سلام
نمیدونم مشکل شما هم همین باشه یانه ، مال من هم EFL همینطور بود ، MVC++ 2005 SP1 رو ریختم ریست کردم درست شد .
سلام
نمیدونم مشکل شما هم همین باشه یانه ، مال من هم EFL همینطور بود ، MVC++ 2005 SP1 رو ریختم ریست کردم درست شد .
وزژن بازیتون چنده؟
بازی رو آپدیت کنید.
تازه بازی رو گرفتم، سی دی 1 رو روی فلش نصب کردم و با سی دی 2 رفتم تو بازی و چند ساعت بازی کردم و کنسول رو خاموش کردم ، الان وقتی دوباره خواستم بازی کنم سیو کار نمیکنه و باید از اول بازی رو شروع کنم، دلیلش چیه؟
سلام دوستان
ویندوزم 8 هست . بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا ارور you are not currently logged to social club رو میده
چیکار باید کنم
موقع اجرا skip login رو هم میزنم
Last edited by hamidchi; 02-05-2014 at 10:25.
اصلا میشه رو ویندوز 8 اجراش کرد ؟
اجرا از طریق ویندوز xp روی vmware به ذهنم رسید . راه آسونتری هست ؟
من هر کاری میکنم رو ویندوز 8.1 اجرا نمیشه لطفا کمک کنید ... رو آیکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نیمفته
آپدیت 1.0.7.0 رو نصب کردم با کرک رازور
سلام. آغا ما اینو که میخوایم سر ویندوز 8.1 نصب کنیم این ارور رو میده:
بعد رو لینک مایکروسافت که کلیک میکنم میره تو سایت مایکروسفت و اونجا نوشته باید ویندوز xp sp3 دانلود و نصب کنی...
حالا ما با این چ کنیم؟
کسی میدونه چجوری تو GTA Episodes From Liberty City میشه با ماشینا راهنما زد؟
ا سلام من جی تی ای رو روی لپتاب لنوو زد 510 نصب کردم گرافیک این لپتاب ۲ هست ولی موقع اجرا این ارورر میاد چکار کنم ؟؟؟؟
EFLC FATAL ERROR:RESC10
نمیدونم این مشکل رو حل کردین یا بلدید نمیدونم فقط توی صفحه قبل شاید من اشتباه متوجه شدم میخواستن که با گیمپد بازی کنن که نمیتونستن اگه اره یه برنامه هست که دسته شمارو بجای دسته ایکس باکس میشناسونه بلد نیستم اپلود کنم وگرنه میکردم تو گوگل اسمشو بزنید میاد
اسم:x360ce
حالا اگه خودتون میدونستین که هیچی من گفتم شاید بعضی ها ندونن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)