تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 621 از 966 اولاول ... 121521571611617618619620621622623624625631671721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,201 به 6,210 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با مرورگرهای دیگه هم تست کردم فرقی نکرد!!
    شما با 00 تست کردید؟

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

می خواستم بدونم کسی میدونه حداقل تراز برای نرم افزار یا سخت افزار نجف اباد امسال چقدره؟
    اخه من ترازم 6072 شده انتخاب اولمم که نرم افزاره تهران شمال بوده رو اوردم ولی بقیه انتخابامو(نرم و سخت افزارو IT نجف اباد) اصلا ننوشته. خودمم بومیه اصفهانم

این یعنی بقیه انتخابارو نیاوردم؟

خواهشا اگه میشه کمک کنین

ممنون
    درباره ی تراز اون رشته خبر ندارم ولی شما چون انتخاب اول قبول شدید بقیه انتخاب ها رو نشون نمی ده ،یعنی اگه شما انتخاب سوم قبول می شدید تا انتخاب سوم رو نشون می داد و بقیه رو نشون نمی داد!کلا دانشگاه آزاد این شکلیه!

2. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تورو خدا بهم بگین باید چیکار کنم

من دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر قبول شدم میخوام برم رشته عمران (( اشتباهات خودم توی انتخاب و ... رو میدونم ))...بهم کمک کنین چیکار باید کنم؟ چطوری؟
    از شرایط تغییر رشته هم بهم بگین ..مثلا باید شرایط خاصی داشته باشه یا هزینه خاصی بدم...اگه میشه تمام راههای ممکن رو بگید (البته جز شرکت در کنکور سال بعد)
    الان باید چیکار کنم واسه ثبت نام ترم یک؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی
    Last edited by ali_q0000; 04-09-2011 at 20:57.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حذف شود...........
    Last edited by steps; 04-09-2011 at 20:07.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

من ریاضیات و کاربردهای رودهن قبول شدم .... با تراز 5400 من اصلاً نمیخواستم کنکور بدم ولی به اصرار دوستام شرکت کردم ... من سال 80 عمران یزد قبول شدم که نیمه کاره ول کردم و رفتم خدمت و ..............

حالا از دوستان میخوام راهنمایی کنن ببینم این رشته ریاضیات و کاربردها چه جور رشته ای هست ... ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر قبول شدم میخوام برم رشته عمران (( اشتباهات خودم توی انتخاب و ... رو میدونم ))...بهم کمک کنین چیکار باید کنم؟ چطوری؟
    از شرایط تغییر رشته هم بهم بگین ..مثلا باید شرایط خاصی داشته باشه یا هزینه خاصی بدم...اگه میشه تمام راههای ممکن رو بگید (البته جز شرکت در کنکور سال بعد)
    مرسی

داره خودمونی میشه RezaPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

درباره ی تراز اون رشته خبر ندارم ولی شما چون انتخاب اول قبول شدید بقیه انتخاب ها رو نشون نمی ده ،یعنی اگه شما انتخاب سوم قبول می شدید تا انتخاب سوم رو نشون می داد و بقیه رو نشون نمی داد!کلا دانشگاه آزاد این شکلیه!
    حالا این یعنی اینکه اونارو تو انتخاب رشته نمیتونم انتخاب کنم اخه انتخابای 2 به بعدم تراز حد نصابش کمتر از ترازیه که اوردم یعنی تراز خودم از حد مجاز برای اون رشته ها بیشتر(6072)؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

مرسی
    جز این کاری که گفتید راهی نداره!مگه اینکه یکی رو داشته باشید که با پارتی بازی براتون کاری کنه!

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

حالا این یعنی اینکه اونارو تو انتخاب رشته نمیتونم انتخاب کنم اخه انتخابای 2 به بعدم تراز حد نصابش کمتر از ترازیه که اوردم یعنی تراز خودم از حد مجاز برای اون رشته ها بیشتر(6072)؟
    نه دوست عزیز!اینطوری نیست،دانشگاه آزاد اینطوریه که تراز شما اگه به انتخاب اول خورد شما رو قبول می کنه اگه قبول نشدید انتخاب بعدی و تا انتخاب های بعدی همین طور هست!

9. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم برق_قدرت چه درس هایی داره؟یعنی عمومی و تخصصی هاش چی هست؟

<<پس هنوز نگفتن کی باید ثبت نام کنیم؟؟>>

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

<<پس هنوز نگفتن کی باید ثبت نام کنیم؟؟>>
    26 تا 31 شهریور

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. خوبين؟؟؟؟ بچه ها من يه رشتروتمام وقت فيروزاباد و پاره وقت مرودشت قبول شدم..... فيروز اباد با شيراز 2 ساعت و مرودشت نيم ساعت فاصله داره.... يعني اگه مرودشت باشم خونه و هزينه هاي اضافي رو نداره ولي فيروزاباد بايد خونه بگيرم....
    جفت رشته هامم يكيه....

حالا ميخواستم بدونم تمام وقت و پاره وقت چه فرقي ميكنه؟؟؟/

پاره وقت مرودشت كه نزديكه برم بهتر نيست؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •