دیتا باشه)،پس نه تنها فرقی نمیکنه،جتی بدتر از بقیه پرووایدر ها هم هست.چون سر هر پیج باز کردن یا سر هر Video دیدن وقتی که هدر میره خیلی زیاده.
    نه دوست عزیز اینطور که شما میگی!؟ آخه شما چطور در حوزه ی تورنت اینقدر با اقتدار حرف میزنید ! اصلا توجهی به سید و پیر ندارید! من فایلی داشتم که 10 هزار سید داشت 70% گرفتم و پس فردا که خواستم ادامه اسش را بدم باورت میشه که 1 سید هم نداشتم و تا کنون هم نداشته و دیگه الآن پاکش کردم! اصولا دنیای تورنت چیز قابل اعتمادی نیست و یه جورایی دنیای ریسک هست ، چون شما به هیچ عنوان نمیتونی سرعت و ماندگاری آن فایل را تضمین کنی !

دوستمون در پست پایین شما حرفی زد بسیار جالب

دوستان دقت کنید تورنت های که افرادش بیشتر از امریکا و اروپا باشن تو روز سرعتش کمتره چون انها انموقع یا خوابن یا نیتسن که تورنت را فعال کنن
    من برای زمین زدن هر شرکتی میتونم 1000 تا دلیل با خود و بیخود بیارم و این هیچ کاری نداره! من هی میگیم برای من اینطوریه پس من کلا شرکت را مزخرف میدونم حالا هی شما پافشاری کن که اینطور نیست ! آخه چرا یه ذره حقیقت جویی نمیکنید !

در مورده حرف دومتان هم باید بگم که شما سعی کن در محاسبات از ماشین حساب کمک بگیری !

در هر ثانیه شما داری 256 کیلوبیت دریافت میکنید که به عبارتی میشه 32 کیلوبایت
    هر دقیقه 60 ثانیه و هر ساعت 60 دقیقه و در کل هر ساعت 3600 ثانیه است که به عبارتی میشه 115200 کیلوبایت که تبدیل کنید میشه 112 مگابایت
    هر روز 24 ساعت هست و ما در هر ساعت همانطور که در بالا حساب کردیم 112.6 مگابایت میگیریم که در روز میشه

24*112.6= 2688 مگابیات یا به عبارتی 2.7 گیگابایت
    هر ماه (به حساب شرکتهای ای دی اس ال) تشکیل شده از 30 روز که هر کدام 24 ساعت هست که میشه:
    30*2.7= 81 گیگابایت

که البته این خیلی رؤیا پردازیه که ما به این حجم دریافتی برسیم! ولی مطمئنا میتونیم به 60گیگابایتش برسیم که !؟

حالا من نمیدونم شما کدام یک از سرویسها را بررسی کردی و به عدد 25 رسیدی !؟ ولی آنطور که معلومه قالب بحثها مربوط به سرعت 256 بود ! و اگر هم در مورده سرویسهای با سرعت 64 محاسبه کرده باشید این عدد 20.25 گیگابایت درمیاد ! (منظورم حالت رؤیاییش بود)

قربانتان: مصطفی عشقی

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام.چطور ميشه از اسياتك 512 گرفت؟ چون تو سايتش نوشته به كاربر خانگي بيشتر از 128 نميدن
    سلام
    اگه دانشگاه نامه بده میتونید 512 واسه خانگی بگیرید
    ممنون

دوست عزیز اما و اگر نداره!

شما میری دبیرخانه (یا گروه آموزشی یا قسمت رایانه یا هر اسم دیگه ای که داره) میگی من یه اشتغال به تحصیل میخوام برای شرکت اینترنتی آسیاتک ! همین!

عمرا یارو ازت نپرسه میخوای چیکار یا نمیشه! چون اون موظف هست این کار را بکنه! و احیانا اگر رفتی رءیس دانشکده یا دانشگاه امضاء کنه پرسید برای چیه این؟ بگو میخوام برم اونجا کار کنم گفتند باید گواهی بیاری که دانشجویی

بعد برگه را میبری برای ثبت نام ، اون ها هم از خدا خواسته برگه را میگذارند تو پرونده و والسلام !

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیز شما که میگی پارازیت چون امواج موبایل و تلفن بی سیم و ماکروویو و اختلال کننده ها و... روش تاثیر زیادی میگذاره هیچ ارتباطی نداره، مطمئن باش
    الان دور و اطراف ما میلیون تا موج هست ولی هر کدام با فرکانس و طول موج مشخص
    اگه اینطوری بود که شما میگفتی هیچ کدام از کشور ها از وایرلس استفاده نمیکردند، الان هم اکثر کشور های صنعتی متوجه عملکرد بهتر امواج بی سیم شدند و بیشتر دارند روی وایمکس کار میکنند پس این حرف شما درست نیست.
    در مورد اینکه میگه پهنای باند مثلا 200 رو میده روی یک آنتن و دیگه میخواد 1000 تا یوزر از اون آنتن بگیره یا یه دونه به نظر شما این درسته؟
    من نه از داتک تعریف میکنم و نه شکایت چون هرچی باشه من کارم باهاشه فعلا تنها شرکتیه که تو این مملکت وایرلس مقرون به صرفه میده و چون بی سیم هست مخابرات زیاد نمیتوانه انگولک کنه
    الان هم پارس آنلاین اگه به Adsl زیاد توجه نمیکنه تمام تلاشش رو داره میکنه تا وایمکس را مقرون به صرفه کنه...
    اگر شما یک بار گوشی که داره مکالمه میشه رو نزدیک مودم ببرسی می بینی میانگین سرعت افت می کنه ( تلفن های بیسیم هم همین طور) نزدیک ماکرویو روشن هم باشه سرعت کاهش پیدا می کنه.ازمایش کنی می بینی . همچنین طوری های پنجره هم سرعت را کاهش می دن.
    اینها رو من خودم دیدم که می گم( تجربه خودمه).
    ولی در مورد دکل ها و اختلال کننده ها اگر نزدیک نباشن تاثیر نمی زارن . من هم اینو تایید می کنم .
    من چند وقته مدام حین اینترنت بازی چراغ act ام غیر فعال یعنی خاموش میشه و هیچ سایتی رو باز نمیکنه.
    حتی با خاموش روشن کردن مودم که قبلا درست میشد حالا نمیشه.
    مودم رو الان ریست کردم که درست شده!
    آسیاتک-مودم am602 asus
    اول سیم اداپتور را به مودم چک کن ببین لق نشده.
    بعد سیم مودم به اداپتور( ممکنه سوکتش گشاد کرده باشه)
    در اخر هم عوض کردن فریم ور مودم است.
    نه دوست عزیز اینطور که شما میگی!؟ آخه شما چطور در حوزه ی تورنت اینقدر با اقتدار حرف میزنید ! اصلا توجهی به سید و پیر ندارید! من فایلی داشتم که 10 هزار سید داشت 70% گرفتم و پس فردا که خواستم ادامه اسش را بدم باورت میشه که 1 سید هم نداشتم و تا کنون هم نداشته و دیگه الآن پاکش کردم! اصولا دنیای تورنت چیز قابل اعتمادی نیست و یه جورایی دنیای ریسک هست ، چون شما به هیچ عنوان نمیتونی سرعت و ماندگاری آن فایل را تضمین کنی !

دوستمون در پست پایین شما حرفی زد بسیار جالب

من برای زمین زدن هر شرکتی میتونم 1000 تا دلیل با خود و بیخود بیارم و این هیچ کاری نداره! من هی میگیم برای من اینطوریه پس من کلا شرکت را مزخرف میدونم حالا هی شما پافشاری کن که اینطور نیست ! آخه چرا یه ذره حقیقت جویی نمیکنید !

در مورده حرف دومتان هم باید بگم که شما سعی کن در محاسبات از ماشین حساب کمک بگیری !

در هر ثانیه شما داری 256 کیلوبیت دریافت میکنید که به عبارتی میشه 32 کیلوبایت
    هر دقیقه 60 ثانیه و هر ساعت 60 دقیقه و در کل هر ساعت 3600 ثانیه است که به عبارتی میشه 115200 کیلوبایت که تبدیل کنید میشه 112 مگابایت
    هر روز 24 ساعت هست و ما در هر ساعت همانطور که در بالا حساب کردیم 112.6 مگابایت میگیریم که در روز میشه

24*112.6= 2688 مگابیات یا به عبارتی 2.7 گیگابایت
    هر ماه (به حساب شرکتهای ای دی اس ال) تشکیل شده از 30 روز که هر کدام 24 ساعت هست که میشه:
    30*2.7= 81 گیگابایت

که البته این خیلی رؤیا پردازیه که ما به این حجم دریافتی برسیم! ولی مطمئنا میتونیم به 60گیگابایتش برسیم که !؟

حالا من نمیدونم شما کدام یک از سرویسها را بررسی کردی و به عدد 25 رسیدی !؟ ولی آنطور که معلومه قالب بحثها مربوط به سرعت 256 بود ! و اگر هم در مورده سرویسهای با سرعت 64 محاسبه کرده باشید این عدد 20.25 گیگابایت درمیاد ! (منظورم حالت رؤیاییش بود)

قربانتان: مصطفی عشقی
    دوستان لطفا بحث های تورنت رو تو تاپیکش ادامه بدهید که مشکل پیش نیاد.

جناب مصطفی مگر حرفی که من زدم اشتباه بود؟

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

mostafaeshghi
    سلام
    ببین دوست عزیز من چند تا سوال دارم...
    1.میشه بگی به چه دلیل انقدر سعی میکنی که شرکت داتک رو خوب جلوه بدی؟
    2.اگر داتک خوب هست چرا این همه ناراضی داره؟
    3.چرا شرکتهای دیگه بحث در موردشون کم هست اما داتک همیشه بحث زیاد داره؟(فکر نمیکنی همین امر یعنی عدم کیفیت؟)

حالا یه مورد دیگه!!! قشنگ بخون..!
    یکی از دوستانم که تو نیاوران هست از داتک سرویس میگیره...
    قرارداد 1 ماهه داشت...سر ماه که شد شارژ نکرد ولی در عوض 4 روز بعد برای شارژ تماس گرفت که پول واریز کنه..
    خوب حدس بزن بهش چی گفتن؟
    طرف گفته بود مشکلی نداره شارژ میکنیم اما این 4 روز که گذشته رو کم میکنیم از حسابتون...
    متوجه شدی چی شد؟؟؟؟
    یعنی 26 روز سرویسش شارژ میشه نه 30 روز..
    خوب اسم این کار رو چی میزارن؟؟؟
    فقط نگو همچین چیزی امکان نداره و چه میدونم از این حرفها...
    چون این حرف رو زدند و دوستم دروغ نمیگه....

در ضمن هدفمون یادمون نره..
    ما اینجا جمع شدیم تا به بقیه دوستان بتونیم کمکی کنیم تا یک شرکت نسبتا" خوب رو برای گرفتن سرویس انتخاب کنند.
    من خودم به شخصه هیچ زمان نسبت به شرکتی که ازش سرویس میگیرم تعصب ندارم و الکی تبلیغش رو نمیکنم.
    سپنتا هر جا ایراد داشته باشه با صراحت به بقیه دوستان که میخوان ازش سرویس بگیرن اعلام میکنم.
    موفق باشی

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من میخوام adsl بگیرم....به نظرتون شاتل بهتره یا صبا نت یا پارس آنلاین

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من میخوام adsl بگیرم....به نظرتون شاتل بهتره یا صبا نت یا پارس آنلاین
    سلام
    لطفا شهر سکونتتون را معرفی کنید
    ممنون

در آغاز فعالیت soheil_zahiry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

من ساکن تهران هستم مخابرات منطقه ازادي ميخوام adsl بگيرم البته حجم اطلاعاتي که ميگيرم و ميفرستم خيلي کم بشتر کار هاي مربوط به وبلاگ هست . و سرعت بالايي نياز ندارم و 64 فکر ميکنم برام کافي لطف کنيد در مورد استفاده از نوع مودم و شرکت سرويس دهنده راهنمايي کنيد ممنون ميشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •