دوستان 32 اینچ سونی وسامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟اروزن باشه,بعد LED هم بود بد نیست,خودم یه EX72 SONY پیدا کردم که 3 بعدی هست میگه 800 تومن,میرضه؟ممنون میشم تو این رنج کمکم کنید
دوستان 32 اینچ سونی وسامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟اروزن باشه,بعد LED هم بود بد نیست,خودم یه EX72 SONY پیدا کردم که 3 بعدی هست میگه 800 تومن,میرضه؟ممنون میشم تو این رنج کمکم کنید
دوستان کسی نبود جواب مارو بده.عجله داره
سلام
دوستان من ميخوام يه tv بگيرم از بين اين 4 مدل موندم کدومشو بگيرم لطفا کمکم کنيد.
samsung 40 c575
samsung led 40 5000
samsung 40 d585
panasonic 40 u30s
فروشنده دو مدل samsung led و panasonic 42u30s رو گذاشت جلوم و همزمان تو هردو انيميشن rango رو برام پخش کرد سامسونگ با اينکه ال اي دي بود , تصوير پاناسونيک خيلي طبيعي تر از سامسونگ بود و رانگها رو خيلي طبيعي نشون ميداد در حالي که سامسونگ الکي درخشش ميداد به تصوير. من تصوير پاناسونيک رو خيلي بهتر از ال اي دي سامسونگ دونستم با اينکه پاناسونيک ال سي دي بود.
سامسونگ ال سي دي هم که نگو تصويري بسيار خسته کننده داشت و حالت مات داشت اصلا خوشم نيومد شايد هم تصويري که توش ديدم کيفيتش پايين بوده؟؟؟
حالا ميخوام دوستان با توجه به تجربه هايي که دارن و گفته هاي من يکي از اين مارک ها رو به من بگن
من نظر نهاييم samsung led 5000 و panasonic 42u30s هست حالا ديگه بقيش با شما.
من يه سوال برام پيش اومده چرا بايد سامسونگ ال اي دي تصويرش از پاناسونيک ال سي دي عقب باشه؟
ممنون میشم مدل دیگه ای از سامسونگ گه دوروبر 1 ملیون باشه و مد نظرتون باشه معرفی کنید.
آره عزیز بگیر کارش خوبه
سلام
من تازه میخوام یه تویزیون بخرم که رفتم بازار و دیدم ای دل غافل از اون تلویزیون های CRT قدیمی دیگه پیدا نمیشه
یه سری تحقیق کردم در مورد خصوصیات این تلویزیون های به اصطلاح HD ولی هنوز یه سریر سوال واسم مونده:
1. جایی ندیدم فرق lcd و led و پلاسما رو خوب توضیج بده؟ کسی می دونه؟
2. یه جایی توی همین فروم نوشته بود که تلویزیونی بگیرید که حداقل 3 یا 4 تا HDMI داشته باشه. اولا چرا این تعداد و در ثانی اون طوف رابط HDMI به چه دستگاه هایی می خوره؟ حالا پورت usb که معلومه ولی HDMI رو نمیدونم.
شرمنده من یه خورده مبتدی هستم (راستش من از تلویزون انتظار زیادی ندارم نمایش خوب عمر خوب و صدای خوب. دنبال سینمای خانگی و از این حرفا هم نیستم. آخرش هم یه 32 اینچ حدود 600-500 تومن می خوام بگیرم)
دوستان عزیز در رابطه خرید یک 40 یا 42 اینیچ LED یا 3D چه مدلی پیشنهاد میدید !
بین سونی و سامسونگ میخوام انتخاب کنم .
عزیزی یک سونی 3D با گارانتی 1750000 پیشنهاد کرد که مدلش را نمیدانست .
منتظر راهنمایی شما هستم .
[/COLOR]در همین انجمن به تفضیل در این باره صحبتهای تکنیکی شده بود .
امروزه تلویزیونهای LED توی بورسن به دلیل کیفیت تصویر برتر و شفافتر.
ظاهر زیباتر و نازکتر.
مصرف برق کمتر .
در این مورد مدیران این بخش راهنمایی کاملتری خواهند کرد.
پوله من تقریبا جور شده می خوام یه Led مدل اسمارت D8000 سامسونگ سایز 55 بگیرم ، می خواستم ببینم گزینه ی خوبی هست بره خرید یا چیزه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین؟؟
سلام
تورو خدا یکی بگه فرق nx 720 با ex 720 چی هست؟
ممنون
بفرما عزیز :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)