بعضی وقتا هم برعکس
نمیخوایم بره دنبال توپ همینطور میدوه دنبالش
هرکاری میکنم که واسته یا برگرده تاثیری ندارن نمیدونم چرا اینطوریه؟!! واسه خودش میدوه دنبال توپ
بعضی وقتا هم برعکس
نمیخوایم بره دنبال توپ همینطور میدوه دنبالش
هرکاری میکنم که واسته یا برگرده تاثیری ندارن نمیدونم چرا اینطوریه؟!! واسه خودش میدوه دنبال توپ
در کل پسر بدی نیست اگه این اخلاقیاتشو بزاره کنار میشه یک دسته گل .
بابا بازم جای شکرش باقیه منگول بازیای pes 6 رو نداره احتمالا کونامی توی نسخه بعدی این ریزکاریهارو هم درست میکنه.
درمورد گزینه scoring احتمالا شما داری روی تاپ پلیر بازی میکنی .
Last edited by 4039; 07-02-2009 at 00:35.
باسلام وتشکر از شما
شما قبلا این سوال رو از من کردین ومن اونجا توضیح دادم که چیکار کردم لطفا به پست زیر نگاه کنین :
هیچ تغییری توش ایجاد نشد یعنی : نه رنگ لباسا تغییر کرد و نه شکلشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ازشما
قربانتان![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 07-02-2009 at 01:25.
لطفا ورژن 1.3 برنامه PRO-EVO Editing Studio را بزارید
با تشکر
مرتضی خان شما وقتی میری داخل پوشه کیت سرور و فایل setup رو اجرا میکنی گزینه install یا remove براتون فعال هست یا غیر فعال؟
یک ضعف دیگه هم که تو بازی دیدم هنگام سانت کردن از جناحین در مد bal هست که تا توپ سانت میشه بازیکن یک جا می ایسته و اصلا حرکت نمی کنه!
و این ضربات خطایی هم که پشت محوطه گیر تیم میاد و بازیکن توپ را سانت می کنه را اصلا خوب نساختند و 90% توپ پشت 18 روی زمین میاد که اصلا امکانی برای سر زدن و حتی شوت نداری.
باسلام وتشکر از شما
شما قبلا این سوال رو از من کردین ومن اونجا توضیح دادم که چیکار کردم لطفا به پست زیر نگاه کنین :
هیچ تغییری توش ایجاد نشد یعنی : نه رنگ لباسا تغییر کرد و نه شکلشون
با تشکر ازشما
قربانتانخوب اشکل شما اینه که تو فولدر اشتباه می ریزید.
حقیقتش چون خیلی وقته از طریق فولدر img کیت وارد نکردم درست یادم نیست کیت ها را در کدوم فولدر باید بریزی اگر اشتباه نکنم فولدر cv06 ویا cv05 بود .( تو این زمینه دوستان کمک کند.)
در ضمن دوجور کیت هست فایلهای با فورمت bin که باید از طریق img وارد کنی و کیتهای با فورمت png که باید از طریق فولدر GDB وارد بازی بشه. باید ببینید از شما کدوم هست.
درسته
ولی مشکل اینجاست که وقتی توی my team میرم فقط اسم 4تا از بازیکنام هستن نه کل تیم.این مشکل اصلی هستش.اضافه و کم هم نمیشه ازین تعداد.
تمدید قرارداد رو هم توی قسمت مخارج که میرم میبینم که کم کرده از بودجم.
شما r1 و r2
رو با هم بچسب دیگه نمی ره دنبال توپ
من با کیبورد بازی میکنم
r1 وr2 نمیدونم کجاس
اقا این پچ گیمینگ اکسس از ورژن 2.5 بالاتر نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)